Praline belgiene 48
Raspunsuri - Pagina 13
prettysunshine spune:
dia_tm,multumesc pentru incurajari,nici nu vreau sa ma gandesc ce ar insemna rezultat prost la amniocenteza.Nu stiu cat de apropiati vor fi fratii,avand in vedere ca vor fi aproape 14 ani intre ei,dar ma consolez si eu ca am mai crescut unul si am oarecare idee de m-asteaptaSi ai dreptate,se pare ca asta cu greva foamei nu trece si pace,al meu asa a fost de cand e el,dar de cand am venit aici e si mai rau.
Cat despre temperaturi,ma consolam si eu inainte de a veni aici,n-o sa vad eu soarele prea des in Belgia,dar o sa fie temperaturi mai mari ca in Romania,iarna mai blanda etc.Ei as,in Romania e muult mai cald ca aici,cel putin pana acum
14+
My baby
Never take life seriously.Nobody gets out alive anyway.
Mihaela1171 spune:
Sal'tare dragi pralinutze ,
VA MULTUMESC tutror pentru mesajale calde, sms-uri, si FB mess - va IUBESC pe TOATE!
A fost frumos la Londra, superb orasul, huge Christmas Market...nice nice .
Rorutz felicitari pentru bubulina roz
Prettysunshine - multa sanatate si bafta la analize!
Anto eu bugetez...sorry nu pot pe 14;
Dar nu as zice nu la un kara...m-am intepenit; Nina sa nu fii supa ca nu am venit data trecuta .
Va PUP si va doresc o saptamana minunata!
M
carmenstefi spune:
seara buna dragute pralinutee
fff fugitiv am citit din urma,dar ati scris nu glumaa???,in primul rand sa mi fie rusine ca nu am mai dat pe aici,dar cu tot frigul care este noi tot pe drumuri am fost,shoping pt bradut,vizite in olanda si cadouri de mos!!
Prettysunshine,multa sanatate iti dorim si analize bune
NinaM,ne pare rau sa auzim de aceasta problema,suntem alaturi de tine si ne rugam sa fie si va fi cat se poate de bine
Mihaela ,LA MULTI ANI!!!!!!!!!!!!
Ror,felicitari pt bebelusaaa,sa fie sanatoasa si o nastere usoare
va doresc o saptamana cat mai buna,sa vina si soarele dar si zapada,incerc sa mai pun niste pozici cu noi
va imbratisam cu drag
carmen si stefii
anamana123 spune:
ho ho ho! io vin o data pe an, ca mosu';)
la multi ani andreilor nostri( de vic si nora)! sa cresteti mari, sanatosi si sa aveti mult noroc!
la mine acasa e deja atmosfeta de sarbatoare (exceptand lookul casei!:)) ). dar e foc in soba si zapada pe geamurile mansardei si in gradina... mie imi place iarna de mor! abia asteptam sa ninga. mi se trage din copilarie, de la iernile minunate pe care le-am trait!
noi suntem bine, crestem. ieri am fost sa-i vedem moaca tilincutei. numai ca n-a avut chef sa se-arata in intregime si gata! i-am vazut numai profilul, si in cele doo secvente cat a prins-o cu fatza si-a pus mana la falcute sau ambele maine pe cap. dar noua ni s-a parut tare frumoasa (hehe) si abia astept sa iasa s-o smotocim si s-o dragalim... si s-o imbracam:))
incerc sa vad dc pot descarca pozele de pe dvd.
mi-e dor de voi toate, nu stiu cum sa facem sa ne vedem cumva.
anto, pe 14 nu pot nici eu, ma duc s-o sustin pe ninuca, ca-mi imaginez ce stres o sa fie iar pe ea cu alex anesteziat!
va pup si sa aveti o sapt faina!
ana, mama Mariucai (11.03.2007)
varsta mariei
prixi spune:
La Multi Ani Andreilor si Andreielor! Numai bine si sa aveti o onomastica frumoasa astazi!
tuturor!
Roxana, fericita de Christian (23.01.2010)
Antoanela23 spune:
La multi Ani de Sf Andrei! Sa fiti sanatosi si iubiti.
Si eu am un Andrei acasa, miroase a sarbatoare ; poate luam un tort.
Nina, sorry, iti dai seama ca nu aveam habar ca in ziua aceea il operati de Alex. E ultima mea zi libera si singura in care nu aveam deja ceva programat, inainte de a pleca in vacanta de aceea am propus-o. Imi dau seama ce-o fi in sufletul tau, stiu prin ce emotii am trecut si noi cand a facut Victor anestezie generala. Bafta multa si curaj. Si ma bucur ca nu plecati inca din Bel.
Si cum pana acum nu pica bine pt nimeni, atunci propun sa ne intalnim dupa vacanta de iarna , sa ne linistim cu toate cele pana atunci. O sa va spun zilele mele libere de dupa 9 ianuarie si poate gasim o zi sa fie ok pt cat mai multe dintre bombonici.
Ana, ma bucur ca aproape ati terminat casuta, ce frumos ca aveti foc in soba, veti petrece sarbatori ca-n povesti.
pup fetele,
misssexy spune:
Buna fetelor .Am intrat si eu asa la spartul targului sa va spun LA MULTI ANI celor care poarta numele de ANDREEA/ANDREI . ANAMANA frumos ca ai soba in casa...,o sa fie cu adevarat o sarbatoare frumoasa pt tine.
ALINA 30+ cu ALESSIA http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=alina&year=2011&month=2&day=2&babycount=1"
MadyG spune:
La multi ani,Mihut!Cu fericire,sanatate si impliniri,sa fii iubita si rasfatata de cei dragi!
La multi ani,Andrei de Nora,Andrei de Vic si Andrei de Anto!Sa cresteti mari si sanatosi,sa fiti fericiti si sa aveti noroc in toate!
Roruta ,ce bucurie ,stiu cat ti-ai dorit fetita,felicitari din suflet,sa fiti sanatoase!
Lucic drag,felicitari pentru noul job!Bravo lor pt ca te au in echipa!iti urez sa-ti fie bine pe toate planurile,mi-e dor de tine si sper sa ne vedem curand!
Anto,suntem bine,multumim,am tot vrut sa scriu sa spun ca imi place mult propunerea ta pt 14 dec,ma gandeam sa alegem insa o data cand sa poata veni si Nina.Dar cred ca nu vom mai reusi sa ne intalnim decat dupa sarbatori.Te pup cu drag! Plecati in Ro,deci?Drum bun si vacanta placuta!
Ingrid,iti doresc noroc si sa fie bine la test!
ardeiash spune:
la multi ani romancute
fete, va multumim mult pt urari.. ardeiash a fost foarte fericit, a primit multe cadouri de la colegi si parinti..
misssexy spune:
La multi ani de 1 Decembrie
ALINA 30+ cu ALESSIA http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=alina&year=2011&month=2&day=2&babycount=1"