Ghiocei de martie-aprilie 2009***268***

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

Citat:
citat din mesajul lui olishka

Oare este prea mult daca ii dau si Eurespal lui David, in ideea in care face aerosoli?

Olga, mamica lui David iepurasul

nu
noi am primit si eurespal si aerosoli (pt tuse -ser fiz+acc= eventual si altvceva)
eurespal - 4 ml de 3 ori/zi

Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor si sase luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Tufete, io vreau sa fiti prietenele mele si pe Facebook, sa va vaz peste tot...

Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplyana_m spune:

La multi ani, ARIS!
Mie mi-e tare dor de tine si de Vitamina! Mai da si tu o veste. Si scorpiuta din burtica surioarei cum e? A scos nasucul la lumina?
La multi ani, fam. PETREAN!

http://www.lucamic.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Multumesc Gianina, fug la farmacie

Anaan - eu sunt Olga si vreau sa fiu prietena ta

Olga, mamica lui David iepurasul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

LA MULTI ANI, ARIS!!
Iti uram o viata plina de "vitamine", asa cum iti place si matale!

CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
cioburi de viata in 3
SILUAN are dreptul la viata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Valeu, tre' sa-mi fac si eu cont pe facebook ca deja ma simt outsider...

CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
cioburi de viata in 3
SILUAN are dreptul la viata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Pai si eu am la insistentele elevilor mei, majoritatea prietenilor mei de-acolo sunt cam minori

Olga, imediat vom deveni prietene

Io dezertez de le meditatii, ca ucenicu' rezolva un test

Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)

Mergi la inceput

INAPREDA, nu ca m-as simti datoare sa mai dau io niste sfaturi, dar odata ce adusasi vb de nevroza si episoade de "cookoo", ma apuca si pe mine introspectia si constatai: pe muchie ajung si eu destul de des, dar mereu am reusit sa ma remontez singurica (autosuficienta se pare ca e "pacatul" meu caracteristic) si, pana la venerabila mea varsta, n-am gustat inca depresia ori alte deranjamente mai profunde. Si nici regrete demne de sondajul de pe-acilea n-am...Iar asta cred ca se datoreaza faptului ca sunt complet lipsita de ambitia de a fi perfecta. Nu sunt nici mama perfecta, nici sotia, nici prietena, nici amanta...Sunt toate la un loc si niciuna pe de-a-ntregul. Am momente cand ma dedic si ma daruiesc in totalitate, asa cum am momente in care sunt monument de egoism, insa mereu "lampa de siguranta" sta aprinsa si sunt gata sa schimb macazul atunci cand situatia devine "uleioasa"...
Spre exemplu, eu nu-mi fac sepuku daca afara e vreme frumoasa, dar eu nu apuc sa plimb copilul+ sa-i fac papa+ sa fac curatenie (sau macar sa aerisesc), iar eu sunt lipsita de chef/energie: il pot plimba si pe seara, cand vine Mimi de la servici, si ne bucuram toti 3, ii pregatesc niste tartine si o omleta, iar supica o fac eu pana seara si o serveste la cina, strang de prin jur doar cat sa ne putem misca, iar in ziua urmatoare fac bec in casa, etc. Compromisul este pentru mine un mod de viata, care mi se potriveste, si care m-a tinut pe linia de plutire cu succes. Ambitia mea de mama (pt ca despre asta e vb in principal, in momentul de fata) se rezuma la a ma mentine receptiva la nevoile copilului, in primul rand, apoi la nevoile mele+ Mimi (impreuna si separat), de a sta in echilibru, de a iubi si de a fi iubita, fara reguli si programe, ci doar dupa niste principii destul de generale, ca puncte de reper (ca sa stiu cand sa fac schema cu macazul...). Mie cel mai important lucru in "meseria" asta de mama imi pare ca este sa il ajut pe copil sa fie "asa cum e el", si in acelasi timp sa fiu eu insami. N-am de gand sa ma "prefac" ca sunt asa cum nu sunt, ca pot ceea ce nu pot, sau ca stiu ceea ce nu stiu. Sunt in schimb gata sa ma imbunatatesc, sa invat, sa devin. Vom creste impreuna. Dupa mine, stresul chiar este boala secolului. Si nu ca as fi eu vreo relaxata, dar ma mentin constienta de lucrul asta, si stau atenta la supapa. A avea un copil este o raspundere uriasa. Insa copiii si mamele lor au existat dintotdeauna (nu? ) si s-au gasit solutii pentru fiecare problema pe tema asta, si acum mii de ani...Natura are grija ca lucrurile sa mearga inainte, spre mai bine. Noi trebuie doar sa o urmam si sa ne folosim "bagajul" cum ne pricepem mai bine. Nu exista reteta, cheia progresului e insasi diversitatea (Jeezz, Louizzz! ce-am scos-o de la ciorap!).

Mda, am incercat sa recitesc mesajul...nu mai pricep nici eu mare lucru, dar il timit, ca m-am stors aci de intelepciune o juma' de ora...

Mergi la inceput

Nici eu n-am cont pe facebook...si nu vreau sa-mi fac...Ma iertati?

Mergi la inceput

NIKOLETA, ieri ti-am tinut pumnii. Sper sa fi trecut cu bine si hopul asta! mamica curajoasa si puiul motzat (chiar ai de gand sa nu-l tunzi pana la 3 ani? O sa arate ca si chitaristul de la Guns'n Roses - pe vremuri-!)

Mergi la inceput