Ghiocei de martie-aprilie 2009***268***

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

gata, m-am descarcat, acum ma simt mai bine

Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor si sase luni

Mergi la inceput

La multi ani! arisica draga
ne este dor de tine si de vitamina
mai da-ne un semn de viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

La Multi Ani, cea mai superba "scorpie" Aris, de care mi-e tare dor!! Sa mai treci macar intr-o vajaiala scurta, cu cate un mic rezumat
Dau si io de baut, ca a dat huzband pentru permis si a luat la teorie, din prima...in noiembrie are si partea practica, sper sa bem si atunci (dar nu mult, sa nu ne ia permisele:)))
Azi a trecut pe la mine fata aia de care va ziceam ca venea la ore, de a luat cea mai mare nota pe liceu...si mi-a adus o shampanie, si inca una mishto, n-am mai incercat, sper s-o inauguram deseara:))). M-a emotionat gestul ei, cum a venit ea sa ma felicite de ziua mea (cu facebookul asta nu mai poti sa tii nimic secret:))).
Huzbandul meu e ca al lui Anaan, face orice...numai sa-i zic. Din proprie initiativa nimic. Cateodata ma enervez ca e dezordine si incep sa ma crizez, sa fac spume...si el, senin: "da' mi-ai zis sa fac ceva?"- si-n cel mai scurt timp face totul luna-bec:))
(gigelica, si maica-mea cand facea curat zicea cu mandrie:"am facut curat de poti sa lingi mac":))); si cand curatza baia:"asa am frecat wc-ul de poti sa fierbi sarmale-n el!"...wtf, cine-ar dori sa fiarba sarmale-n buda?!:))))))))))

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
17 luni
Manole forever
Sovata

Mergi la inceput

inapreda - tufata puternica
stiu ca esti tare obosita acum dar culmea e ca tot in tine trebuie sa gasesti puterea sa te poti ridica sa mergi mai departe (mai tarat, mai chinuit, dar mai departe) si-i asa de greu si dureros...
multi ca-mi esti taaare draga

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui adrisimo28

Citat:
citat din mesajul lui Anaan
...Sau sunt eu o incapabila de zile mari sau tanti e zeita somnului! Alegeti voi, ca eu ma feresc s-o fac, ca teama mi-e ca inclin spre prima varianta!

nu esti nici incapabila si nici tanti nu e zeita sommnului, pur si simplu se alinta cand e cu tine. asa ni se intampla si noua dureaza ceva timp pana adoarme cu mama imediat, cu noi nu vrea sa manance singur cu mama da, mananca fructe singur, mancare tot, cand iese la plimbare cu ai mei nu vrea in brate cu noi da. e alinat al meu.

dragastoasa de Dragos

Da, isi permite alintaceala, pentru ca stie ca voi il iubiti oricum, neconditionat, si mai trage de timp, se mai zbenguie, se mai gadila.

Am observat ca si Ianis in societate se poarta "exemplar", acasa isi mai permite sa se catere pe noi/pe canapea/pe masa pentru ca are incredere in noi. Odata s-a dus Dan cu Ianis in vizita la vecini (au o fetita de 3 luni) si au stat 1 ora Cand m-am dus sa-i iau acasa, Ianis se simtea in largul lui, parca era la el acasa, cerceta peste tot, se urca in pat. Dan mi-a spus ca pana atunci era timid si rusinos, cum am venit eu, a si inceput zburdalnicia

Gaza, noi venim la serbarea de Craciun 1 copil+2 adulti, in oricare din zilele 21-23 decembrie, de preferat la 18:00, caci sotul lucreaza pana la 17 si asi vrea sa venim in formatie completa, toti odata. Dar ne supunem majoritatii votului.

Elena, fericita de Ianis Cezar (04.04.2009)

Mergi la inceput

felicitari lu' huzband de ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela78 spune:

Geanina, de asta imi este si mie frica cand voi incepe serviciul (nu de munca, nah! trebuie sa lucrezi ca sa faci un ban), ci de alergatura asta birou-gradi-acasa, scos afara/jucat cu copilul, hranit copilul/myself, facut baita si culcat copilul, si ca nu mai ai timp deloc sa te relaxezi, sa mai vezi ceva la TV, sa mai citesti o carte, sa mai rasfoiesti o revista.

Ilinca, multa bafta sotului si la traseu!, ca sa veniti mai des la intalneli

Elena, fericita de Ianis Cezar (04.04.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Felicitari sot de Ilinca Hai ca aveti destule motive sa deschideti diseara sampania...

Anaan la fel face si David. Acasa abia reusesc sa-l adorm pe la 1 si ceva, iar la gradi la 12 si jumatate cel tarziu, deja doarme. Cred ca le stimeaza pe doamne si le asculta Cu noi le merge orice

Olga, mamica lui David iepurasul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Oare este prea mult daca ii dau si Eurespal lui David, in ideea in care face aerosoli?

Olga, mamica lui David iepurasul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelacg spune:

LA MULTI ANI ARIS!
multa sanatate tie si celor dragi tie, fericire si numai bucurii iti doresc.

LA MULTI ANI FERICITI si pt Petrean + SOT. sa fiti sanatosi si sa va iubiti mult, iar voinicii vostri sa va aduca mereu zambetul pe buze.

Ilinca, eu zic ca putem sa ne apucam de beut de-acuma. sigur vine in noiembrie si traseul luat. FELICITARI.te-ai scos, ti-ai luat sofer

Mergi la inceput