Bazar umanitar *** 50 ***
Raspunsuri - Pagina 45
Jasmin012 spune:
Dici, ce patanii!
Jasmin si Lucas Daniel (28.11.2007)
www.flickr.com/photos/30849078@N05/" target="_blank">Lucas
www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza
http://blogulluilucas.blogspot.com/
http://elblogdeluquitas.blogspot.es
Limbajul copiilor nu se adreseaza urechilor, ci ochilor si inimii...
Jasmin012 spune:
Neata, fetele. Eu cu noua ora mi-a dereglat somnul, bantui pe-aici de la 6!
Ella, nu-mi vine lenjeria
Jasmin si Lucas Daniel (28.11.2007)
www.flickr.com/photos/30849078@N05/" target="_blank">Lucas
www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza
http://blogulluilucas.blogspot.com/
http://elblogdeluquitas.blogspot.es
Limbajul copiilor nu se adreseaza urechilor, ci ochilor si inimii...
madyrizi spune:
Citat: | ||||||
citat din mesajul lui alinamoro
Fetelor, va rog sa ma confirmati si pe mine. Multumesc! |
confirmat. pup.
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
veniti ALBUMUL MEU
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii
am nevoie de voturi
EllaX spune:
Jasmin, stiu ca nu-ti vine. :( Mi-am adus aminte ca, pe vremea aia, o prietena de-a mea purta 75C si ei sigur nu-i veneau sutienele mele.
Eu sunt pe-aici, incarc tura a doua de lucruri (tura 1 pusa azi-noapte). O sa pun si un link, ceva, dupa ce termin. Mi-am adus aminte ca am si niste incaltari de copii mici, tre' sa le caut si pe acelea.
Laura25, am avut lucruri (2 saci mari) pregatite pentru 3 sate, m-am luat cu sesiunea si nasi si nunti (asa a foat septembrie) si-am ratat termenul-limita. Imi pare tare rau! In concluzie, saptamana trecuta le-am donat pentru Parintele Tanase si copiii lui, macar sa ajunga undeva.
Clipele mele de vara (am poze in concurs!): www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe de vara 2010&page=11" target="_blank">elx-1, elx-2
madyrizi spune:
nushule, nu te sfii maica sa licitezi. ce daca ma contrezi? da-i inainte cu tupeu.
dici, io zic sa te duci la una din alta tura ca aia care ai gasit-o tu la posta era ne.... bip.
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
veniti ALBUMUL MEU
am nevoie de voturi
cris_82 spune:
dici sunt total de acord cu madyde pe buletin le trebuie seria,nr., si data la care a fost eliberat actul de identitate
nu ma dati la disptaruti va rog,chiar daca intru mai greu..numai ca copilul e terorist la maxim si nici eu nu gasesc putere sa stau la pc,imi vajaie capul de la raceala asta
brotacul tero-sectoristMIRUNA(29 mai)
Teroricul sectoricios are 1 anisor
BAZAR
madyrizi spune:
cris, stai frumos pe spate in pat sa te faci bine ca noi avem un pic de treaba pe aici . si apoi ne dai raceala virtuala si nu vrem ca trebe sa cumparam nu sa stam pe spate.
insanatosire grabnica.
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
veniti ALBUMUL MEU
am nevoie de voturi
nushulica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui madyrizi nushule, nu te sfii maica sa licitezi. ce daca ma contrezi? da-i inainte cu tupeu. dici, io zic sa te duci la una din alta tura ca aia care ai gasit-o tu la posta era ne.... bip. Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex AlexsiMihai AlexsiMihai www.dianalaura.wblog.ro veniti ALBUMUL MEU pt. Alexandru Hapaleti si alti copii am nevoie de voturi |
aoleu te-am supralicitat?ca nu mai stiu ce am licitat si ce nu
Mami si 2 printi iubiti: DAVID(24 sept 2008) si STEFAN(24 sept 2010)
HAINUTE 0-4ANI SUPER PRETURI
ellinia spune:
Neatza!
Am rezolvat cu pachetul de la adra_bell. Bineintels ca era la posta de cateva zile bune.
Am primit si pachetul de la boticelina, multumim frumos! De abia astept sa ajung acasa sa-i pun cd-ul lui Stefan.
Ancadragoamn, am primit maieul albastru, multumesc frumos, era si un biletel inauntru. Ma bucur cand primesc biletele, am senzatia ca cineva s-a gandit la mine cand a scris cateva randuri acolo . Multumesc!
Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)
BazarGeneral
madyrizi spune:
nu m-ai supra. dar nu ma supar. asta ar mai trebui: sa ne suparam una pe alta ca ne supra. pai nu asta e scopul? sa se stranga banuti pt. copilasii nostri speciali?
cate unul pt. fiecare si da-i inainte cu tupeu.
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
veniti ALBUMUL MEU
am nevoie de voturi