Bazar umanitar *** 50 ***
Raspunsuri - Pagina 4
flavia ramona spune:
Fetelor ma confrunt cu o situatie mai aparte asa ca va cer ajutorul. Am pun niste produse la bazar, http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=5959 si http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=5985 care au fost castigate de Serialbastre. Primul produs avea la alegere destinatarul platii, dar al doilea o avea pe Ema. Fata cand a platit, din graba nu a vazut ca al doilea e pentru Ema si a pus toti banutii pentru Ionela. Ca atare sa nu suparam pe nimeni, putem sa lasam asa si sa aleg eu un alt produs unde sa pun anume cazul Emei???As dori sa stiu ca vreau sa trimit coletul si nu vreau nici sa fie in detrimentul cuiva, nici al beneficiarilor, nici al cumparatoarei.
Astept raspuns de la voi, mersi.
de Bogdan cel nazdravan (05.09.2006)
Alaturi de Cristina (maria_rubi)
andata spune:
Mady, condoleante, DD sa-l odihneasca. Si voua putere multa. Tare rau imi pare ca treceti prin asta.
Mami de un fecior, o fecioara si o scumpa racusoara
Poze cu noi
Bijuterii unicat
blog de mama
Si ingerii au nevoie de ajutor
Blogul lui Mihaita
andata spune:
Eu imi cer scuze pentru neseriozitate. Din pacate nu am reusit inca sa trimit produsele castigate de la mine, dar sper ca cel tarziu pana joi sa rezolv lucrul acesta.
Imi cer inca o data scuze pt incovenientele provocate.
Mami de un fecior, o fecioara si o scumpa racusoara
Poze cu noi
Bijuterii unicat
blog de mama
Si ingerii au nevoie de ajutor
Blogul lui Mihaita
kid spune:
mady Condoleante
mamagiuliei Foarte frumos modelul , sa-ti traiasca! La asa model si modele, pregateste-ti degetele, caci vei avea mult de lucru
Teodora, de Vladut (15.05.2007)
Traieste fiecare clipa ca si cum ar fi ultima!
Laura25 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui flavia ramona putem sa lasam asa si sa aleg eu un alt produs unde sa pun anume cazul Emei??? Astept raspuns de la voi, mersi. de Bogdan cel nazdravan (05.09.2006) Alaturi de Cristina (maria_rubi) |
Eu zic ca da. Greseli de astea s-au mai intamplat si nu s-a suparat nimeni (din cate stiu eu). Data viitoare cand liciteaza cineva de la tine, spune-i ca vrei sa mearga banii pt Ema.
Si tu poti intinde o mana - Actiunea 3 sate
Am marfa la bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
Laura25 spune:
Mady, sincere condoleante! Dumnezeu sa il odihneasca pe el si sa va intareasca pe voi, sa treceti peste aceste momente grele.
Laura25 spune:
AM reusit sa ajung la posta de unde am luat coletele trimise de mady, Leditia si Sabina. Multumesc frumos! Toate sunt pe masura asteptarilor. Am reusit sa trimit colete pt batmanita si pt tricky.
szivarvany spune:
Si daca tot tusesc infernal, muncesc
Va rog sa aveti intelegere, multumesc si pt pm-uri.
Am scris din start ca ma bag la 10 nu am nici timp mai mult si nici buzunarele nu ma tin, deci atat pot acum, apoi vom vedea
As vrea sa le si termin pe cele promise, astfel incat pe inceputurile, maxim mijlocul lui decembrie sa aiba Leditia banutii pt ziua lui David
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"
Jasmin012 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mamagiuliei Si daca tot tusesc infernal, muncesc Va rog sa aveti intelegere, multumesc si pt pm-uri. Am scris din start ca ma bag la 10 nu am nici timp mai mult si nici buzunarele nu ma tin, deci atat pot acum, apoi vom vedea As vrea sa le si termin pe cele promise, astfel incat pe inceputurile, maxim mijlocul lui decembrie sa aiba Leditia banutii pt ziua lui David Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela _"Meglio sole, che mall`accompagnate !" |
Daria, nu am fost pe faza ieri cand ai pus minunatiile, ca am fost plecata toata ziua. Altfel poate as fi fost si eu mai rapida. Ideea e ca nu ma grabesc, as vrea si eu vreo 2 caciulite, dar pt la primavara. Pot sa sper si eu? Sau sa-mi iau gandul?
Cat priveste minunatia de Giulika, eu am remarcat demult ochisorii verzi absolut superbi! O mandrete de fata.
Jasmin si Lucas Daniel (28.11.2007)
www.flickr.com/photos/30849078@N05/" target="_blank">Lucas
www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza
http://blogulluilucas.blogspot.com/
http://elblogdeluquitas.blogspot.es
Limbajul copiilor nu se adreseaza urechilor, ci ochilor si inimii...