Bazar umanitar *** 50 ***
Raspunsuri - Pagina 34
ducky spune:
Nici eu n-am gasit separat...si noi folosim
Trandafiri japonezi am si eu si mi-ar mai place, dar sunt la celalalt capat al tarii. Oricum, faina idee
Fetele au venit toate pachetele mele? Azi se face saptamana...
Va rog sa nu uitati de calificative !!! Nu doar pentru mine ci pentru toate cazurile cand se inalizeaza efectiv o licitatie.
KID, hanele lu sora-mea le-am luat la mine ca si asa fac pachete cu gramada si stiu ce si cum. Doar ca ea se va ocupa de mail-uri, PM-uri etc, ca doar e fata mare
Ma duc sa-mi iau pitica de la mama. Deseara sper sa apuc sa revin ca am lucruri de pus la bazar.
Diana Maria,mami de GLAD si de ELENA
Al meu blog
diannaalex spune:
Fetelor am si eu o problema stie cineva cine e Luca David? Ca a castigat ceva de la mine si se face luna pe 3 si nu raspunde la mail si nu a platit. Si eu ca am marcat din greseala ca platit. nu stiu unde imi era capu. Cred ca in nori ca indragostita nu sunt. Ce sa fac acum?
mami de pui Alex www.dianalaura.wblog.ro
veniti la produse noi sau impecabile la preturi foarte bune
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii
georgipuia spune:
Ducky... da nu ai drum la mare la vara? cand ajungi in zona tund trandafirul si-ti dau 2-3 pui si ti s-o prinde vreunul... numa sa ma tragi de manecuta si sa ajungi in zona, ca eu la Arad... nu am sanse sa ajung
Ingerasii mei: Mony (03.12.2003) si Teo (17.05.2007)
Dodo-pui spune:
Citat: |
citat din mesajul lui diana2242 Dodo de la tine nu mi-a venit coletelul |
Imi pare rau dar ieri dupa amiaza le-a pus vecina...azi au plecat din Navodari
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
dod-participarea noastra in concurs
Dodo-pui spune:
Citat: |
citat din mesajul lui georgipuia Fetelor... ma tot gandesc de 2 zile... ca o sa ajung sa o bag si pe mama la bazar... eu am tuns trandafirul japonez, culoare portocaliu-frez... |
vreau si eu un pui de trandafirportocaliu
Dumnezeu imposibilul!
Dodo-pui spune:
Tot azi au plecat si coletele pentru:
-cosminiq
-julygir
Multumim
Dumnezeu imposibilul!
alinamoro spune:
Mikaeela, am platit azi produsele castigate de la tine, am depus 35 ron. Te rog daca poti sa faci confirmarea, daca nu o trimit eu luni pe mail.
Aradencele alaturi de maria_rubi
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze
madyrizi spune:
EllaX, se pare ca acum ai cumparatoare serioasa: andromeda201 .
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
veniti ALBUMUL MEU
am nevoie de voturi
sweetyana spune:
dodo pui mi se pare mie sau azi sa mancat tort?
la multi ani lui bogdan
Doina mami de fete Andrada Erika si de Cristina Anamaria (06.09.2005)
madyrizi spune:
am primit colete de la ancadragoman si diana2242, dar va rog sa ma credeti ca nu am acum puterea emotionala nici sa le desfac. sunt convinsa ca totul e ok, o sa va spun si pareri, dar acum nu sunt in stare.
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
veniti ALBUMUL MEU
am nevoie de voturi