Bazar umanitar *** 50 ***
Raspunsuri - Pagina 28
cris_82 spune:
ledi uite cum ma scapi tu pe mine basma curata cu geaca aia
brotacul tero-sectoristMIRUNA(29 mai)
Teroricul sectoricios are 1 anisor
BAZAR
EllaX spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Dodo-pui
Ce pot face acum?! |
Heeei, Dodo, fara stres! Stii cum fac? Acum merg sa mai caut in ambalaje (le-am pastrat :D). Daca e, totusi, bratara (desi am scuturat ieri pachetul, poate-poate...), te anunt. Daca nu e, Dodo-pui, inseamna ca bratara aia a fost facuta sa bucure pe altcineva. Imi pare rau de ea, dar lucrurile importante de la tine au ajuns. Hai ca merg sa scutur ambalajele. Acu' 45 min am ajuns acasa, mi-e sooomn si s-ar putea sa fiu incoerenta.
Editez ca sa spun ca am fost, am scuturat, n-am gasit. Da, pachetul era legat cu galben si mirosea a fum de tigara, dar si avea un coltisor rupt, ca si pachetul de la Monnvas. No, asta e. Vezi ca am licitat de la tine un ursulet - cica e pentru cea mai buna prietena a Anei, da' mi-e teama ca nu va parasi familia de ursi din casa - sa nu mi-l trimiti pana nu vad ce mai pui la bazar. Oricum nu-l platesc acum, astept sa iau banii pe telefonu' neumanitar.
kid spune:
Doar mie mi se deschide pe toata pagina reclama de la ikea la bazar?
Sunt bucuroasa, am gasit aparatul de aerosoli, l-am comandat si l-am si primit deja, am facut prima tura juniorului care este foarte incantat
Teodora, de Vladut (15.05.2007)
Traieste fiecare clipa ca si cum ar fi ultima!
EllaX spune:
Ma scuzati de off-any-topic, asta-i un mesaj de proba.
Clipele mele de vara (am poze in concurs!): www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe de vara 2010&page=9" target="_blank">elx-1, elx-2
ok, a mers!
ducky spune:
Fetelor, azi am primit pachetele mult asteptate cu minunatiile de bijuuri de la Ancadragoman si de la Ancutza_bro. Multumesc mult pentru aceste frumuseti si bonusuri !!!
Maine ma asteapta o zi luuuunga asa ca va doresc de pe acum spor la bazarit.
Diana Maria,mami de GLAD si de ELENA
Al meu blog
getik1 spune:
am primit si eu de la laura coletu multumim de bonus, dar de cacilita si fular sunt ff inacntata.
getik mamika de
mika minune ariana-ioana 29.12.2009
ary poze si ary povestea unui aricy
poze nunta
am produse la bazar
flavia ramona spune:
Laura ma bucur ca ti-a placut.
Noapte buna va doresc.
de Bogdan cel nazdravan (05.09.2006)
Alaturi de Cristina (maria_rubi)
galliciana spune:
neata, vin cu pt voi!
incep in ordine-
miha - super fusta, si bonusul la fel! multumesc.
adra bell- jucaria e mortala, ghetele vin bine! multumim.
ducky, aseara tarziu am gasit avizul, merg azi la posta.
boticelina- de la tine nu am primit inca nimic. nu e graba,oricum
o zi buna tuturor!
Jasmin012 spune:
Neata, haideti sa bem o cafea.
Jasmin si Lucas Daniel (28.11.2007)
www.flickr.com/photos/30849078@N05/" target="_blank">Lucas
www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza
http://blogulluilucas.blogspot.com/
http://elblogdeluquitas.blogspot.es
Limbajul copiilor nu se adreseaza urechilor, ci ochilor si inimii...
cris_82 spune:
cea mai buna cafea aicea o gasesc ,asa ca multumesc
bag si eu repede pana nu se trezeste brotacul meu..nu mai tin minte cine spune ca i s-a plimbat coletul 2 luni pe la posta?! si la mine sunt deja 2 saptamani de cat se plimba unul si vroiam sa stiu ce e de facut??nu mai stau eu in baza a ce e inauntru ca deja a venit iarna bag seama,dar si sa se piarda..ma cam oftic
brotacul tero-sectoristMIRUNA(29 mai)
Teroricul sectoricios are 1 anisor
BAZAR