Bazar umanitar *** 50 ***
Raspunsuri - Pagina 18
pooh spune:
Mamagiuliei,eu nu ti-am dat masuratori.....Ma gandesc ca daca faci pe marimea Giuliei,ar trebui sa fie ok,nu e nici un an diferenta de varsta intre printesele noastrePooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)
Jasmin012 spune:
Daria, cand mai esti dispusa la noi comenzi, ma inscriu si eu cu vreo 2 caciuli.
Jasmin si Lucas Daniel (28.11.2007)
www.flickr.com/photos/30849078@N05/" target="_blank">Lucas
www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza
http://blogulluilucas.blogspot.com/
http://elblogdeluquitas.blogspot.es
Limbajul copiilor nu se adreseaza urechilor, ci ochilor si inimii...
szivarvany spune:
Citat: |
citat din mesajul lui pooh Mamagiuliei,eu nu ti-am dat masuratori.....Ma gandesc ca daca faci pe marimea Giuliei,ar trebui sa fie ok,nu e nici un an diferenta de varsta intre printesele noastre Pooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09) |
revin cu detalii dupa ce gasesc fir (nu era nici verde - vreo nuanta frumoasa).
Pentru restul de fete am scris motivele pt care acum spun pas dupa ce termin ce am de facut, vedem ce mai pot face.
Revin cu completare, pt ca am impresia ca ori nu am scris bine, ori nu m-am putut face inteleasa: actiunea e pt David, asa am gasit eu modalitatea sa i fac Leditiei o surpriza sa i poata cumpara lui DAVID ce si doreste ea pt el de asta am si pus suma de 20 de lei sa sara lumea
Restul de sponsorizare o am de la o prietena - care mi a dat o suma de bani de am cumparat atele si mai primesc direct o sponsorizare de la Mercedes
Deci: banutii - 20 lei si in sus cat va lasa inima sunt virati exclusiv Leditiei
Partea mea e tricotato-crosetatul si expedierea cu posta romana
Data maxima de predare e 30 noiembrie.
(hei, nu uitati ca `st in birou 10 ore / zi, da ? de asta nu apuc sa le fac mai rpd)
si inca ceva: nu comercializez caciulile, sunt ale fie`mi
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"
sabina.p spune:
Buna tuturor
Me-am intors astazi de la spital .Alexia este bine acum
Ieri a operat-o de i=a scos tija .. numai ca a bagat-o in sala de operatie ..la ora 16.nemancata si nebauta de luni de la ora 0.00 .A bagat-o in gips... pentru 2 sapatamani si vedem ce urmeaza dupa.. Aseara cand s-a trezit din anestiezie normal copilului ii era foame.. si a mancat dupa 2 ore (asa e indicat)si a varsat normal... si azi dimineata la fel .. dar cica ar fii normal...
Acum multumesc lui Dumnezeu este bine si suntem acasa...
Mai revin mai tarziu sau maine cu confirmari daca este cazul... si cu vesti
Va pupam si va multumim .
http://alexiamariapintea.blogspot.com/
kid spune:
Am trecut-o pe tania2 pe lista neagra. Ce m-a deranjat cel mai mult este faptul ca citeste mesajele, insa nu raspunde. Ultimul mesaj citit e de acum 10 zile.
Teodora, de Vladut (15.05.2007)
Traieste fiecare clipa ca si cum ar fi ultima!
Monnvas spune:
Am pus azi colete pt
- Boticelina
- Pooh - inca nu am primit confirmarea de plata, da' te cred pe cuvant.
CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
cioburi de viata in 3
SILUAN are dreptul la viata!
valentina_22 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui EllaX
Valentina, hemoglobina 6?! Si cum reusesti sa te ridici din pat? Ti s-a intamplat ceva - ai pierdut sange de curand? Sa stii ca la Hb nici n-ai ce face cu pastilele, musai e sa faci fier injectabil. Nu am primit niciodata perfuzii cu Venofer, dar au primit altii, sub ochii mei - au fost ok (cateva reactii adverse minore, stare generala imbunatatita major). Daca analizele sunt corecte (cam greu sa ai asa eroare, totusi), fierul e primul pe lista "de facut". EllaX cu Ana (30 iunie 2006) |
Draga mea si eu ma mir de mine, banuiam eu ca nu-i ok, dar nu ma asteptam sa am o recadere asa de mare. Preparatele orale pe baza de fier nu le mai suport. Fac urticarie de la ele si nu ma simt bine, de asta vreau sa incerc fier perfuzabil, se asimileaza mai bine. Analizele sunt corecte, mi le-au repetat de 3 ori. Problemele au aparut in copilarie, s-au acutizat in adolescenta si de atunci ma lupt cu asta. Am zile mai bune si zile de tot kk.
Mady, acolo in afara de binecunoscutul diagnostic nu am primit nimic si asta nu ma multumeste. Ma gandesc sa fac niste teste genetice daca s-o putea face acest lucru care sa-mi ofere raspunsurile la intrebarile care ma framanta.
Unde omul se multumeste, acolo raiul îl gãseste.
Vale, mami de ALEXANDRA si ANDREI
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu
BAZAR DC
Comentati-ne si apoi votati-ne!
val-1 & val-2
carminabulina spune:
Dianaalex ti-am pus azi carticica la posta. vezi ca-ti trimit un PM cu un secret in el.
Leditiaaaaaaaaaaaaaa, fata super frumoase hainutele si ii vin lui Mihnea turnate. Intra capul mai greu ca-i capatanos el , dar super afacere ce-am facut. Multumim cui le-a donat . Bravo posta Romana!
Leditia spune:
Mama,Carmina,deja le-ai primit?wow..sunt socata.
Ma bucur ca va plac,sa le purtati sanatosi.Pup-o dulce pe Irina din partea mea,m-am gandit ieri la voi,stii tu de ce.
Daria,tu stii ca te iubesc si ca nu era nevoie.Stiu ca tii mult la David si vrei sa-i iei ceva frumos de ziua lui,indiferent de ce zic eu..prin urmare nu pot decat sa ma plec in fata gestului tau,caci este un gest extraordinar..sa stai sa muncesti,sa pierzi timp..pt altcineva.
POZE CU NOI
de David Christian
Speranta si incredere pentru David
Poti ajuta si tu!Bazar pt copilasi speciali!.
valentina_22 spune:
Sabina, astazi am luat de la posta esarfa. Multumesc frumos, este deosebita. Acum sa vedem daca o pot pastra pentru mine sau trece direct la junioara!
Unde omul se multumeste, acolo raiul îl gãseste.
Vale, mami de ALEXANDRA si ANDREI
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu
BAZAR DC
Comentati-ne si apoi votati-ne!
val-1 & val-2