Bazar umanitar *** 50 ***
Raspunsuri - Pagina 16
mari_paun spune:
Jasmin012 confirm plata de 5 lei
ralualexandrei confirm plata de 40 lei
mai am o plata de 30 lei de la EllaX BAZAR GENERAL PE DC
ajutati la terapia pentru Ema pe DC
Ajutati-ma sa inteleg lumea! BLOG
Mari, mami de baietel dulce PETRU MIHAI (23.09.2010) si de bomboana EMA (25.02.2002)
Jasmin012 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mari_paun Jasmin012 confirm plata de 5 lei BAZAR GENERAL PE DC ajutati la terapia pentru Ema pe DC Ajutati-ma sa inteleg lumea! BLOG Mari, mami de baietel dulce PETRU MIHAI (23.09.2010) si de bomboana EMA (25.02.2002) |
Merci, Mari. Plata e de fapt a Carminei. Eu doar am depus banii ei la banca.
Jasmin si Lucas Daniel (28.11.2007)
www.flickr.com/photos/30849078@N05/" target="_blank">Lucas
www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza
http://blogulluilucas.blogspot.com/
http://elblogdeluquitas.blogspot.es
Limbajul copiilor nu se adreseaza urechilor, ci ochilor si inimii...
mari_paun spune:
sweetyana e superba ne incuscrim???
BAZAR GENERAL PE DC
ajutati la terapia pentru Ema pe DC
Ajutati-ma sa inteleg lumea! BLOG
Mari, mami de baietel dulce PETRU MIHAI (23.09.2010) si de bomboana EMA (25.02.2002)
sweetyana spune:
merci,.. da numai sa vrea si ei
Doina mami de fete Andrada Erika si de Cristina Anamaria (06.09.2005)
kid spune:
Am de trimis o pereche de papuci la arcadia, castigati din septembrie, doar ca poza e stearsa si nu mai tin minte care erau. Ce pot sa fac?
Teodora, de Vladut (15.05.2007)
Traieste fiecare clipa ca si cum ar fi ultima!
georgipuia spune:
citat din mesajul lui alexandrina Confirm (conform cererii si chitantelor venite pe mail) ca ellinia a platit 12 lei (crema de la georgipuia) si pentru Bogdan 20 lei (pentru ghetute nr. 34 de la Dodo). Edit: cei 12 lei sunt pentru Siluan. |
Alexandrina.. da eu am o crema la kokiy (pe care nu o pot bifa) si una la Cosminiq... nu vad unde am crema luata de elinia... Mai verific... Nushu a anuntat cumva ca a primit coletul? ma pun pe recuperari la mesaje...
Ingerasii mei: Mony (03.12.2003) si Teo (17.05.2007)
Laura25 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui georgipuia
Alexandrina.. da eu am o crema la kokiy (pe care nu o pot bifa) si una la Cosminiq... nu vad unde am crema luata de elinia... Mai verific... Nushu a anuntat cumva ca a primit coletul? ma pun pe recuperari la mesaje... Ingerasii mei: Mony (03.12.2003) si Teo (17.05.2007) |
De Cosminiq era vorba, a venit alexandrina cu erata dupa aia
Si tu poti intinde o mana - Actiunea 3 sate
Am marfa la bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
georgipuia spune:
citat din mesajul lui alexandrina [ERATA: Era vorba de plata lui cosminiq |
Ingerasii mei: Mony (03.12.2003) si Teo (17.05.2007)
getik1 spune:
buna fetele am achitat si eu azi: 37 lei in contu lu david,ledi cand poti confirma tu
getik mamika de
mika minune ariana-ioana 29.12.2009
ary poze si ary povestea unui aricy
poze nunta
am produse la bazar
allexa06 spune:
Buna !
Cu andromeda am si eu probleme.Mie mi-a dat calificativ negativ, pt ca dupa ce s-a terminat licitatia nu am fost pe faza si am cautat-0 dupa doua zile . Deci timp de doua zile" nu am dat nici un semn de viata " si am primit cal negativ. Apoi si-a cerut scuze, cand am vb la tel ( dar cal a ramas ) si urma sa-mi trimita jucaria ( ca asta am cumparat ) ....dar surpriza....nu am primit nimic...inca.Eu inca nu i-am dat nici un calificativ,ca poate totusi ajunge coletul(care este si platit) si sa nu dau totusi calificative asa de aiurea ( dar ea mi-a dat mie)
Si mai este dely99 - si de la ea am castigat o gecuta si nu raspunde la mesaje.Dar nu m-am grabit ca andromeda sa dau cal negativ
http://community.webshots.com/user/allexa06
allexa,mami de baietei Razvan Ioan si Stefan Teodor