Bazar umanitar *** 50 ***
Raspunsuri - Pagina 12
mari_paun spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui sweetyana
mari sa-ti traiasca, e frumos foc... ma tot uit la a doua poza postata si parca o vad pe Erika mea Doina mami de fete Andrada Erika si de Cristina Anamaria (06.09.2005) |
pai daca sunt de la aceeasi odisee...aceiasi luna avem copii frumosi, sa dea DD sa fie sanatosi
BAZAR GENERAL PE DC
ajutati la terapia pentru Ema pe DC
Ajutati-ma sa inteleg lumea! BLOG
Mari, mami de baietel dulce PETRU MIHAI (23.09.2010) si de bomboana EMA (25.02.2002)
ana l spune:
La multi ani pentru sarbatoritii de azi !
Azi ar fi fost si ziua memei mele, dar cum nu mai e, in loc s-o sarbatoresc, i-am aprins luminari la biserica si am lasat dimineata un pomelnic .
In sfirsit, am gasit servici., Dupa 2 ani de cautari, am gasit un serviciu . Sa speram ca va fi pe masura asteptarilor !
Cind m-am dus la Bucuresti la interviu, am visat-o in toata noaptea aia pe mama. Si m-a strins in spate, ca nu stiam de ce, mai ales fiind la drum lung. Si am inceput serviciul de ziua mamei mele. E clar ca de sus ea are grija de mine .
hainute de vanzare
mari_paun spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ana l La multi ani pentru sarbatoritii de azi ! Azi ar fi fost si ziua memei mele, dar cum nu mai e, in loc s-o sarbatoresc, i-am aprins luminari la biserica si am lasat dimineata un pomelnic . In sfirsit, am gasit servici., Dupa 2 ani de cautari, am gasit un serviciu . Sa speram ca va fi pe masura asteptarilor ! Cind m-am dus la Bucuresti la interviu, am visat-o in toata noaptea aia pe mama. Si m-a strins in spate, ca nu stiam de ce, mai ales fiind la drum lung. Si am inceput serviciul de ziua mamei mele. E clar ca de sus ea are grija de mine . hainute de vanzare |
felicitari pt job, sa fie asa cum iti doresti
pt mama ta stiu cum e ...din pacate
mamagiuliei, sunt si eu pe lista de astptare...macar un set pt Ema pls pls...toate caciulile i-au ramas mici si sunt prea ...copilaroase...expirate, pot sa sper??
BAZAR GENERAL PE DC
ajutati la terapia pentru Ema pe DC
Ajutati-ma sa inteleg lumea! BLOG
Mari, mami de baietel dulce PETRU MIHAI (23.09.2010) si de bomboana EMA (25.02.2002)
anna-mama spune:
Ana, felicitari pt job, sa fie asa cum iti doresti si asa este, cei dragi au grija de noi de acolo de sus, ma bucur ca ai putut sa o simti pe mama ta aproape si acum
Mari, ai un ingeras tu acolo, o minunatie , sa-ti traiasca, sa fie sanatos si sa te bucuri de el
de baietel nazdravan (09.02.2009)
e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR
valentina_22 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ana l La multi ani pentru sarbatoritii de azi ! Azi ar fi fost si ziua memei mele, dar cum nu mai e, in loc s-o sarbatoresc, i-am aprins luminari la biserica si am lasat dimineata un pomelnic . In sfirsit, am gasit servici., Dupa 2 ani de cautari, am gasit un serviciu . Sa speram ca va fi pe masura asteptarilor ! Cind m-am dus la Bucuresti la interviu, am visat-o in toata noaptea aia pe mama. Si m-a strins in spate, ca nu stiam de ce, mai ales fiind la drum lung. Si am inceput serviciul de ziua mamei mele. E clar ca de sus ea are grija de mine . hainute de vanzare |
Felicitari Ana! Sa fie intr-un ceas bun!
Cred cu tarie, ca personele dragi noua ne pazesc din noua lor lume.
Mi s-a intamplat si mie cand am operat-o pe Alexandra. Dimineata am dat uitarii totul, apoi brusc in timp ce asteptam sa iasa din sala, mi-am adus aminte de vis si am fost sigura ca totul va fi bine. Si asa a si fost!
Inca o data felicitari, azi am mai trimis si eu niste cv-uri, sper din toata inima ca sfanta zi de azi sa fie de bun augur!
Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.
Vale, mami de ALEXANDRA si ANDREI
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu
BAZAR DC
Comentati-ne si apoi votati-ne!
val-1 & val-2
valentina_22 spune:
Mari, ai o mandrete de flacau,sa-ti lumineze clipele!
Uitandu-ma la fotografiile tale mi s-a facut asa un dor de puica mea cand era bebe.... Dar timpul nu poate fi dat inapoi asa ca mi-am potolot of-ul cu o smotoceala pe cinste alaturi de mandretile mele.
Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.
Vale, mami de ALEXANDRA si ANDREI
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu
BAZAR DC
Comentati-ne si apoi votati-ne!
val-1 & val-2
ducky spune:
Fetele, va rog din suflet sa ma iertati !!! Mai am fix 3 lei pana vineri cand intra salarul sotului. Am sa trimit saptamana viitoare cel mai probabil luni toate pachetele restante. Imi cer mii de scuze.
Am doar cei 100 lei de la sora mea pentru aparatul anti-celulitic pe care tocmai i l-am castigat. Cred ca va fi in extaz cand o sa-i zic ca il va avea...
Am sa pun maine cateva chestiute noi.
O seara placuta sa aveti fetelor si LA multi ani sarbatoritelor !!!
Mady, condoleante si tot raul spre bine...
PS Nimeni n-a prmit pachetel de la mine inca??
Diana Maria,mami de GLAD si de ELENA
ARADENCELE ALATURI DE MARIA_RUBI
Jasmin012 spune:
Ana, felicitari, sa fie de bine!
Valentina, succes.
ca tot veni vorba, in curand se face un an de cand aplic si eu incontinuu pt job-uri. Cred ca am trimis peste 100 aplicatii.
Jasmin si Lucas Daniel (28.11.2007)
www.flickr.com/photos/30849078@N05/" target="_blank">Lucas
www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza
http://blogulluilucas.blogspot.com/
http://elblogdeluquitas.blogspot.es
Limbajul copiilor nu se adreseaza urechilor, ci ochilor si inimii...
Jasmin012 spune:
Mari, fa-mi si mie o confirmare de 5 lei pe numele CN. E o plata facuta de mine pt Carmina, cu banii ei, pt o carte donata de mine Emei.Din pacate nu pot trimite chitanta pe mail pana maine, ca tocmai cand ma pregateam sa fac poza s-a descart bateria si dureaza cateva ore s-o incarc.
cartea este asta: http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=5689
Jasmin si Lucas Daniel (28.11.2007)
www.flickr.com/photos/30849078@N05/" target="_blank">Lucas
www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza
http://blogulluilucas.blogspot.com/
http://elblogdeluquitas.blogspot.es
Limbajul copiilor nu se adreseaza urechilor, ci ochilor si inimii...
ducky spune:
azi am aflat cu stupoare ca nu trebuiau sa ma accepte la master ca nu se muleaza cu facultatea mea terminata, asa ca s-ar putea sa trebuiasca sa fac inca o faculta (ma rog, o parte din ea ca probabil voi intra direct in anul 2 sau 3)
si pentru ce? ca post tot nu gasesc...
scuze de off-topic...sunt asa ofticata...
Diana Maria,mami de GLAD si de ELENA
Al meu blog