auz otita bilaterala

auz otita bilaterala | Autor: nicavica

Link direct la acest mesaj

buna mamici,
baiatul meu a facut o viroza resp urata,care s-a complicat cu o otita bilat. congestiva initial,apoi seroasa,i s-a facut si timpanotomie(la o ureche-i-a intepat timpanul si i-a aspirat secretiile),acum Orl-istul spune ca-i spre vindecare la ambele urechi.ce ma ingrijoreaza,e ca de cand i s-a facut timpanotomia,nu mai aude decat fff slab.dr-ul mi-a spus ca-i normal sa fie afectat timpanul la otita,dar avand in vedere ca nu-i refacut complet,nu-i poate face audiograma.mamici care ati trecut prin asa ceva,in cat timp ii revine auzul,in cat timp se reface complet?!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns G.AURA spune:

Ultima oara cand a avut fetita mea otita bilaterala tot de la o raceala ajunsesem la al treilea antibiotic si tot facea febra ,nu fusese pe microb,tot la fel am patit nu mai auzea bine i-i sopteam la ureche cuvinte si nu auzea,mi-am dat seama pentru ca urla televizorul foarte tare,a dus-o sotul la urgente si i-a schimbat antibioticul care a fost pe microb dupa tratament i-a revenit auzul.In concluzie fusese vazuta de vreo 3 medici,conteaza cat de bine este dat tratamentul.Sanatate.

Mergi la inceput