ajutor medical

ajutor medical | Autor: terry

Link direct la acest mesaj

Poate printre voi este o persoana care sa cunoasca o clinica sau un fir pe care sa il urmam deoarece nu stim ce cale sa apucam sa ajutam o fetita de 8 ani, diagnosticata cu carcinom la glanda suprarenala. Intr-o luna de zile, totul a evoluat extrem de rapid ajungandu-se la coma. Sunt foarte rare cazurile si cu atat mai putin intalnite la un copil. In Romania, nu se cunosc decat vreo 3-4 cazuri. Medicii cauta si ei o solutie, un medic in lumea asta care ar putea ajuta la tratamentul post-operator. Fetita a fost operata, acum este bine, dar ca la orice forma de cancer exista riscuri de aparitie a unor metastaze. Medicii spun ca doar Dumnezeu o mai poate ajuta. Mama e disperata si nu stie incotro s-o apuce.Se pare totusi ca ar fi un medic in Franta dar care trateaza adulti. Apelez la cunostintele voastre in speranta ca cineva ne-ar putea indruma spre o clinica.Va multumesc

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns stefan1994 spune:

Imi pare foarte rau pentru durerea voastra,a familiei.Dar ,am citit intr-o carte "Acatistul Maici Dmnului Grabnic Ajutatoare" , o poveste asemanatoare,un om fusese diagnosticat cu cancer si doctorii nu ii mai dadeau decat 2 saptamani de trait.A inceput sa cheme preoti,toata familia lui se ruga,luat parte la masluri,se decea mereu la Manastirea Lainici,postea cate 40 de zile,si iata ca omul dupa 1 an a mers din nou la servici,dar din pacate dupa 1 an jumate a murit pentru ca nu a mai continuat rugaciunile.
Deci,eu nu stiu ce neam sau ce esti tu cu fetita,dar sa citeasca toata familia ei,inclusiv ea Acatistul Sfantului Nectarie,care este tamaduitor de cancer,multa credinta,optimism.Tine-ti post.Daca nu aveti posibilitatea sa mergeti la Manastiri precul Lainici,Horezu,merge-ti la cea mai apropiata Manastire si stati mereu la Sfintele masluri.Daca faceti toate astea ca la carte,Dumnezeu nu are cum sa nu o ajute.Despre doctor nu stiu nimic,dar am fost prin spital la Grigore Alexandrescu,si am auzit ca doctorul Basca e cel mai bun chirurg din tara.Dumnezeu sa o vindece pentru ca este foarte mica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Citat:
citat din mesajul lui stefan1994

Imi pare foarte rau pentru durerea voastra,a familiei.Dar ,am citit intr-o carte "Acatistul Maici Dmnului Grabnic Ajutatoare" , o poveste asemanatoare,un om fusese diagnosticat cu cancer si doctorii nu ii mai dadeau decat 2 saptamani de trait.A inceput sa cheme preoti,toata familia lui se ruga,luat parte la masluri,se decea mereu la Manastirea Lainici,postea cate 40 de zile,si iata ca omul dupa 1 an a mers din nou la servici,dar din pacate dupa 1 an jumate a murit pentru ca nu a mai continuat rugaciunile.
Deci,eu nu stiu ce neam sau ce esti tu cu fetita,dar sa citeasca toata familia ei,inclusiv ea Acatistul Sfantului Nectarie,care este tamaduitor de cancer,multa credinta,optimism.Tine-ti post.Daca nu aveti posibilitatea sa mergeti la Manastiri precul Lainici,Horezu,merge-ti la cea mai apropiata Manastire si stati mereu la Sfintele masluri.Daca faceti toate astea ca la carte,Dumnezeu nu are cum sa nu o ajute.Despre doctor nu stiu nimic,dar am fost prin spital la Grigore Alexandrescu,si am auzit ca doctorul Basca e cel mai bun chirurg din tara.Dumnezeu sa o vindece pentru ca este foarte mica.

Stefane, te rog nu mai spune prostii de-astea. A murit pt. ca era bolnav, nu pt. ca nu s-a mai rugat.
Sau ai impresia ca Dumnezeu e un bau-bau care ii omoara pe toti cei care nu se roaga zilnic?
Mi-ar fi rusine fata de credinta mea sa afirm asa ceva.

***Fur is for petting**
http://www.flickr.com/photos/greecky/?saved=1

http:/www.4animals.ro/ajuta.html/ www.adoptiicaini.ro www.adoptiipisici.ro
www.accesoriisihaine.blogspot.com

Mergi la inceput

Inseamna ca doctorul ala era un idiot,un prost,un cretin,de la 2 saptamani pana la 1 an jumatate e ceva.Daca tu esti de o credinta mai slaba,si nu crezi in asa ceva,nu o sa ti se indeplineasca.Eu am veriosara maicuta,si mi-a spus ca in primu rand trebui sa crezi cu tarie.In acatistul sfantului Necarie spune asa : "nu cunoastem boala care sa nu poti sa ii aduci tamaduire".Eu nu sunt chiar obsedat de credinta,dar de cand mi s-a intamplat beleaua,si m-am rugat la Domnul mi-a ajutat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CorinaDani spune:

stefan,

stiu de la alte subiecte despre problemele prin care treci, starile tale psihice si inclinatia, oarecum neobisnuita pentru un tanar de 16 ani, pe care o ai pentru credinta.

te rog nu mai da false sperante, cum ca o astfel de boala, extrem de rara, pentru care medicii de la noi nu cunosc solutii,iar cei din strainatate se numara pe degetele de la o mana, se poate vindeca numai si numai prin puterea credintei.

gandeste logic : daca intr-adevar ar fi asa, pe cuvantul meu ca toti ateii din lumea asta s-ar crestina pe loc si s-ar vindeca prin rugaciuni, post si credinta, doar ca sa nu fie nevoiti sa se interneze, opereze, iradieze, sa sufere prin spitale, etc.

da, ajuta si face bine pentru psihic sa crezi, sa te rogi, e acel efect placebo daca vrei, autosugestionare sau cum vrei s-o numesti. dar de aici si pana la a afirma ca te poti vindeca de cancer numai prin rugaciuni, post, masluri, etc., e mare diferenta...

ce facem atunci cu popoarele care traiesc in Africa de exemplu, care nu au notiunea de Dumnezeu si credinta, au zeii si idolii lor, ei mor pe capete pentru ca nu sunt crestini si nu se roaga ? dar cei care sunt de alta religie - hindusi, musulmani, budisti ?

Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 )

"Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Citat:
citat din mesajul lui stefan1994

Inseamna ca doctorul ala era un idiot,un prost,un cretin,de la 2 saptamani pana la 1 an jumatate e ceva.Daca tu esti de o credinta mai slaba,si nu crezi in asa ceva,nu o sa ti se indeplineasca.Eu am veriosara maicuta,si mi-a spus ca in primu rand trebui sa crezi cu tarie.In acatistul sfantului Necarie spune asa : "nu cunoastem boala care sa nu poti sa ii aduci tamaduire".Eu nu sunt chiar obsedat de credinta,dar de cand mi s-a intamplat beleaua,si m-am rugat la Domnul mi-a ajutat.

Da, poti spune si asa ceva daca nu lucrezi in domeniu, dar in mare explicatia este ca fiecare organism reactioneaza altfel la boala si la tratament.
Daca tot esti atat de credincios macar filtreaza putin informatiile si gandeste-le si tu, eu nu's habotnica, nu cred in povestile din Biblie, cred ca exista un Dumnezeu acolo sus dar in nici un caz nu e Dumnezeul de care spui tu, care daca nu primeste zilnic o rugaciune te omoara . ;) Sincer, mi-ar fi rusine sa spun ca Dumnezeu pedepseste oamenii daca nu-i aduc ofrande, ca pedepseste femeile daca merg in timpul ciclului la biserica si alte aberatii de genul asta.

***Fur is for petting**
http://www.flickr.com/photos/greecky/?saved=1

http:/www.4animals.ro/ajuta.html/ www.adoptiicaini.ro www.adoptiipisici.ro
www.accesoriisihaine.blogspot.com

Mergi la inceput

Eu nu exagerez deloc,doar incercam sa ii deschid putin mintea,daca nu faci nici asta,nici doctor nu gasesti,ce sa facem?sa asteptam Doamne Fereste sfarsitul?Hai sa nu ne mai ne contrazicem,aici e o suferinta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns terry spune:

am rugamintea, ca din respect pentru suferinta prin care trece un copil de 8 ani si jumatate, sa mutati aceasta discutie la un alt subiect.stefan, daca ai fi citit cu atentie solicitam informatii despre o CLINICA.va multumesc pentru intelegere

Mergi la inceput

Bine,atunci cauta-ti clinica...

Mergi la inceput