Anul scolar 2012 - 2013 - clasa I !!!!
Raspunsuri - Pagina 3
camelia_daniela spune:
Da... asa este! O sa fie interesant !
Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)
Cresc si iar cresc ... !
“The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.” (Pablo Casals)
Pixy's Style - Fimo-mania, margelute, cercelusi fel de fel...
Ramas bun, EMMA! Nu te vom uita niciodata!
corap spune:
la mine o sa fie si mai interesant, cu unul in clasa intai si unul in grupa pregatitoare in anul scolar "de gratie" 2012 -2013
c & andrei-ardei 14.11.2005 & cireshik anais 07.05.07
FEBRUARIE thing-a-day
claujro spune:
Ba e mai simplu. Ii duci pe amandoi in aceeasi locatie, la aceeasi ora. Nu ca mine: unul intra la 8.30, unul la 8.00, unul la gradi si altul la scoala.
camelia_daniela spune:
Oricum pana atunci putem sa avem parte de "n" alte schimbari !!!
Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)
Cresc si iar cresc ... !
“The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.” (Pablo Casals)
Pixy's Style - Fimo-mania, margelute, cercelusi fel de fel...
Ramas bun, EMMA! Nu te vom uita niciodata!
maria.amana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui claujro Eu lucrez in invatamant, vad zilnic ceea ce se intampla in sistem, discut cu profesori si invatatori. Si eu ca si anya, am ales pentru copilul meu o invatatoare tanara, fara "lista completa", fara renume de "pom laudat". Pentru ca nu vreau un copil robot care sa nu mai aiba copilarie, sa scrie ore intregi teme si sa lucreze 20 de culegeri/an cum spunea cineva. Vreau sa fie vesel, sanatos, sa aiba o cultura generala solida si cam atat. Aceste invatatoare cautate, de care vorbiti voi (nu generalizez) sunt cele care dau enorm de multe teme, duc copiii la TOATE concursurile cu taxa, cumpara culegeri, din care ele, in clasa, nu lucreaza 1 rand...dar parintii acasa da...si apoi au mandria de a se lauda cu o serie de olimpici. Este problema voastra ce va doriti pentru copil. Numai sa nu va para rau mai tarziu! |
nu de fiecare data este valabila treaba asta!
e adevarat ca de multe ori la pomul laudat, sa nu te duci cu sacul, dar sunt si invatatoare cu recomandari care cu adevarat lucraza foarte mult cu copiii si obtin rezultate foarte bune
conteaza foarte mult si ce doresc parintii de la copil si cat poate copilul sa duca si sa faca