Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (95)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Tierry depinde de parinti, nu de copii, cel putin asta e parerea mea

PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si samburel mic de 28 saptamani

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina_m spune:

Tierry, uita-te si pe okazii.ro
Eu am gasit asta: http://www.okazii.ro/catalog/44722694/patut-graco-contour-electra-deluxe.html
Nu specifica dimensiunea, dar poti verifica pe site-ul Graco.

26+ cu si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008)
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta voi fi mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aditzaC spune:

tiery ..exact asta discutam mai devreme cu o prietena de a mea , imi zicea ca ma agit prea tare cu patutul ca bb si asa nu o sa doarma acolo ... si eu ii spuneam ca bb va face asa cum va fi obisnuit , daca il voi lua langa mine sa stea in pat categoric ca nu va mai dormi in patut la el ...dar eu sunt hotarata sa il las sa doarma la el in patut , consider ca este cel mai bine .

D-zeu, Fecioara Maria , Sf Nectarie si Sf Spiridon m-au binecuvantat cu
aditza29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loutzy spune:

Apropo fetele legat de bebe citisem intr-o revista "mami" ca bebe e f empatic in primele luni si nu prea constientizeaza unde doarme. Abia de pe la 4-5 luni e constient de ceea ce se intampla in jurul lui si de atunci ar trebui sa se impuna unele reguli cu care sa fie invatat.
recunosc ca e cal mai usor sa dormi cu bebe in pat ca imediat vezi ce are. Pana la urma vom vedea noi cum vom face.

Laura

28+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

Citat:
citat din mesajul lui loutzy

Apropo fetele legat de bebe citisem intr-o revista "mami" ca bebe e f empatic in primele luni si nu prea constientizeaza unde doarme. Abia de pe la 4-5 luni e constient de ceea ce se intampla in jurul lui si de atunci ar trebui sa se impuna unele reguli cu care sa fie invatat.
recunosc ca e cal mai usor sa dormi cu bebe in pat ca imediat vezi ce are. Pana la urma vom vedea noi cum vom face.

Laura

28+ cu

e ceva ce nu se leaga aci..''empatic'' ? dar in acelas timp nu realizeaza ce se intampla pana la 4-5 luni ??
nu-i bine bre..

Simo 30 cu Eduard Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

am revenit si eu

stiu k am zis kstau in pat, dar nu am avut stare. asa k am plecat cu al meu sot la slujba si dupa am mai dat o tura la patriarhie.
am reusit sa intru

mai dvrm am ajuns si noi aksa.

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 29+ cu Natalia Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

Citat:
citat din mesajul lui fluturas2010

Tunde, arati super...
Tu ce intelegi prin repaos dupa cerclaj????cat timp stai in patut?te mai si plimbi???

fluturas 23 +

Eu prin repaus inteleg ca am un copil care trebuie carat la gradinita in fiecare dimineata,adus acasa la amiaza...fac mancare,cand mai am putere si frec oleaca prin casacalcat rufe...ma pun sa ma intind cate o juma de ora la amiaza si dupamasa..si cam atit...din pacate.Si azi am dat cu aspiratorul...
Dr de aici mi-a zis ca pot face mancare si lucruri care nu necesita efort mare
Am vb si cu fete care chiar stau in pat si au ajutor cine le face treburile prin casa...
Sper sa ma ajute Cel De Sus sa pot duce sarcina pana la capat

Tunde burtica de 23 sapt +Mami de ursulet Mario 04.03.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loutzy spune:

Poate nu m-am exprimat eu bine, dar bebe imprumuta din starile noatre in primele 4 luni(la asta ma refer prin empatic).

Laura

28+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns missmj spune:

Buna fetele ! am revenit si eu dupa ceva timp, m-am relaxat si vad ca ma simt mult mai bine ! Sper sa raman asa , bine !
Eu cred ca daca il inveti de la inceput in patut, el o sa se obisnuiasca acolo, ala o sa fie locul lui.Unde-l pui acolo se obisnuieste, ca doar nu stie el cum e sa doarma cu tine in pat,decat daca-l iei tu cu tine.Eh,bine,o sa il mai rasfatam noi cateodata, o sa ne jucam cu el in pat la noi,intre mami si tati ! Dar cand e vorba de somn,hopa la el in patut !

carmen
27 + cu Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

Citat:
citat din mesajul lui loutzy

Poate nu m-am exprimat eu bine, dar bebe imprumuta din starile noatre in primele 4 luni(la asta ma refer prin empatic).

Laura

28+ cu

acu am inteles..din prima formulare intelesem gresit
adica ori e empatic ori inconstient ?

Simo 30 cu Eduard Matei

Mergi la inceput