*Cozonacei iubiti de nov-dec (121)* - LMA

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oceanborn spune:

Noi avem lego de tipul celor aratate de Bebecris, am avut un sac si pentru ca ramaneam in pana cand ne apucam de construit i-am mai luat unul. noi le avem de mult si lui th i-au placut de la inceput si nici nu s-a plicitsit de ele pana acum. mai nou le sortam pe culori si construim castelul verde, cel albastru cel rosu etc..
pe mine mai mult ma intereseaza jocuri mai, stiu eu, care sa-i puna in functiune beculetele, avem si noi vreo 4 jucarii cu forme de introdus , floricica, trenulet, calut si masina..ii plac, dar le ia la rand baga formele si-n 5 minute e deja plictisit, le lasa balta.. si formele difera de la joc la joc. nu mai stiu ce sa-i luam, brm bmr tucutucu toata ziua ..
ultima jucarie luata e o orga multifunctionala,pentru varsta lor, are mai multe instrumente(de apasat),foarte multe cantece, stiluri diferite, are microfon amplificat, o saptamana a fost rock star, de atunci a uitat de orga, e o alta piesa de mobilier.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cherieactiv spune:

hello gagici..

lory, ff draguta cu ceaiul, cafeaua...,din cand in cand mai da si o cafea cu ginseng ca nu strica ...

io am facut cea mai tare afacere cand am luat lego..sincer ma cam uitam de ceva timp, pt ca sunt scumpe da..acum am primul set ala cu fetita baiatul si casuta cu garduri...cum apuc mai iau un set...e super educativ,si ne place si noua astora mari...

ocean...hahaaa...pianina aia de care zici tu, io am cumparat-o pt mine, pt microfon pt ca-mi place sa cant..ati auzit de dj project, activ?banuiesc...acum muuulti ani le-am facut de solista pt prima piesa " te chem"...inca se gaseste pe youtube cra craa

ce mai fac cozonaceii??noi suntem in plop, tuse si muci..

revenind la lego, sunt piesele mai mici ,da,because stimuleaza functiile motorii ,bla bla..sunt mai greut de manuit..

Mergi la inceput

bebecris, circuitul ala e mortal..sunt sigura ca i-ar placea muult,cu cat mai complicat cu atat mai bine, sa nu se sature repede,salvez link...asa ceva aici n-am vazut...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eliza_cri spune:

buna fetele

LA MULTI ANI! tuturor cozonaceilor si cozonacelelor sa creasca mari si sanatosi si sa isi faca parintii fericiti si mandrii de ei

fetele noi suntem bine
am facut titrarea care a iesit negativa, am fost azi la echo si avem 2.300 g, prezentatie craniana, col inchis,craci lungi placenta si lichid ok...hehe daca pana acuma ziceam ca numai duc acum nu am neam de durere sau contractie
Dimitrie e un cuminte si un ascultator dar e gelos tare pe tati cand pupa si mangaie burtika

in rest ne-am facut rost de o mare parte din lista pentru cezariana nu am gasit ata care e cea mai imp si nu stiu bisturiul ce dimensiune sa aibe lama..speram sa rez si acest capitol...

cu serviciul nu am rez nimic, insa mi-am facut dosarul pentru somaj daca nu reusesc nimic macar sa fiu prinsa in somaj sa pot beneficia de cic la fata

si cam atata va pupam, va imbratisam, imi lipsiti si e tare greu sa depinzi de netul altor persoane

33+ Antonia Stefania

mami de Ionut Pavel www.youtube.com/watch?v=hTdWNW140s8" target="_blank">iubire fara limite
si de gugulanul Dimitrie Gabriel 12.11.2008

Mergi la inceput

eliiiiiiii..ciaooooo....ma bucur ca sunteti bine toti

trusa pt cezariana?m-ai lasat in ceata...informeaza-te bine bine de tot..sa mearga totul ok..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss703 spune:

Eli ma bucur ca te simti bine acum , sarcina usoara pana la capat .Si pe mine m-ai lasat in ceata cu achizitiile p[e care trebuie sa le faci pt. cezariana :ata ?? bisturiu ???? ..Doamne Eli dar unde nasti ?? ..hai mai chiar asa rau s-a ajuns ?! ma gandeam ca zici de bagajul clasic de gravida dar sa procuri si instrumentarul ....

Cherie mi-ai dat de lucru ...ma tot uit la videoclip dar nu pot fi sigura care esti ca-s mai multe fete ..si machiate si cu ochelari si se deruleaza totul si atat de repede .Mi-e ciuda ca n-am boxe la calc. sio nu pot auzi sunetul

Eu Lego vazusem la Plus dar era cam..nefinisat , adica marginile nu erau taiate de tot si se putea zgaria usor cu ele , incerc sa vad la metro sau real daca au bagat .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eliza_cri spune:

CRISS iata toata lista pentru ceza
ser fiziologic III fl
glucoza 5%III fl
fesi 10/10 5 bucx 3,5
marcaina I fiola
oxitocin XV fiole 5 ui
lama de bisturiu/ bisturiu
seringi 10 buc
betadina...de crae nu se stie si nici cantitate
ab: ampi-plus VI fiole
fire : Surgycril sau polysorb sau Vycril
nr 0 2 plicuri
nr.1 5 plicuri
nr. 2 5 plicuri
punga colectoare de urina...
pe lista numai sunt trecute branulele si multe altele pe care oricum ni le cer

cherie

MIRTHA ubita astept un pm sa imi zici dca ai gasit ceva din ce te-am rugat....poate reusesti totusi ceva..ufff mama ei de ata ..va pupam

eu nasc la spitalul de urgenta din craiova..si da asa de rau am ajuns

acum eu trebuie s ama retrag intrucat nu pot sa abuzez de netul oamenilor...ce bine este am mai citit si eu una alta...imi lipsiti muuuult

33+Antonia Stefania

mami de Ionut Pavel www.youtube.com/watch?v=hTdWNW140s8" target="_blank">iubire fara limite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loryd spune:

Doamne Eli nu-mi vine sa cred. In ce situatie am ajuns! Sa fii sanatoasa si sa duci sarcina bine la termen si totul sa decurga bine pana la capat. Ne gandim la voi.

Dana, mami de Loredana Georgiana (06.11.2008)
POZE LORY

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Ha ha si ru tocmai vroiam sa mai iau un sac de Lego duplo aseara pentru ca oricate am avea tot se consuma la casute si ce mai construiesc amandoua. Numai ca n-am ajuns la magazinul care trebuie.

Noi avem si Lego si Lego duplo si am avut si un sac de imitatii Lego. Pe imitatii le-am trimis la bunica pentru ca nu se pot combina cu Lego original. Si calitatea lor lasa de dorit normal ca nu-s finisate cum trebuie si se mai si sparg daca sunt calcate bine de tot in picioare.

Sfatul meu e ca cine isi permite sa ia Lego original ca au si foarte multe accesorii: omuleti, gardulete, floricele, pomi, animale.

Corina poate intra si va spune de unde le ia ea ca zicea ca ia mai multe seturi cand sunt oferte.

Mami de Ana Maria(18.12.2004), Elisa Andreea (09.12.2008) si Iulia Alexandra (14.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirtha spune:

Eli , acum dau PM.

MA INTERESEZ DE TOATA LISTA ??? Fire am gasit. Ieri am primit mail cu raspuns de la fina mea. Ti-l trimit acum.

Cherie !!!

Nu mai am timp nici sa mooorrrrr !!!!! Acum 5 minute am ajuns de la job , maine si e posibil si poimaine sa lucrez. Voluntar , gratuit. Sunt lucrarile asezate pe stive la 70 cm de sol , pe doua randuri . ! Va povestesc nu ..., nu stiu cand ...Mi-as dori un aparat de trimis ganduri....

La multi ani sarbatoritilor pe care nu am apucat sa-i felicit si la multi ani celor care urmeaza !!!! Sanatate si mult , mult noroc !!!

Citat:
citat din mesajul lui eliza_cri

CRISS iata toata lista pentru ceza
ser fiziologic III fl
glucoza 5%III fl
fesi 10/10 5 bucx 3,5
marcaina I fiola
oxitocin XV fiole 5 ui
lama de bisturiu/ bisturiu
seringi 10 buc
betadina...de crae nu se stie si nici cantitate
ab: ampi-plus VI fiole
fire : Surgycril sau polysorb sau Vycril
nr 0 2 plicuri
nr.1 5 plicuri
nr. 2 5 plicuri
punga colectoare de urina...
pe lista numai sunt trecute branulele si multe altele pe care oricum ni le cer

cherie

MIRTHA ubita astept un pm sa imi zici dca ai gasit ceva din ce te-am rugat....poate reusesti totusi ceva..ufff mama ei de ata ..va pupam

eu nasc la spitalul de urgenta din craiova..si da asa de rau am ajuns

acum eu trebuie s ama retrag intrucat nu pot sa abuzez de netul oamenilor...ce bine este am mai citit si eu una alta...imi lipsiti muuuult

33+Antonia Stefania

Mergi la inceput