*Cozonacei iubiti de nov-dec (121)* - LMA
Raspunsuri - Pagina 7
criss703 spune:
Manumanu si eu tot la Lego ma gandesc ca i s-ar parea interesant si vrem sa-i luam , avem ceva asemanator cuburile Clementoni dar sunt putine si nu-i ajung .
Creioane cerate colorate i-am dat si noi si "coloreaza" si in carticica ...si pe masa , mobila , tv
..peretii inca nu i-a descoperit ![]()
Mai rasfoieste si ea carti cu poze /picturi , cu desene si intreaba ce reprezinta , albumele foto o incanta grozav...deja a si rupt cateva file
..cel mai mult ii place sa recunoasca persoane(pe ea in primul rand "aia Sofi" si sa ni le arate noua ..sau locuri pe unde am fost .AAaa mai nou totul il face Sofi :Sofi imbraca ,Sofi urca/coboara scari,Sofi mananca cu lingura/furculita ..mai vrea si cutitul
..na si multe altele pe care evident nu le poate face fara ajutor daar prima data tre sa se enerveze si sa zica "Sofi face"
Saptamana trecuta a fost cu tati in premiera la circ
a fost f. cuminte 2 ore cat a tinut si mai ales ca a vazut Pingu
(sunt niste desene animate pe youtube cu Pingu mortaaaale , ne plac si noua
).Era nu circ acvatic italian Bellucci si aveau animalute acvatice ...doar rechinul nu l-a vazut si a fost un pic mahnita .
Jucarii nu prea i-am mai luat demult ca nu le baga in seama , o sa-i mai luam peste 3 sapt. de ziua ei cred Lego .
La multi ani sarbatoritilor zilei 
bebecris spune:
david nu strica jucarii...stiu ca suna ciudat, dar el nu a stricat nici macar o jucarie...au mai cazut de pe masa in timp ce se juca, am mai clcat noi pe ele, dar el sa strice voit....NUUUUU....CRED CA SI D-ASTA S-AU ADUNAT atatea...
tati, fara sa ma laud, se uita sa fie rezistenta jucaria, analizeaza daca o sa-l tenteze, cauta sa fie potrivita varstei....
Cristina - mami de
DAVID - ANDREI si
23+cu
MATEI STEFAN
DAVID, ochiosul mamii
Povestea nasterii
in curand implinesc 2 anii si http://lbdf.lilypie.com/4e7Zp3.png
Iubirea inseamna sa nu spui niciodata "imi pare rau" - Love Story [/red]
loryd spune:
criss 
. Esti o draguta.
Nici Lory nu strica jucariile dar n-au viata lunga revistele
. Cartile cartonate cu imagini fructe, animale o incanta - numeste imaginile, facem ca si animalele povestim despre ele. Revistele sau cartile de colorat o atrag atunci cand sunt noi apoi trage de ele si le rupe. Noi coloram dar folosim culori din acelea obisnuite din lemn ca pe cele cerate le mananca.
.
Sunt tare happy ca a inceput Lory sa manance peste dupa ce a avut o perioada destul de lunga cand nu-l voia deloc.
Duminica am facut pentru mine pastrav la gratar dar n-amn apucat sa mananc 2 guri ca l-a vrut ea
si in seara asta am facut somon cu legume la steamer. Somonul, un real succes - a mancat o rondea (asa se zice?
) dar legumele au fost cah. Oricum sunt
.
O noapte linistita va doresc. 
Dana, mami de Loredana Georgiana (06.11.2008)
POZE LORY
loryd spune:
Buna dimineata!
Las cate o cafea, www.gelaterie.ro/img/produse/sucuri.jpg" target="_blank">sucuri si www.sfaturilemamei.ro/wp-content/uploads/2009/04/ceai-verde-cu-ghimbir-si-lamaie.JPG" target="_blank">ceaiuri pentru cine doreste.
O si minunata sa aveti. 
POZE LORY
ginye55 spune:
Neata fetelor!
Multam de cafea Loryd!
Ce mai faceti? Ma bucur ca pitica a inceput sa pape peste! 
Flori, mami de
Eduard Stefan (12.10.2008)
loryd spune:
ginye
. Incercam sa ne ocupam timpul cu cat mai multe activitati. Pana acum am reusit
.
POZE LORY
manumanu spune:
Merci de cafea, fetelor! Azi chiar am nevoie
!
Pentru cele interesate de apreskiuri (DANIELA
), s-a schimbat site-ul: http://www.pjshoes.ro/shop/. Eu am comandat o pereche azi, pentru Radu, sa vad cum sunt. Pentru Anastasia am gasit - singura pereche numar mic din magazinul Reno Shoes, marca Willowtex, dar pentru Radu nu mai aveau.
mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008
malinas spune:
am vazut ca ati inceput sa vorbiti de jucarii si idei de cadouri.Bebecris e foarte frumos setul acela Clubul lui mickey mouse, dar...mi se pare scump.Si David a dezvoltat in ultima vreme o pasinune pt michey mouse.De fapt a constientizat ca are un sticker cu el pe perete, si e si pe abajurul de la becul de la el din camera.Si acum toata ziua ni-l arata pe Mickey, asa ca ma gandesc sa-i cumpar si eu unul de plus.
Am vazut ca manumanu si criss ziceau de lego.Si pe mine ma intereseaza.Deci...daca aveti ceva idei de impartasit (link-uri)...sunt open-mind.David are un set de cuburi lego si toata ziua le ia la rost, dar parca as vrea sa-i mai cumpar si alt model.Sa nu se plictiseasca.
Vreau sa va spun ca oala cu biscuiti are mare succes acum la el.A invatat toate formele si stie sa le introduca corect.E foarte incantat si ii place in mod deosebit steaua.
manumanu spune:
MALINAS, cele mai bune preturi la LEGO pe care le-am gasit eu in Romania (on-line) sunt pe www.jucariidinlemn.com. Sunt comparabile cu cele de pe Lego online shop (www.duplo.lego.com), dar acolo te costa si transportul mult mai mult. In magazine am vazut doar la Carrefour si mult mai scumpe decat pe site, dar probabil in Bucuresti optiunile sunt mai largi si reducerile mai mari.
mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008
bebecris spune:
am opus cateva poze cu david in timp ce rasfoieste revista preferata si in timp e coloreza in stilul lui....http://community.webshots.com/album/578890135jWmPzR
e scump setul...dar cred ca merita banii si vom face un efort sa-l luam de craciun....
lego...mi se pare ff interesant dar parca piesele sunt prea mici....si ce este pt varsta lor parca e prea scump....adica cateva piese.....formeaza o masina si un omulet si gata....
eu prefer piesele de "lego" (nu stiu cum sa le numesc) de construit orice de la BURAK TOYS...http://www.buraktoys.ro/produse.php?&cid=21
david este innebunit dupa asa ceva....
Cristina - mami de
DAVID - ANDREI si
23+cu
MATEI STEFAN
DAVID, ochiosul mamii
Povestea nasterii
in curand implinesc 2 anii si http://lbdf.lilypie.com/4e7Zp3.png
Iubirea inseamna sa nu spui niciodata "imi pare rau" - Love Story [/red]