O ora alaturi de copilul tau
Raspunsuri - Pagina 3
lbelciug spune:
Foarte frumos, imi surade ideea sa vin cu baietii mei! E o ocazie buna sa le vorbim copiilor nostri si despre ceea ce inseamna "scop umanitar" sau pe indelesul lor "ajutor pentru alti copii".
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
alinuk spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lbelciug Foarte frumos, imi surade ideea sa vin cu baietii mei! E o ocazie buna sa le vorbim copiilor nostri si despre ceea ce inseamna "scop umanitar" sau pe indelesul lor "ajutor pentru alti copii". Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007) |
ai mare dreptate
desi nu are inca nici 4 ani, am avut o discutie cu baietelul meu cel mare
nu ma gandisem sa-i zic ceva, el stie in general ca mami are treaba sa ajute copilasi bolnavi = asta ii spun cand plec seara de acasa la diverse actiuni ale Asocatiei si ma intreaba unde merg
spre ex duminica mergeam la spect de la teatru al lui M Ralea, cu tema de halloween
el avea un dovlecel si o palarie din aia specifica
tot drumul incepuse sa-mi zica obsesiv ca el vrea si masca
si atunci nestiind ce sa-i mai spun, am inceput sa-i explic cat de recunoscator trebuie sa fie el ca are parte de petreceri, de spectacole, de iesit in parc de mers la gradi
caci sunt copilasi bolnaviori care isi petrec timpul intr-un salon de spital si doar viseaza la lucrurile pe care el le face in mod obisnuit
s-a oprit micul meu... si mi-a zis: 'mami da eu nu mai vreau masca, mi-am amintit ca am una acasa'
Va astept fetelor la Salla Dales.
Mai sunt doua zile pana atunci.
Sa auzim de bine!!!
Alinuk mama de Andu mik si Teo voinik
www.youtube.com/watch?v=spKBKGd6vro" target="_blank">Un vis implinit!
NEWS! O ora cu copilul tau
............................................................................
Nimic nu-i intamplator!
sirimie spune:
Incercam si noi sa ajungem. Dar nu am vazut pe nicaieri anunt despre asta, nici pe site-ul asociatiei, nici vreun comunicat despre program la sala dalles.
Inteleg ca copiii vor putea sa picteze si sa faca origami iar noi sa cumparam creatiile lor?
Eseea spune:
am fost si noi azi si ma bucur ca am facut-o!
a fost f frumos, fetita s-a jucat, a colorat, a primit dulciuri, diplome iar pt mine cea mai mare bucurie a fost ca am cunoscut fetele de la asociatia MAME, care sunt chiar mame adevarate care si-au rupt din timpul petrecut cu copiii lor ca sa-i faca sa se simta bine pe ai nostri. Ma bucur ca le-am cunoscut, ca am baut o cafea impreuna si ca am putut dona ceva pt cauzele lor pt care lupta voluntar si in care sunt f implicate. Datorita lor un spital de copii important are un ecograf performant si asta nu e putin lucru, toti ( Doamne fereste) putem avea nevoie pt copiii nostri.
felicitari si va sunt alaturi cum pot!
PS ca sa nu mai zic (,) ca a fost o ocazie f frumoasa si o zi superba sa iesim din rutina zilnica, sa facem dupa despartirea de fete si o plimbare in centrul vechi cu toata familia si sa stam la soare la o teresa in formatie completa.
Mami de fetita si de baietel
participam la "Clipe de vara"
ess-1.jpg si ess-2.jpg
Everything is hard before becoming easy...
elenada spune:
Am fost si noi azi si ne-am simtit super. nici nu ne-am dat seama cand a trecut timpul. piticii au fost incantati sa se joace cu cariocile si creioanele dar nu sa si deseneze cu ele. le-au placut cuburile lego si tot ce au mai gasit pe acolo. ei sunt inca micuti dar s-au distrat.
Multumim asociatiei MAME pentru eveniment
elena fericita de pitici pretiosi Ana Maria & Matei Stefan - 18 iulie 2009
Piticii mei iubiti
CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
Eseea spune:
Elenada, pe la ce ora ai fost? ca nu cred ca ne-am intersectat :( Noi cam intre 11-13.
Mami de fetita si de baietel
participam la "Clipe de vara"
ess-1.jpg si ess-2.jpg
Everything is hard before becoming easy...
alinuk spune:
elenada, essea,
va multumim din suflet
sunt foarte bucuroasa ca v-am cunoscut si 'live' si sper sa ne mai vedem si cu alte ocazii
nu v-ati intersectat, elenada a fost in a doua parte a zilei
iar Anutza bucalata m-a cucerit iremediabil
elara
si fetele care au mai fost
multumim tuturor
actiunea a fost un succes din punctul nostru de vedere si asta, datorita voua parintilor care-si iubesc constient copiii!
Nimic nu-i intamplator!
alinuk spune:
citat din mesajul lui Eseea ........ o plimbare in centrul vechi cu toata familia si sa stam la soare la o teresa in formatie completa. Mami de fetita si de baietel participam la "Clipe de vara" ess-1.jpg si ess-2.jpg Everything is hard before becoming easy... |
felicitari!!
e minunat sa te poti bucura de lcururi atat de simple si firesti
si iata...ca 'ora voastra alaturi de copii'... s-a prelungit in beneficiul fiecaruia din familia voastra minunata
Nimic nu-i intamplator!
carolinah spune:
citat din mesajul lui alinuk cand mai vine teatrul gong peste noi aici?? |
Teatrul Gong vine sambata, 13.11 la Bucuresti, uite aici: http://www.teatrulgong.ro/
elenada spune:
Alinuk si mie mi-a parut bine ca ne-am cunoscut.
A fost o sambata frumoasa. Si noi am mers pe jos pana in Unirea de unde am luat metroul.
E foarte important sa iti petreci cat mai mult timp cu copilul tau.
elena fericita de pitici pretiosi Ana Maria & Matei Stefan - 18 iulie 2009
Piticii mei iubiti
CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!