Aspirante optimiste! (597) haide Ramona_bm!
Raspunsuri - Pagina 17
andr@ spune:
draguta poti sa bei putina, pune intr-o cescuta cam de un deget cafea si restul apa calda si sa vezi ce buna e; asa stiu ca mai fac gravidutele cand au pofta mare de cafeluta
SFINTE NECTARIE AJUTA-NE PE NOI TOATE
www.fertilityfriend.com/home/28fb01" target="_blank"> GRAFIC
cora79 spune:
Neata fetelor
Bebelu ce burtica frumoasa ai
Katy a fost bine la inspectie,eu am imspectoare si i-am luat flori,o casetuta de la bam boo,un pachet mare de cafea si masa de rigoare,bafta la inspectii
"DOAMNE FA SI PENTRU NOI O MINUNE CU PAMPERS"
andr@ spune:
neata cora, paula, cf?
andr@ spune:
paula pana la urma e rosu sau nu?
cora79 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui andr@ neata cora, paula, cf? SFINTE NECTARIE AJUTA-NE PE NOI TOATE www.fertilityfriend.com/home/28fb01" target="_blank"> GRAFIC |
"DOAMNE FA SI PENTRU NOI O MINUNE CU PAMPERS"
camcris spune:
neata fetele
cand am auzit ca-i vorba de cafea am venit si io repede
bebelu ce butica frumoasa ai si tu esti foarte frumoasa cu butica, i-ti sade asa de bine
www.fertilityfriend.com/home/31ba3b" target="_blank">GRAFIC
camcris spune:
hai paula spune odata cum stai?
andr@ spune:
eu aseara am visat-o pe bebelu; saracuta, o durea asa tare burta, abia putea sa mearga.......si imi zicea, andra stai sa vad daca mai misca bb cine stie ce-o insemnand
PaulaFrida spune:
Fetelor,
La mine nu au aparut rushii
Sunt Z 39 si nimic
Si lunile trecute dupa ce am intrerupt asa zisul "tratament" cu AC pt ovare micropolichistice tot la 40 de zile mi-au venit rushii
Am pierdut 4 luni degeaba cu AC-urile,ca normal ca nu m-au ajutat pt ca asta nu e tratament pt ovare micropolichistice,normal ca revine afectiunea dupa ce le intrerupi
Doctorii astia sunt niste tampiti care te tot poarta la cabinet sa le versi bani,dar nimic nu fac ca sa te ajute
Luna viitoare facem programare la dr in Ungaria,am gasit unul care cica ar fii bun
Va -acesc pe toate
Sa aveti o zii faina
In fiecare zii tot mai aproape de minunea noastra
Dr.Seuss
www.ticker.7910.org/an1cxJA0g410010MjEyODc2c3wxMDAwOTk4c2F8V2UgaGF2ZSBiZWVuIG1hcnJpZWQgZm9y.gif" target="_blank">Marriage Ticker
Trying To Conceive
TTC blinkie
camcris spune:
paula i-mi pare rau sa aud ca esti asa nemultumita, la fel mi sa intamplat si mie acum astept sa merg la medlife ca de restul dr. m-am lamurit, daca nici cu albu nu rezolv nimic cred ca tot la unguri merg si io, am discutat asta cu sotul si la fel zice si el.