Aspirante optimiste! (597) haide Ramona_bm!

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Katy82 spune:

Pisi tinem pumnii sa fie bine la HSG
fetele!

Doamne te rugam da-ne si noua un sanatos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamutz spune:

Daca e cineva prin zona si acasa sau cu acces la tv, pe antena 2 e o emnisiune infertilitatea la femei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabyv spune:

saru'mana fetele pt parola, bebelu, mikado

uitasem : felicitari Bibitica pt apart! si eu tot din GL sunt. In ce zona ai luat? asta daca vrei sa zici, din curiozitate intreb

eu muncesc cu drag si spor, dar mai arunc din cand in cand un ochi aici aaa si m-am apucat sa imi impletesc un fular, o sa va pus poze cu ce a iesit...asta daca termin iarna asta

www.fertilityfriend.com/home/30fde4" target="_blank">TTC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitty-27 spune:

buna seara fetele!!!!!

ASPIRANTA LA BEBEL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cora79 spune:

Buna seara fetelor,va pup pe toate fara exceptie
Lorena,Doamne ajuta sa fie bebe
Hai cu testele pozitive fetelor
Eu intru mai rar,dar va citesc destul de des,azi am avut inspectie pentru gradul II,sunt profesorla naiba

"DOAMNE FA SI PENTRU NOI O MINUNE CU PAMPERS"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitty-27 spune:

lorena felicitari!!!!!!!!!!!!sa dea dd sa fie totul bine...

ASPIRANTA LA BEBEL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bibitica20 spune:

Buna seara!
in sfarsit m-am linistit si eu...metaforic vorbind adica am ajuns acasa si am mancat repede ca sa va raspund

-mihahegarty, deocamdata nu am incercat oficial, intrucat nu stateam prea bine cu banutii. deocamdata nici casatoriti nu suntem si as prefera pe bebe atunci, dar cui ii pasa daca vine acum, e bine oricum. am avut (sper ca e la timpul trecut) ovarele polichistice...anexita...si am facut tratament. acum mai sunt doar pe ac. trebuie sa-mi fac curaj sa merg la un dr...pana de craciun esti simpatica miha, sper sa pui si tu pozici sa te vedem

-katy, multumim. ne ajuta Doamne Doamne sa le achitam, sanatosi sa fim si bebe sa avem

-gabyv,multumesc. noi suntem acum in cluj. eu inca nu am terminat facultatea (de drept ) uite nici nu mi-am dat seama ca am scris galati acolo orasul natal tot e cel mai bun, desi iubesc clujul. bine ca stii totusi sa impletesti...eu am uitat complet. dar tare as vrea sa ma mai invete cineva sa fac de toate, fulare, botosei ca in pozele lui mikado

-bebelu, ma bucur ca te simti mai bine

-va pup pe toate!

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bibitica20 spune:

sigur ca am uitat ceva...
pt Lorena: iti spun felicitari pt testul pozitiv pt ca am incredere ca va fi totul bine. sigur, sigur va fi! faci tratamentul si o sa te bucuri de bebe si mai mult pt ca ati trecut impreuna prin greutati

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikado spune:

ce fac fetele ?
voi trageti teapa cu albumul ala ...nici o poza hai cu pozele

http://www.fertilityfriend.com/home/mikado
http://picasaweb.google.ro/valinusescu/PapaBun#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_86 spune:

fetelor sunteti asa dragute cu atatea incurajari m-ati convins ca nu are cum sa nu fie bine

eu deja am un car de simptome, ma simt rau, dureri, somn, nervozitate...etc dar si programul meu ma pmoara

va spun noapte buna

merg la o portie buna de

va pup

Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s

ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen

Mergi la inceput