Aspirante optimiste! (597) haide Ramona_bm!
Raspunsuri - Pagina 10
bebelu86 spune:
helloooo gagici !!!
mai dvrm am reusit sa ma trezesc si eu . pana la 5.30 cand a venti al meu aksa, nu am prea dormit, decat in reprize.
mi-e mai bine. nu am mai avut contractii. dar voi sta linistita la pat incontinuare
Lorena ma bucur k e pozitiv testu. felicitari. sarcina usoara si la termen in doresc
mergi la doctor si incepe tratamentu. eu sunt sigura k totu va fii bine si vei duce sarcina la termen fara nici o probl. hai capu sus, fii optimista si bucura-te de minunea care o porti in burtica.
toate fetele
sper ca ati impartit parola si la celelalte fete.
Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 29+ cu Natalia Maria
PaulaFrida spune:
andr@ o merg la dr in Ungaria luna viitoare
numai ca ma manca pielea sa fac ceva,sa iau ceva,numai sa fie bebe odata
In fiecare zii tot mai aproape de minunea noastra
Dr.Seuss
www.ticker.7910.org/an1cxJA0g410010MjEyODc2c3wxMDAwOTk4c2F8V2UgaGF2ZSBiZWVuIG1hcnJpZWQgZm9y.gif" target="_blank">Marriage Ticker
Trying To Conceive
TTC blinkie
walkiria spune:
Fetelor, stiti cumva din ce zi tr sa incepi sa iei vitamina E?
Vreau si eu sa incep sa iau si nu stiu de cand, am inteles insa ca tr luata doar 10 zile.
Eu am mai luat acum vreo 2 ani si parca mi-a zis mediucl sa iau din Z1 pana in Z14,dar nu mai stiu sigur. Atunci luam pt mastoze la sani.
Eu abia astept sa-mi vina menstra ca sa ne putem apuca cu forte noi luna viitoare...bine ca nu m-as supara sa nu-mi mai vina vreo 9 luni acum ,dar neeeaaah, nu cred ca am fost eu asa norocoasa, mai ales dupa acele scurgeri pe care le-am avut.....videm...
Roxibarbu, ce grafic frumos ai...sa dea DD sa ne molopsim si noi cu asa TB si cu BB
pt toate fetele.
mikado spune:
walkiria din Z1 , 10 zile /luna...acum mai depinde si de durata CM-ului...daca este mai lung poti lua 14 zile
http://www.fertilityfriend.com/home/mikado
http://picasaweb.google.ro/valinusescu/PapaBun#
walkiria spune:
Hey Bebelu,buna dimineata, imi poti trimite si mie PM cu parola?...pls!!!!!
Merci mult
bebelu86 spune:
walkira activeaza-ti pm si iti trimit
intra la profil personal , mesaje private, activare.
Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 29+ cu Natalia Maria
walkiria spune:
Mikado..saru'mana, stiam eu ceva, dar nu sigur...dap al meu e mai lung de vreo 32, 33 ..nici eu nu mai stu am avut 2 luni in care mi-a venit la 42...deci Dumnezeu cu mila luna asta.
Vreau sa iau vit E pt ca tin minte ca m-am simtit super bine atunci.
Si vreau sa mai iau seleniu si zinc ca am citit ca sunt f importante daca vrei sa ramai gravi....insa nici pe-astea nu prea stiu cum sa le iau....aveti vreo idee?
walkiria spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bebelu86 walkira activeaza-ti pm si iti trimit intra la profil personal , mesaje private, activare. Ralu si buburuza va Marriage Ticker Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 29+ cu Natalia Maria |
Bebelu, cred ca e activat , ca am primit PM de la Gaby si de la Angie.
bebelu86 spune:
probl e k mie nu imi apare
la rstu fetelor vad k au pm activat, la tine nu.
da-mi un pm si dau eu replay
Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
mikado spune:
walkiria nu este activat PM-ul tau...eu stiu ca zinc si seleniu este bun pentru barbati , acid folic ai luat?
http://www.fertilityfriend.com/home/mikado
http://picasaweb.google.ro/valinusescu/PapaBun#