Dulceturi si papanasi de 3 ani, sept-oct2007 (411)
Raspunsuri - Pagina 20
Roxana_G spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mihailescu teodora Mobila am comandat-o deja [ |
Bravo, sa o foloseasca sanatos!
Ce era cu Creionul ala?
Roxana_G spune:
Vaai, ce zile de nastere am ratat in perioada asta (
iertare)
Ana
si
Nana
, sanatate, fericire si implinirea tuturor dorintelor!
Roxana_G spune:
| citat din mesajul lui mihailescu teodora Mihnea cred ca are un inceput de conjunctivita! |
Multa sanatate! Cum mai e baiatul?
Roxana_G spune:
| citat din mesajul lui alinkav Alex va avea o mega petrecere de Haloween la scoala, cu parada costumelor(va fi pirat-am luat un super costum), cu surprize, concursuri. El abia asteapta!Scoala merge excelent, pe langa calificative FB, s-a mai strecurat la un test(dictare) si un B Duminica amandoi vor presta 2 dansuri la un concurs de dans sportiv(un fel de prezentare progreselor).Olivia e tare incantata de dansurile, mai ales ca are toata atentia instructorilor de dans. |
Felicitari lui Alex pentru rezultatele bune, si petrecere frumoasa! Si felicitari ambilor dansatori.
Roxana_G spune:
Luy, abia acum am citit de Maria, multa multa sanatate i idoresc si sper ca e deja mai bine. 
Roxana_G spune:
Urmy, bine ai revenit! Ne bucuram si de vestile bune. Cu gradi sper sa se obisnuiasca in timp. Pofta buna la prajituri tie! ![]()
Betty, imi pare rau ca ai probleme cu Eric, poate totusi nu e suspiciunea cea mai rea. Si noi trebuie sa ii repetam analizele lui Andrei si sa ii facem o electroforeza. Cat despre frati, asa e mereu, cand se iubesc, cand se ciomagesc. Nu prea ai ce face.
cecilia L spune:
| citat din mesajul lui Roxana_G Urmy, bine ai revenit! Ne bucuram si de vestile bune. Cu gradi sper sa se obisnuiasca in timp. Pofta buna la prajituri tie! Betty, imi pare rau ca ai probleme cu Eric, poate totusi nu e suspiciunea cea mai rea. Si noi trebuie sa ii repetam analizele lui Andrei si sa ii facem o electroforeza. Cat despre frati, asa e mereu, cand se iubesc, cand se ciomagesc. Nu prea ai ce face. Rox, mamica Alexandrei si a lui Andrei |
Roxana, e bine ca macar azi a fost atmosfera destinsa nu "aprinsa" ca la mine.........zau daca nu-mi vine sa-mi dau maine deminia, sa-si manace invatamantul cu tot cu hartiiiii.....
Cecilia si
Cristian Matei (07.09.2007)
Roxana_G spune:
Cecilia,
hai nu demisionati cu totii ca ne raman copiii nescoliti.
Nana, esti pe receptie? Am putina nevoie de ajutor, cu un sfat. Ti-am scris PM.
Andries spune:
In primul rand un sincer "La Multi Ani!!" tuturor papanasilor si dulceturilor care deja s-au aniversat! Sa va fie viata lina si ferita de primejdii, sa fiti sanatosi si fericiti si sa va bucurati parintii!
La multi ani si toti fericiti! mamelor dragalaselor ce alergati non stop pentru binele puisorilor din dotare. 
Va multumesc ca v-ati adus aminte de Mirciulix, e atat de mult timp decand nu am mai scris aici, timpul asta pardalnic ce niciodata nu-i de-ajuns! Nici nu stiu cu ce-as putea sa incep sa va mai povestesc despre Mirciu, ei bine cred ca principala noutate este ca isi revine cu burtica, incepe sa puna pe el, mai scapa si el cate o praji de cofetarie sau un aliment industrial si nu se darama cerul, e un copil vesel, dar ia totul extrem de serios, nu-i poti scapa "o minciuna nevinovata" caci are o memorie de elefant si cu prima ocazie te taxeaza, e ..praslea al nostru cel dragalas si iubit.
Maine avem petrecere in familie, deja ma dor mainile de cat am tocat, taiat, amestecat...sper sa termin in noaptea asta sa pot si eu sa ma bucur maine de serbare!!
Revin cu noutati si poate reusesc si cateva poze, desi nu-i tocmai puntul meu forte ...oricum, cred ca papanasii&dulceturile sunt pe departe cel mai productiv grup de pe DC, 411 capitole...e o performanta 
Andries
Erina spune:
Tocmai ce sunt in
sa vad ca si anul acesta o vacanta de Revelion la 4 stele in Romania costa cit o vacanta in Austria.
Fac capitol nou!
Tot zicea Andries ca suntem prolifice.
-------------------------------
mamica Dariei
si a lui David
L'amor che move il sole e l'altre stelle./Amami di piu quando lo merito di meno perche sara quando ne ho piu bisogno.