Nov-dec2010 - Felicitari, Siema, Adipapazi! (140)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns allexxia_m spune:

MSymo ce frumos vorbesti de minunea ta!
Vreau si eu .....
Bine ca ti-a trecut furia laptelui, si mai bine ca ai fost ajutata sa treci peste asta!
Tot ni se spune ca va fi greu dupa ce vine BB si obositor .... sunt convinsa ca asa va fi, mai ales pentru noi, cele la prima sarcina, dar sunt convinsa ca este si super frumos sa vezi orice gest si miscare a minunii tale!
Ne vom descurca noi cumva! Merita tot!

38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana_Mami spune:

HAI ELFICA!!!

Fericita 38+ Raisa Maria
................................................................
AMR ...cat vrea printesa...cine suntem noi sa stim ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anymona spune:

Citat:
citat din mesajul lui crisuletzul

putine fete care trebuie sa nasca in decembrie sunt active.......

Kitty

33+
Mami si TATI(in special) in pentru ca au o cu numele de Eva Maria Marinoff !!!

si eu trebuia sa nasc in decembrie

mami de Clara Maria (01/02/2006) si Robert Alexandru (21/10/2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allexxia_m spune:

eu am fost astazi pe la plimbare, au fost zilele Craiovei la noi, nimic impresionant dar a fost o plimbare placuta pe o asa vreme frumoasa, oricum nu am mai iesit de mult la o plimbare .... mi-a prins bine

in rest tot astept si eu semne, pana miercuri cand ma duc iar la control si dupa sper ca cele 3 zile in care nu este doctora mea in oras sa stea si fetita cuminte la caldurica!

38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_vio87 spune:

Citat:

Kitty

33+

cum putine?... sunt si fetele pe aici... numai ca inca nu ne'a apucat febra scrisului, si in plus sunt multe care lucreaza mult...
Asa ziceam si eu ca nasc singura... dar nu e chiar asa... si eu in plus tin acum galerie cat pt toate... ma manifest mai zgomotos ...
Si eu de ex citesc zilnic..nu scap nimic, dar nu comentez tot timpul... oricum eu sunt cam denaturata pe langa fetele care sunt super echipate... cu camarute deja facute si garderoba full... eu ma uit la hainutele de bebe ca la masini straine habar n'am cu ce'o s'o inmbrac... si exemplele de nepricepere pot continua...a cum studiez piata si astept mamicile din odisee sa mai fur cate ceva
azi de exemplu am invatat si eu care era faza cu permite indexarea, care m'o si speriat... ca si mie imi spunea doctora de fiecare data sa am grija cu efortul, ca am cl scurt ce permite indexarea...dar eu... cu ale mele... acum cred ca o sa am patucinizez(sper c'am scris corect) ca tare frica mi s'o facut. Nu mai zic ca m'am inscris cu cateii la o expo la cluj pe 5-7 nov, unde credeam cu vitejie ca fac fata, dar acum nu mai stiu, o sa intreb pe 3 cand am contorul...

pupici pe burtici :*:*:* 31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amelia_ilie spune:

Citat:

Kitty

33+

Si eu scriu destul de rar, dar fac prezenta zilnic. Cu dpn pe 19, sa vedem ce zice si mandruta despre asta . Marti avea 1600g.

32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca83 spune:

buna seara, burtici!!!

va pup pe toate....intru mai tarziu, dar vroiam sa va spun ca ana, are o problema cu conexiunea la usb si din aceasta cauza nu a intrat.... NU A NASCUT, INCA....spera sa rezolve in seara asta si sa poata intra...va pupppppppppp si revin

35+ cu
si ingeras in ceruri

AMR 3 SAPT(pana la desfacerea firului=nastere), sper eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisuletzul spune:

anymona ai avut un baietel tarreeeeee grabit!!! important este a e sanatos!!!!!

liana te rog.....scrie!!!! fiecare avem ceva de spusavem intrebi....vrem sa ne laudam cu puiutii nostri! Forumul acesta nu este doar pt cele 15-20 de fete care scriu ci pentru viitoare mamici de noiembrie-decembrie 2010!
eu imi tin fata bine bine in burtica sa nu iasa deloc de acolo pana in decembrie!!!

Kitty

33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

HAI ELFICAAAAA!!!

E clar... cum am lipsit un pic a aparut si o nastere! O sa mai absentez

Corina si Emanuel regurgita foarte des. Pediatra spunea ca se intampla din cauza ca suge repede si cu pofta... nu stiu cat de inteligenta era afirmatia insa am scapat pe la o luna si jumatate. â

Msymo, felicitari pentru intoarcerea acasa si pentru Diana mica si frumoasa. O sa vezi ca primele doua saptamani par foarte obositoare apoi lucrurile incep sa para mai simple. Asteptam pozici!

Totusi... unde e Ana??? Naste pe ascuns???

AMR 3 SAPTAMANI...
MIRUNA cu Emanuel si bebe Iustin 37 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_vio87 spune:

crisuletzul si eu o rog pe titiri mica sa astepte pana in decembrie, sa tea cuminte acolo, dar la cum vad ca au inceput pe aici nasterile de nov-dec in oct tare mi'e ca nu apuc dec. Mai ales ca la fiecare control DPN-ul scade... A inceput de la 24.12 si acum e la 15.12 la ultimele 2 eco s'a mentinut ultimul. Plus ca imi tot spune doc de colul scurt cu indexarea lui si sa nu fac nimic... si eu titirez mare am tot felul de "treburi" deci nu stau chiar cuminte... so... tre ' sa ma cumintesc

pupici pe burtici :*:*:* 31+

Mergi la inceput