Nov-dec2010 - Felicitari, Siema, Adipapazi! (140)
Raspunsuri - Pagina 6
alinushca spune:
Elfica curaj si multa putere! Las ca se baga ea in apa aia calda si placuta si se deschide colul ala cat ai zice peste!
Alina e o diferenta intr-adevar f mare intre ce ti se propune in mod normal la un spital ca fiind "nastere naturala" si care nu are nimic de a face cu naturalul si nu este de multe ori cea mai buna sau mai safe abordare, insemnand cel mai adesea fortarea corpului(!), si ce poti afla ulterior pe tema asta. Dar se vor schimba lucrurile si la noi in bine, sunt sigura! Sunt deja f multe femei informate corect care nu mai vor sa se lase manipulate de medicii prea comozi.
Mami de (28.10.2008) si bb2 s 38
anya2010 spune:
Felicitari Joann si unique pt comori! Sanatate, lapte cat cuprinde si refacere rapida!
Hai Elfica!!
Fetelor abia am reusit sa citesc din urma, ma termina statul pe scaun. Bebe se agita de zor, are o pasiune pt ovarul drept Maine ma duc si eu la control sa vedem ce are de gand dumnealui
Ana 38+ cu Gabriel
Mult a fost putin a ramas..6 Nov e aproape!!
Minunate sunt lucrurile tale Doamne!
Minunea mea
ana_vio87 spune:
*........................................................
*.................................................................................
*..................................................................
*.................................................................................
*...................................................
pupici pe burtici :*:*:* 31+
allexxia_m spune:
Felicitari JOANN! Sa va traiasca printesele, sa va bucurati de ele sanatoase, tie refacere rapida si mult laptic !
Felicitari UNIQUE, sa va traiasca si voua printesa grasunica, multa sanatate, refacere rapida si laptic mult!
Am pus eu pe prima pagina noiile minuni de JoAnn si Unique!
HAIDE ELFICA!!!! Mult curaj, suntem aici sa te sustinem! Nastere usoara!
38+
crisuletzul spune:
putine fete care trebuie sa nasca in decembrie sunt active.......
Kitty
33+
Mami si TATI(in special) in pentru ca au o cu numele de Eva Maria Marinoff !!!
anymona spune:
Citat: |
citat din mesajul lui beatrice75 Alinushca, pai de ce s-a sucit? Merge pe principiul ca daca prima data ai nascut prin cezariana este musai si acum sa nasti tot la fel? Lucrul acesta putea sa ti-l spuna de la inceput. Sau a aparut ceva pe ultimul moment?ai mai cerut si parerea unui alt doctor? Anymona, tu cu ce dr ai nascut? 37+ 38 ecografic |
dr Hamid Ayatollahi. un om deosebit...in 30 de min de cand a fost sunat era la spital, m-a mangaiat, m-a tinut de mana si m-a incurajat pe tot parcursul travaliului. seara m-a sunat sa se interezeze despre copil, iar a doua zi dimineata la 7 era la mine in salon. m-au ajutat foarte mult atitudinea si optimismul lui, mai ales ca eram terminata psihic si nepregatita pt o nastere prematura
hai Elfica!!!!!!
felicitari unique pt printesa!
crisuletzul, unique a nascut in 22 octombrie...nu septembrie....parca asa am vazut eu
31+ + Clara Maria (01/02/2006)
MSymo spune:
Buna seara la barlog!
Am citit cat am putut de mult ce s-a mai scris si vreau sa felicit toate proaspetele mamici si bebei lor. Multa sanatate si succes in toate!
Noi am ajuns ieri acasa, ne-am instalat, suntem cumintele, dormim bine si papam tzitzi direct la sursa, sau laptic muls si pus in biberon. Mami a avut o furia laptelui foarteeeeee furioasa, care a debutat ieri dimineata, exact inainte de a pleca spre casa. Norocul meu ca am fost acolo, langa cadre medicale, care m-au bagat iar pe perfuzii, injectii etc si in cateva ore am reusit sa mai dezamorsam bomba cu lapte. Oricum....a fost foarte greu si nu va pot spune cat de dureros (cele care sunteti la al doilea copilas probabil ca stiti).
Va sfatuiesc sa profitati de linistea de la spital, sa incercati sa limitati la maxim vizitatorii, fiindca urmeaza o perioada obositoare, cu multe noutati, cu adaptare atat din partea voastra cat si a copilului, cu hormoni care umbla hai-hui.
Dienuta este adorabila, o iau in brate si cred ca ma simte si-n somn, fiindca ii vorbesc si ea zambeste, scoate limbutza, se stramba.....e simpatica rau! Tati o iubeste mult si este foarte incantat de ea si cu ea.
Va pe toate.
Symo - mami de printesa Diana Nicole
liana.berbec spune:
crisuletzul,
Hai ca nu puteam sa te las asa. Si eu nasc in decembrie. Eu citesc in fiecare zi dar nu scriu decat foarte rar. Ma uit la poze si va admir burticile. DPN-ul meu conform ultimei ecografii facute joi este 18 decembrie si bebe avea greutate de 1700 gr.
Liana
32+
Ioana_Mami spune:
Msymo..bine ati venit acasa...asteptam poze!!!
Fericita 38+ Raisa Maria
................................................................
AMR ...cat vrea printesa...cine suntem noi sa stim ?