Nov-dec2010 - Felicitari, Siema, Adipapazi! (140)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns misticgirl spune:

Felicitari, siema! Sa-ti traiasca minunea!
LA MULTI ANI, SYL!
Ana,ma bucur ca esti fericita, ca dl iubi e cu tine si ca nu esti stresata cand te gandesti la marele eveniment de maine. Cred ca nu mai ai rabdare.
E

Claudia 36+ si Nicholas (25.11.04)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hera25 spune:

Doura si eu presupun la fel ca Alinushca ca doct acela e Tutunaru. Am auzit si eu de acel caz. E doct meu, desi nu prea e comunicativ am mers la el in continuare sa-mi urmareasca si cea de-a doua sarcina, pt ca am mare incredere in el.

Siema, JoAnn, Unique felicitari, sa va traiasca copilasii si voi sa aveti laptic din plin.

In wk am tot umblat, ba cumparaturi, ba la prieteni si acum parca ma resimt. Ma dor toate oasele. Si sa nu mai zic de bebe care nu stiu ce pozitie si-a ales ca imi impinge stomacul de nu mai pot respira. Azinoapte la fel. Nu-mi vine sa cred ca nu pot domri acum, iar dupa ce voi naste voi fi chiau, caci voi avea o pofta de somn nebuna.

Miruna, Dana si eu zic sa nu fiti suparate, ca sigur va veni sorocul si nu veti mai face cezariana. Eu am nasut-ope Lorena la 40 sapt fix, dupa lungi plimbari in parc, in mall-uri, treaba prin casa, aspirat.....Dar ea a vrut la fix 40 sapt., asa ca nu va pierdeti sperantele....

Fericita mamica de Lorena Elena 07.11.2008 si 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Aiurita mai sunt...

FELICITARI SIEMA! Sa va traiasca fetita, sa fie sanatoasa, fericita si iubita!

SYL, LA MULTI ANI!!!

Doura, Madalina

AMR 3 SAPTAMANI...
MIRUNA cu Emanuel si bebe Iustin 37 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

MIRUNA, TU IL CUNOSTI DE MULT TIMP PE BADEA. E prea batran sa mai vina la orice nastere la orice ora din zi si noapte si normal ca s-a axat pe cezariene. Dar ideea este sa-ti propuna corect ceea ce este bine pt tine, chit ca nasti cu alt doctor.

37+
38 ecografic

Mergi la inceput

Miruna si danaint, nu va mai stresati in legatura cu nasterea.. nu va face bine, iar bebelusii vor iesi din barlog in momentul in care se simt pregatiti. Am vazut ca voi aveti DPN pe 10, respectiv 11 nov si, chiar daca s-a eliminat dopul, cred ca doctorii ar trebui sa astepte si sapt aceasta inainte de a va propune cezariene. Plus ca nu va pot obliga sa faceti cezariana, daca voi nu vreti.
Beatrice, oare de ce tie iti face epidurala si mie m-a spus ca "rahi, probabil"? Il intreb cand ma duc la urmatorul control de ce opteaza pt rahi in cazul meu (mi-a spus sa ma duc la control pe 1 nov, dar cred ca ma voi duce marti, pe 2 nov.)Stiu ca tu nasti pe 1 nov, probabil ca lunea are programate cezariene si parca era de garda la Euroclinic lunea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Mistic, la vremea respectiva chiar te intrebam, de ce ti-a propus rahi. Da, e de garda la Euroclinic atunci, dar asta e, cam toti doctorii pleaca dupa ora 12-14 din spital.

37+
38 ecografic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

fetelor va anunt

¨In aceasta dimineata "unguroaica" noastra draga,ADIPAPAZI, si-a adus pe lume MINUNILE.
Bun venit ANA si IOACHIM,sa fiti sanatoasi si norocosi!
Refacere rapida fericitei mame!

cate unul pentru fiecare ¨

le uram bun venit si sa fie sanatosi

+27 cu motaneii Razvan si Robert si mami de Vlad (12.12.1999)

Mergi la inceput

Felicitari, ADIPAPAZI!!! Sa-ti traiasca minunile, sa fie sanatosi, mancaciosi si norocosi!
Fetelor, cine are parola si se pricepe sa schimbe titlul capitolului? Mi se pare frumos sa le felicitam si pe siema si adipapazi, acum ca am primit vestile bune. Apropo, da-ti si mie parola de pe contul nostru de aici, poate vreodata ma incumet sa incerc sa fac cap nou sau macar sa schimb ceva date prin listuta, sa schimb titlu etc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

FELICITARIIIIIIIIIIIIIIII ADIPAPAZI!! BINE ATI VENIT ANA SI IOACHIM
sa vedeti cand citeste sugubina

alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si 37+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geniusamb spune:

FELICITARI SIEMA!!!!!!!!
FELICITARI ADIPAPAZI!!!!!!!!!!!

Wow, inca 3 ursuleti

Ana , ma bucur ca o sa-l ai pe iubi langa tine non stop!! Multa bafta maine

Ana, 38+ Matei

AMR 1 s

Mergi la inceput