Nov-dec2010 - Felicitari, Siema, Adipapazi! (140)
Raspunsuri - Pagina 14
ana_o spune:
, Syl! Sanatate, impliniri si un bebe la termen!
Ana
39+, viitoare mami de
, David Ciprian
AMR...chiar asa, cat AMR??
ukume24 spune:
Miruna, Dana suntem alaturi de voi.
Desi eu nu inteleg un lcuru: de ce trebuie sa faceti cezariana daca nu a aparut bebe inca? nici una nu ati depasit DPN-ul. Miruna pana in 5 noiembrie mai sunt aproape 2 saptamani deci are bebe timp destul sa vina. Plus ca la noi in Cluj daca depasesti DPN-ul te cheama des la monitorizare si te mai lasa inca o sapatamana dupa care daca tot nu apare bebe iti provoaca nasterea... dar nastere naturala in nici un caz cezariana. Numai daca nici dupa ce iti provoaca nasterea nu te dilati si ei considera ca bebe e in pericol atunci iti face cezariana. Deci nu inteleg de unde pana unde ajungetiu voi la sezariana cand voi nici nu ati ajuns la DPN.
32+
Luca Stefan
S-a intamplat minunea mult asteptata!
alinushca spune:
Miruna, stii ca la mine calaul cu cezariana sta chiar cu mult mai aproape decat la tine. Un col inchis si lung este relevant abia dupa 40 de saptamani, pana atunci e normal.
Mami de
(28.10.2008) si
bb2 s 38 
danaint spune:
Dar provocarea nasterii naturale nu implica anumite riscuri? Ca a intrebat sotul pe dra mea, si a zis ca medicamentele de la noi de provocare a nasterii sunt riscante, si ca de exemplu in afara au alte metode, mai sigure...
Dar la noi nu sunt aprobate sau ceva. Nu am inteles nimic 
Nu stiu ce sa cred, zau! Sunt data peste cap. Citesc ca sub 5cm e nasol AFI, si eu aveam 5 si un pic (aproape 6cm). Mi-a zis ca e pe limita. Eu aveam incredere in dra mea, pana acum toata sarcina a fost totul ok. Dar nu stiu, nu stiu, nu stiu... Adica na, m-a trimis si la dr Klein, sa verifice si ea lichidul amniotic. Ma duc la 13, sa vedem ce si cum zice si ea. M-am certat si cu sotul acum, el nu intelege de ce mai m-a trimis si la Klein. Mie mi se pare relativ normal sa mai ceara o parere. Sotu parca e de pe alta lume. 

s38
Lucas Petru
ana_o spune:
Nu am citit nicio psgina din acest capitol, acum ma "bag" la citit. Felicitari burticilor care schimba azi semnatura!
ALEXA, ma bucur ca bebelina ta e mancacioasa si ca sunteti bine!
Anymona, va pup pe amandoi si cand poti, sa ne scrii!

Multumesc pentru urari, chiar ma simt linistita alaturi de iubi si m-a ajutat mult sa-mi mai stapanesc emotiile.
Maine dimineata(dupa 10), intram in operatie. Pentru ca nu vreau anestezie rahie, am decis doar epidurala. Nu voi sta la TI deloc, avem rezerva pregatita, e f frumoasa, mare, pat si pentru insotitor, baie si tot confortul. Bebele imi va fi adus in rezerva imediat dupa controlul de rigoare, asa ca-l voi pune la san foarte rpd. Gandul asta m-a bucurat nespus!
Iar faptul ca iubi va sta cu noi non stop, iar ma linisteste extraordinar. Vom fi doar noi 3, chiar din prima zi de viata a puiului nostru. Emotii sunt... nici nu stiu cum o sa ma simt, AMR 1 zi si eu nu stiu care emotie e mai coplesitoare...
Vineri l-am convins pe dr. sa ne dea drumul, el ar fi vrut sambata, dar i-am explicat si m-a inteles si am primit acordul. Va spun de pe-acum ca nasc la Maternitatea Odobescu, din Timisoara, cu medicul Flavius Olaru. Ca maine, dupa ceza, doar o sa trimit un sms cu "datele tehnice" ale lui David.
Pe cine sa "deranjez" cu sms-ul?![]()

Va citesc si revin, ca sunt curioasa ce s-a mai intamplat. Pupici pentru toate burticile si mamicile, fara exceptiune!
Ana
39+, viitoare mami de
, David Ciprian
AMR...chiar asa, cat AMR??
douradoudou spune:
provocarea nasteri nu e chiar ok...nicaieri ..contractiile pot sa devina prea puternice si ori sunt neproductive ori duc la rupere de uter..chestii nu dragutze deloc
alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)

si
37+ cu
douradoudou spune:

SYL LA MULTI ANI SI NASTERE USOARA 

ana ne pregatim din seara asta pt voi 
dana ma efeream la nastere provocata cu medicamente nu cu metode de-ale noastre ![]()
alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)

si
37+ cu
alinushca spune:
Dana, uite cazul meu. Acum 2 saptamani aveam AFI vreo 6. M-am pus pe baut lichide (desi toti medicii mi-au zis ca nu are nici o legatura consumul de lichide cu lichidul amniotic) si azi aveam AFI 10,5 adica f putin sub medie. Ca sa nu mai zic ca in timpul ecografiei bebe se tot misca (cel putin la mine). Moasa mi-a spus clar ca lichidul nu este relevant inainte de depasirea termenului cand si atunci e doar ceva de urmarit mai atent dar nu motiv de cezariana (ea nu e romanca si are experienta unor tari mai civilizate decat Romania). Ce este relevant este cat de bine il simti tu pe bebe. Sa mai spun ca asta a fost minciuna pentru care (din ignoranta) am facut cezariana prima data ?
Mami de
(28.10.2008) si
bb2 s 38 
beatrice75 spune:
LA MULTI ANI SYL!!!!!!
Ce mai faci?
Bine ca a fost Ana pe faza, ca noi fetele celelalte preocupate acum de AMR-uri, am uitat de sarbatorite.
Ana, ma poti "deranja" pe mine
37+

38 ecografic