Poiana
Raspunsuri - Pagina 8
mihaela_s spune:
www.youtube.com/watch?v=D97J1Myu-tM" target="_blank">Astae doruletz. L-a vazut la o reclama la tv si l-a pus pe lista...asta dupa ce de un an ne bate la cap ca Mosul ii va aduce hamsteri adevarati, ca nu-i asa...mosul le indeplineste copiilor TOATE dorintele...
fii alaturi de Mihaita
vorbe de copil...
Hobby
calator de profesie
doruletz spune:
haha, ce caraghios e, bine ca aci nu e reclama asta ca numai dracovenia asta ne mai lipsea din casa:)
Deja ca vazuse ea un robot care, citez din descrierea "jucariei", "e o garda de corp eficace, detecteaza miscarile suspecte cu ajutorul radarului infrarosu si ATACA intrusul cu lansatorul de rachete"!! Asa cevaaaa
Nu i-ai spus silviei ca morgan ar fi cel mai bucuros daca ati lua hamesterii adevarati? i-ar servi cu mare placere la masa de pranz
Acilea a venit iarna de-a binelea, ninge de aseara, cica ori sa fie 15cm, ne mutram cu totul in scandinavia maica. Mitica e din ce in ce mai nedumerit de "racirea globala", tot incearca sa iasa afara sa vada doar doar intre timp a venit vara :)
mai viu
mihaela_s spune:
doruletz, ba cum sa nu-i fi spus Silviei, ca asta era munca de convingere pe care o ducem, ca Morgan ii va papa repejor, dar ea nu si nu...ca vrea(cred ca are un picutz de sadism in ea, desi e moarta dupa animale ;)). Am lamurit in toate directiile posibile, pana la urma i-am spus clar si raspicat ca Mosul nu aduce animale, mai ales animale cu care parintii nu sunt de acord si IN PLUS animale care nu sunt compatibile cu animalele din casa. Deh, iti dai seama ca noi plecam doua concedii pe an, mari si late...broasca si motanul il plasam vecinilor(avem si broasca testoasa daca nu stiati :)), hamsteri ne mai lipsesc!
Aseara am vazut/revazut filmul Goana dupa cadou, o prostioara...dar ma gandeam ca goneam si noi sa gasim Penbo acela :). Ah ce jucarie robotul de care spui...sper sa nu ajunga si la noi...sau mai bine zis sa nu il doreasca Silvia...
Scandinavia se muta la Paris deci? Frumos, sa va bucurati de zapada, am vazut ca e plin de oameni albi pe strazi si in curti. Ati fost harnici! :)
Ne laudam si noi cu inca 10 cm de zapada depusi azi noapte, ninge in continuare, atmosfera e de vis, la noi nu e haos, nu e paralizat nimic...eu ma bucur ca zburam direct spre Thai-land si nu ne incurca haosul zborurilor europene...asa ceva....
Mai trebuie sa va spui ca aseara Silvia fu la un party de prunci, unde stiti ce facura? Tavaleala in zapada in costume de baie, apoi tzusti in apa fierbinte in balja (ceva asemanator, numai ca incalzit cu lemne). A venit tare fericita acasa, asa o experienta mai rar...
fii alaturi de Mihaita
vorbe de copil...
Hobby
calator de profesie
doruletz spune:
v-ati inzapezit de tot sau va pierdurati printre sarmalele din bucatarie?
mihaela, mi-ar placea si mie un lighean d'ala da' fara aruncat in zapada inainte , brrr. Asa sunt suedejii caliti de mici :)
Io venii sa va spui ca vazui linia oficiala de farfurii ale cuplului regal englez (aia de se insoara acu) si crezui ca nu vad bine, pe ele scrie WC?? muhahahah, sper ca facura si oala de noapte cu initialele astea ca doar asa au sanse sa stranga bani de nunta :))
http://www.gala.fr/l_actu/on_ne_parle_que_de_ca/dans_les_petits_plats_de_kate_et_william_216248
mai viu
Marox spune:
Ha, ha, Doruletz, cre' ca vazuram aceeasi stire, ca si io m-am minunat cum au cutezat englejii sa imbirligheze W-ul si C-ul. Da' chiar asa, de ce "C" - n-o cheama Kate? In alta ordine de idei, am vazut ca a aparut un nou film românesc pe ecranele frantuzesti (vorba vine, e coproductie de 3 sau 4) - "Le voyage du Directeur des Ressources Humaines", l-ai vazut?
Deoarece nu cred ca mai am timp de forumit si de urat, va doresc tuturor sarbatori fericite si un an nou cu sanatate si bucurii! Eu de miine am terminat cu serviciul...pina la anu'!
mihaela_s spune:
Eu chiar m-am ingropat azi in sarmale si cozonaci, dar harnica ccc cum sunt i-am dat gata! Azi am muncit la laborator pana la 16, am venit acasa si m-am apucat de taiat varza murata, tocat carne si infasurat sarmale asta in timp ce masina framanta cozonacii. Cand am terminat sarmalele, termina si masina aluatu de cozonaci, i-am intins si umplut, bagat la cuptor cat am vorbit cu mama. Restul familiei s-a chinuit cu bradul, ca luaram unul maaaaareeee de tot si nu ne mai aminteam ca "talpa" noastra e destul de mica asa ca bradul a necesitat ancorare, dar e cel mai frumos brad pe care l-am avut pana acum! Miroase nebuneste in casa la noi, a cozonac si a brad, maine fierb sarmalele si va mirosi a Craciun romanesc, ceea ce va doresc si voua .
Pentru ca maine mai am si alte cele de bucatarit, va doresc de pe acum la toti sa aveti Craciun cu multe multe cadouri, petrecere frumoasa cu pahare pline si veselie!
fii alaturi de Mihaita
vorbe de copil...
Hobby
calator de profesie
anja spune:
Craciun fericit in poienita! Sa va aduca Mosul numai bucurii! Spor la cozonaci, sarmale si alte bunatati!
Anja
doruletz spune:
mihaela, ce harnica fusesi, facui si io sarmale da' la cozonaci nu m-am incumetat:)
noi ca de obicei avem meniu franco-român, cu sarmale si carnati da' si cu foie gras poêlé cu prune uscate gonflate in pineau si umplute cu mousse de rata (io prepar, da pe afara talentul gastronomic!!), saint jacques si tot felu branzuri... cu alte cuvinte ne indopam daca tot nu plecaram nicaieri.
Deocamdata sunt insa la serviciu si ma uit pe fereastra cum ninge:) a innebunit lumea maica, ninge la paris (unde cica din '87 n-a mai fost zapada de craciun) si e canicula in romania, asa cevaaa :)
marox, nu vazui filmu ala da' am auzit de el la radio; cred ca mergem si noi zilele astea si fac o cronica acilea
mai viu
itsme spune:
vai fetelor, da' ce harnice sunteti! cred ca o sa va aduca Mosu' ceva asta seara ca atare
eu n-am facut nimic traditional, la noi totul e o surpriza in ceea ce priveste meniul in seara de Craciun (asta pt. ca dl. Itsme se ocupa, iar el e prin definitie non-conformist!) Eu am fost insarcinata cu aprovizionarea, iar dumnealui cu asamblatul. Pot sa raportez pana la ora asta ca desertul e gata si e rosu (ceva cu zmeura, alcool, lingonberry, frisca, gelatina, cranberries si alte chestii, intr-o cupa). La felul 1 vom avea miel (asta ca sa facem in ciuda Pastelui :-)), iar cozonac si alte oratanii am cumparat eu de la magazin, gata facute. Nici brad adevarat n-avem (pentru prima data in viata am cedat nervoz in batalia cu acele de brad si am cumparat unu' de plastic). Asa ca la noi in casa miroase a windex si detergenti de vase Cireasa de pe tort e ca nici zapada nu avem (ne-au furat-o parizienii si suedezii se pare), asa ca va fi un Craciun foarte atipic din punctul asta de vedere.
va doresc toate cele si sa ne auzim cu bine la anu'. Haideti noroc (virtual) , sa fiti cuminti si sa nu exagerati cu bauturile alcoolice