Poiana

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

Puhaaa, de cazu' asta concret vorbesc :)) - deschis in doomii iarna si resuscitat pe la pagina doojdoisiceva.

Imi intrebai indianu' la job (ala cu ou') ce inseamna chestiile alea de pe fata doamnelor din Londra si omu' isi dete cu parerea ca ar fi un mesaj, cum spunea mama rayu; ceva legat de un protest pentru salvarea pomilor, parcului, ceva pe-acolo

Nu stiu daca va spusei, da' acu' vreo doua luni, vecinei mele ii sparsera masina, aci-n parcare, si ii smulsera airbagu'!! Asta dupa ce cu vreo luna inainte, ii furara capacele de la roti (are un VW Polo). Io, cind vazui dimineata masina ei cu volanu' gol, am inlemnit si m-am dus sa verific masinile noastre. Si a mea si a lui Niels erau neatinse. In noaptea aia mai fusera 8 furturi de airbag, toate de la VW, de unde Politia isi dadu cu parerea ca ar fi vorba de o banda est-europeana, care fura piese pentru second-handuri si trece granita rapid cu ele. Vecina mea isi puse sistem din ala de blocare a volanului, plus alarma, in urma careia profitam si noi, ca are raza mare de actiune . Iar azi cind ma-ntorsei acasa, am vazut, pe alee, parcata o masina cu nr. de Iasi. M-am uitat luung la calatori (tineri cu fesuri pe cap), iar cind ajunsei la poarta, vecina era afara, la o tigare. Si m-a intrebat daca i-am vazut pe romani; ii zisei da, ca-s de-ai mei...ea s-o incurcat oleaca, da' povestii mai departe ca s-a dus si i-a luat la rost: ce cauta acolo, pe cine asteapta?! Ii raspunsera ca un prieten de-al lor e in vizita la iubitul unei tipe din vecini, sau ceva de genul asta. Acu', fara indoiala, ca daca ar fi fost hoti, n-ar fi stat asa, la vedere; da' faza e ca nici nu s-au simtit ofensati de intrebare!! Ca io una, mi-as fi luat vecina la-ntrebari :)) Asta ca sa vezi ce e cu stereotipurile!!! Daca, pina si io m-am uitat luung dupa ei!! Iar cind a ajuns si Niels acasa, ce credeti ca m-a intrebat???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns itsme spune:

Lilanda, incurajator e ca vecina ta, cand s-a vazut cu masina sparta in mod repetat, a hotarat sa cumpere scula de blocat volanul si alarma, in loc sa procedeze ca o fosta colega de camin a mea din facultate, care traieste in Bucuresti, si care in urma unor intamplari asemanatoare petrecute masinii ei parcata in fata unui bloc din cartierul Berceni din Bucuresti, a decis sa invite un sobor de preoti care sa-i sfinteasca masina si sa o tina departe de cel necurat

asa ceva.....

revenit ca sa zic ca e funny H. Klum asta chair asa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

de-aia imi place Londra, ca poti sa-ti pui asa ceva pe fata si, in afara de niste provinciali din Ro, nu te baga nimeni in seama.
in afara de mine, nu se uita nimeni la ele - erau taman in gradina de la castelul kensington, daca o avea vreo importanta asta.

lilanda, ieseni zici?
poate iti adusesera vreun pachet

am scos niste cuvinte ce erau in plus, doar atat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marox spune:

Buli, da' daca nu le baga nimeni in seama atunci la ce bun deghizatu' asta?! Macar vreun ziarist, doi, pe acolo...

Istme, si metoda "ortodoxa" a avut efect impotriva hotilor de masini?

Lilanda, a dat-o bine in bara Sarko, tocmai in Alsacia s-a nimerit sa se bucure ca e in...Allemagne . Cica in curind vom fi 65 mil+1, doamna Carla are planuri de marirea familiei.

Rayuela, poate tu sa fi cunoscut colegi de-ai mei, ca io nu-i stiu decit pe cei din generatia mea. Am fost la N. Ce-i aia "cartea meclei"?

Doruletz, noi n-am murit de foame la Londra, spre surprinderea noastra . Cind ne-au schimbat hotelul, in aceeasi situatie cu noi erau si niste italieni, cu care am simpatizat si am hotarit sa mincam impreuna. Cum nu ne atrageau nici mincaruri de-ale noastre, nici de-ale lor, am mers la un resturant chinezesc. Si acolo ne-am stricat de ris, si odata cu noi o buna parte din clienti si chelneri, ne chinuiam din rasputeri sa comandam taitei si fiecare incerca pe limba lui, nimeni nu pricepea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speed spune:

Dorulets,noi mergem pe 15 martie in Londra.De mincarea lor prea teama nu imi e :), cel mai mult ma tem de curryuri si poppadoame ca nu le inghit nici la propriu nici la figurat.nu suport mincarea indiana nici cum. o colega de suferinta se ia cu miinile de cap ori de cite ori vine in vizita socrul ei din Anglia, tre sa faca "terciuri" si shepherd's pie etc toata ziua buna ziua ca respectivul nu ar pune gura pe o pasta sau o pizza nici taiat, el maninca numai "proper English food" . cred ca asta-i de ala de-si cara scaunul, masa si argintaria si in inima Congo-ului...:)

Marox, cartea meclei e facebook :) eu nici cu mincarea chinezeasca nu ma prea impac, singura chestie ce o maninc (asa in sila oareshcum) e supa de pui cu noodles.da' si aia e prea gelatinoasa pentru mine...

am rezervat si biletele la LIon King, acum abia astept sa mergem :)
weekend frumos si calduros tuturor :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

Marox,pai alde lilanda si doruletzu m-au invatat asta cu cartea meclei:))Nici eu nu stiam ca ii spune asa,in limbaj mioritic,la facebook:)
La N zici?Hm...cred ca am avut un "dragutz" acolo,Cicani iti spune ceva?

Are dreptate bre Heidi Klum asta..desi nu pot s-o sufar,are dreptate!Macar la kilele mele personale,de dinainte sa ajung..si sa intru macar in o haina de la Paris,altfel ma enervez si trebuie sa-mi rezerv o calatorie la doruletu sa-mi reinnoiesc garderoba
Sa aveti un week end!Eu mai am de asteptat vreun an jumate pina la vreun mic si inofensiv pahar de vin..ma bazez ca ciocniti voi unu si pentru mine:)

Mami de Amelie si cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marox spune:

Eh, bé, thanks Speed, ma duc mai desteapta la culcare! Si io care ma gindeam la ceva prieteni.ro

Da, sint pe FB, da' fara nici o informatie despre mine. De fapt am creat contul ca sa vad si sa aflu ce fac altii.

Mie-mi place mincarea indiana, in special puiul tandoori si cea chinezeasca, numai cu cea japoneza nu ma impac. La Londra, cum era hotel cosmopolit, intre micul dejun continental si cel englezesc, il bagasera si pe cel japonez. Hai sa zicem, omleta si cirnati prajiti dimineata, treaca-mearga, eram pe teritoriul lor...dar supa-zeama cu orez, ntz! Si asa, ca chestie, mincarea chinezeasca din Anglia e diferita de cea din Franta, care e diferita de cea din Germania, care e diferita de cea din România. Cum o fi cea din China?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doruletz spune:

cica mancarea din china nu are nimic de-a face cu ceea ce se gaseste p'aci. Fratilor, io cand ma duc prin tari straine trebe neaparat sa gust din mancarea locului, face parte din 'obiectivele' de vizitat si ma apuca ameteala numai cand ma gandesc la terciuri si fasole la micu dejun, imi fac curaj sa ma obisnuiesc cu ideea:)

lilanda, pai e normala reactia vecinei, sa vez d'astia cu gluga pe ochi ca iti dau tarcoale dupa ce ti se sparse masina nici nu te mai intrebi ce nationalitate au, doar haina si deja ii face suspecti:)

apropos de haina, io venii sa spui ca stiu ce e cu mastile alea din poza lui buli, le vazui intr-un reportaj la tv, e un nebun aci care umbla cu camera dupa el prin diverse tari si se cere sa doarma la lume acasa (J'irai dormir chez vous). Unii il lasa, altii il iau la goana, Alain zise ca daca il vede vreodata p'ala la poarta cheama politia. Iar mastile alea le vazui la niste femei din emiratele arabe, trebe sa faca parte din ceva costum traditional (iar faptul ca nu se uita nimeni lung dupa ele nu tine numai de toleranta ci si de ... frica )

Mergi la inceput