Poiana
Raspunsuri - Pagina 10
Rayuela spune:
La multi ani dragilor!un 2011 plin de bucurii si sanatate!
Noi am sarbatorit fix in canapele ,in nadragi lalai in care sa-mi intre burta asta care imi creste ca in povesti,parca de la o zi la alta,ne-am uitat la programe tv de rahat si ne-am imbuibat cu un curcan foarte gustos!
Voi,rochii de seara si coktail?Aaaa...ma oftic:))
mihaela_s spune:
La noi a fost asa. Diana nu apare in poze pentru ca la momentul shootingului era inca la probat tzoale :). Acu' mergem la prieteni sa continuam.
God fortsättning cum spun astia pe aici...sau continuare placuta!
fii alaturi de Mihaita
vorbe de copil...
Hobby
calator de profesie
doruletz spune:
la multi ani tulmonde, un 2011 f fericit!
lilanda, bine ai revenit! poze n-ai? ca tot lauda lumea zona aia si io nu ajunsei niciodata (sau oi fi trecut p'acolo in secolul trecut si nu mai tin minte nimic). noi tocmai ne planificam calatoriile 2011 si cum Pastele e prevazut in ro cautam si o destinatie turistica pe langa aia unde o sa ne indopam cu oua si miel;
mihaela, admirai mai devreme tortul ala (banuiesc ca e "fostul tort":) si pe domnisoara silvia gatita de gala:) bre, da' multa zapada mai aveti p'acolo, parca ati fi in scandinavia:) Mai trimite si p'aci ca se topi deja
si noi petrecuram tot pe canapé cu haleala si vinu in brate. Tot cu burtile abia incapand in haine desi noi n-avem alta scuza decat "gourmandisa" sau mai pe romaneste lacomia, haha. la homari nu ajunseram de data asta , ramaseram la ratoi pe varza, peste si piftii. Doar vinu fu d'al casei, frantuzesc adica. Dupa ce ne indoparam si dupa ce infanta cazu rapusa incercaram sa vedem un film caraghios ca sa incepem anu razand (borat adica) da' io adormii dupa primul sfert de ora:) Am imbatranit maica, asa cevaaa
Sabina spune:
la multi ani! sa fiti...si s-aveti...:))
Noi am sarbatorit la fusta mini, am pus poze pe fB.
Oamenii normali au mancat friptane si salate de bef:), eu mi-am facut maioneza de avocado, ceva cu linte si sfecla rosie si salata de fructe.
va trebui sa ma specializez la bucatareala mai sepeciala asa...;)
Gh a dormit de la 9 seara, nici artificiile nu l-au trezit, donsoara a stat pana pe la 1 si ceva cand am decis sa ne odihnim burtile.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo
itsme spune:
la multi ani si de la mine, fie ca 2011 sa fie bun cu voi si sa va indeplineasca toate dorintele.
si noi am sarbatorit anul asta tot pe canapele, cu mancat, baut si uitat la filme!
cred ca ma supar pe voi pentru ca chiar ne-ati furat toata zapada. ieri a plouat marunt toata ziua si s-a batut recordul de temperatura pt prima zi a anului, si anume au fost 12C! Toata bruma de zapada care o mai aveam s-a topit. s-a intors vremea cu fundu' in sus, oameni buni
sa fiti veseli si fericiti tot anul
doruletz spune:
vazui si io pe sofia in poze, aproape nu o recunoscui, e o adevarata domnisoara, f frumoasa si f serioasa :)
si pe dl Iggy il vazui, se conversa cu un prieten, parca erau personaje extraterestre din men in black
voi va jucarati cu ngrams? google iti cauta un cuvant in cateva miliarde de carti aparute intre 1800 si 2000 si poti sa constati singur evolutia utilizarii cuvintelor, de ex cum facura astia www.lefigaro.fr/medias/2010/12/16/93c0097a-09ba-11e0-9fb9-44f838a468eb.jpg" target="_blank">aci. Cica e edificator pentru anumite epoci (se vede de ex cum in timpul celui de-al doilea razboi dispar numele evreiesti din cartile germane;sau se poate masura durata celebritatii (care cica e din ce in ce mai scurta), sau locul femeii in societate, bolile la "moda" etc
Io cautai numele meu de familie in si il descoperii in carti frantzuzesti de pe la 1800 :)
ce le mai trece astora prin cap maica , asa cevaaa
anja spune:
La multi ani si un 2011 fericit!
Noi am avut familionul in vizita de Craciun si de Revelion, asa ca, avuram parte de multa, multa copilarime, agitatie si distractie! Noi, am inghetat cu spor la Tivoli in Copenhaga dar copiii s-au distrat pe cinste.
lilanda spune:
Bonsoir,
Deci in Poiana fu Revelion pe canapé . Si noi adormiram tun in fata TV-ului, se trezi Niels pe la 12 fra doo minute cind incepura bubuielile, abia reusiram sa desfundam sampania, sa sorbim o gura, sa ne bagam repede in pijamale si fuguta la somn. Ca eram extenuati!!
Adeluctz si io avui o iubire pe la Vatra Dornei, intr-o vacanta de iarna...lol. Orasul poate fi superb si cred ca o sa devina in vreo citiva ani, fiindca au inceput renovarile. Sint niste constructii vechi frumoase, da' darapanate. Mai e si problema ca in afara de schi, pe-acolo nu prea ai ce face; nici la tratament nu mai vine lumea!! Vreo citeva fotografii are Niels pe FB, ca io m-am saturat sa tot fac pe documentaristul familiei si am predat camera. doru' ti-l fac prieten? :))
Puha...si ieri incepui munca. Fu ca la nebuni, nici timp sa maninc n-am avut. Azi vaz ca s-a mai relaxat lumea; o intrat in regim normal de functionare!!! Io as mai fi avut nevoie de citeva zile de somn si de intins muschii (mai ales aia ai stomacului, ca ne ingrasaram ceva, desi facuram sporturi extreme). Pe Mihaela o invidiez, ca ea abia incepe acusi vacanta!!
In rest mai vreau sa mentionez ca dl. Iggy e un frumusache, asa paros sirmos si alintat. Ahhhh si casa e frumoasa.
V-am pupat, ma duc sa fac o salata, ca mi-e dor de ceva cruditati dupa atitea porcarii buuuune .
Mai, si mai vroiam sa spun ca pe mine una, preturile romanesti m-au ametit!!! Benzina si diselul erau cam ca pe-aicea, asta asa ca exemplu. Iar Niels invata un cuvint nou pe romaneste: pitiponca. I-o sarit specia in ochi in aeroport la Viena, cind asteptam avionul spre Iasi, la poarta de imbarcare special destinata romanilor si bulgarilor!!! :)
mihaela_s spune:
Lil' si eu vreau sa fiu prietena cu Niels .
Invidiaza-ma doua saptamani, dar pe urma ba! Maine ma duc la Kalmar sa imi iau camera de student in primire, iar dupa ce venim acasa din concediu, intru din plin in scoala...era sa pierd anul din cauza ca exact cand plecam noi incepe terminul doi si eu sunt plecata primele doua saptamani din cinci cat e prima materie...iar materiile care urmeaza au ca cerinta sa fie absolvita asta prima, printre altele...eu nu voi da examen, dar va trebui sa fiu cele 3 saptamani la scoala, sa trag tare ca sa primesc dispensa si sa merg mai departe, urmand ca cele doua saptamani lipsa si examenul sa il dau anul viitor pe vremea asta(cand de altfel voi avea si alta materie pe "rol"). Nah, macar nu stau un an pe tusa, am purtat putina corespondenta cu profii de la Kalmar incercand sa ii conving ca merit sa ma lase sa invat anul asta . Noroc ca am dat peste oameni intelegatori.
Cool cu pitiponca .
fii alaturi de Mihaita
vorbe de copil...
Hobby
calator de profesie
doruletz spune:
da, da vreau pe niels la prieteni:) io il gasii da' nu vaz butonul de cerut prietenia, trimite tu cererea:)
Apropos, da'tu cat timp mai rezisti?:) auzii az la radio ca fb ajunse in top, cica internautii petrec in medie 5h / luna pe fb fata de numai 20min de google sau de ziar preferat.
si tot az auzii despre sondajul www.lemonde.fr/societe/article/2011/01/04/islam-et-integration-le-constat-d-echec-franco-allemand_1460748_3224.html" target="_blank">asta, facut in franta si germania, iesira aceleasi cifre. daca nemtii si francezii incepura sa gandeasca la fel chiar e sfarsitul lumii maica :)