Palatoschizis si formele sale (6)
Raspunsuri - Pagina 9
NicoletaZ spune:
Buna, Henrietta! Iti las pe privat id-ul meu si numarul de telefon. Ma poti suna oricand. Noi am avut prima operatie pentru inchiderea buzei si urmeaza sa mergem din nou la control in ianuarie. Mai are nevoie de un retus pentru refacerea santului intre buza si gingie, pe care ea nu il are si apoi, dupa 9 luni urmeaza operatia de palat. Iti trimit mesaj privat.
ginye55 spune:
Neatza fetelor!
Hai la o ! Poate va ademenesc sa mai intrati pe aici.
Ce mai faceti? Ce mai ziceti? Ce prostioare mai fac nazdravanii?
Multi ani traiasca, multi ani traiasca,
La multi ani!
Cine sa traiasca?
Corina sa traiasca,
La multi ani!
Corina
Hai, treci si fa cinste!
Flori, mami de Eduard Stefan (12.10.2008)
roxa82 spune:
Buna dimi!
Ce o face Ceci?Abia astept sa vina sa ne povesteasca!Ele sunt 2 luptatoare si stiu sigur k totul o sa fie ok!
La multi ani Corina!Sa ne traiesti!pupici speciali de la noi!
Henrietta bine ai venit!
ralucaserban spune:
Buna, fetelor!
Am intrat sa va spun ce am facut la Bucuresti...
Dar mai intai: La multi ani, Corina!!!!!!!!!!!!!!!!! (mie in loc de tort, da-mi, te rog, niste muraturi!!!!!!!)
Asa, ne bucuram ca ne scrii, Henrieta! Bafta la control!
Deci, am fost, ne-a vazut si ne-a spus ca mai trebuie sa se mai inchida. Asa ca ne-a zis sa revenim prin martie-aprilie...
In rest, nu a zis nimic, nici de rau , nici de bine. Eu zic ca e bine, pana la urma! Am uitat sa o intreb de omulet, daca i se pare mic sau daca va mai trebui vreo operatie de alungire. Nu stiu cum fac, dar de fiecare data cand ne vedem cu d-na dr. uit de toate intrebarile! Imi lasa asa o liniste in suflet, de am impresia ca sunt eu tampita cu atatea intrebari!
Si apoi, in masina, incep din nou: of, dar daca???????/?
D-astea!
Va asteptam cu vesti de la Ceci si Ralushka, cum le aflati!
Pupici!
Raluca, mami deDavid (1.06.2009)
iulyana spune:
LA MULTI ANI CORINA!!!!!!!!......................LA NOI INCEPE NUMARATOAREA INVERSA ........am reusit in sfirsit sa sun dar dupa multe peripetii ,fiinca mi-a fost furat telefonul si nu mai aveam numarul de telefon al doamnei doctore........si sa nu se termine aici ,am crezut ca are sotul meu nr in telefonul lui dar din nou ghinion ca a pierdut cartela si am cautat-o de am inebunit simbata si duminica iar intrun final mi-am adus aminte de iesirea din spital din 2007 si binenteles deabea am gasito si pe aia azi unde am gasit nr de tel si am si sunat si nea spus ca ne asteapta luni pe 15 dimineata . FETELE CE MAI STITI DE CECILIA SI RALUSKA ?????
daca viata nu ne va ucide vom fi nemuritori......mergi inainte ...........viata nu e un film in reluare .....
ginye55 spune:
hai ca azi am avut o zi mai aglomerata si nu am putut sa intru sa va dau vestile.
Ralushckaa ajuns azi acasa cu puiul. Mi-a zis Cecilia.
Recuperare rapida, puiut! Ralushkca te asteptam pe la noi sa ne impartasesti bucuria ta!
Cecilia era mai bine azi...chiar mi-a placut vocea ei...patrea linistita ca s-a terminat tot. Frosa vrea mancare...multa...la orice ora. Urmarea o cioara pe geam...poate o voia ciulama. Apoi a gasit o buburuza....nu a lipsit mult sa o haleasca ....deci....cuvantul de ordine...FOAME! Cecilia era cam ingrijorata ca pitica face temperatura. A zis ca mai sta cu ea vreo 2 zile in spital sa fie sigura ca e totul ok.
Cecilia inca putin si gata...o sa poti sa spui a trecut!
Henrieta maine ne gandim la voi! Multa bafta!
Cand mai am ceva vesti, revin!
O seara buna, fetelor!
Flori, mami de Eduard Stefan (12.10.2008)
iulyana spune:
multumim mult de vestile buneeu am inceput sa pregatesc bagajele sa nu cumva sa uit ceva incep de acum..................recuperare rapida micutilor si le asteptam pe mamici sa ne povesteasca
daca viata nu ne va ucide vom fi nemuritori......mergi inainte ...........viata nu e un film in reluare .....
corina_tutza spune:
Neata fetelor! Multumesc pentru urari, cu intarziere. Ieri am avut pana de curent, se lucreaza la modernizarea retelei. Cand au venit musafirii era bezna in casa.
Ralushka, da-ne de veste. Ce face puiul mic?Nu te-am mai sunat de teama sa nu deranjez.
Cecilia,
Raluca , muraturi abia saptamana asta sa pun...daca nu-mi fac astia surpize cu lumina!
Iuliana, calm mami.Totul o sa fie bine!
Henrieta, tinem pumnii astazi! Te astempam cu vesti bune!