Prietene la bine si la greu - 66
Raspunsuri - Pagina 20
raluci_b spune:
Asa, Bubu e bine, azinoapte nu a mai facut febra si nici azi, ma rog era dimineata un 37.9, apoi a scazut. Acum se lupta cu incisivul buclucas sa iasa odata. Multumim de gandurile bune.
Ionela-imi pare rau de vestile legate de serviciul lui tati, sper sa se rezolve toate cu bine
Suc de rosii eu i-am dat, ciuperci dupa 2 ani.
Lili - sarumana de info referitoare la interfoane, bine ca mi-ai zis, comandasem un graco, am anulat comanda, am sa merg pe mana lui Philips, dau un ban dar stiu ca ma tine la toti cei 3 copii
Meniu:
Dimineata 8.30 - un galbenus fiert, cu painica
11 - tentativa de fructe aburite, a luat 2 lingurite
pranz - habar nu am, cred ca mergem tot pe orez, ca mai trebe nitel regim pana isi revine complet
dupamasa - branza samntana si iaurt
HAHAHHAH si ca sa va radeti legat de alte limbi alte tari alte chestii: cand am fost prima data cu iubitul actualul sot in Turcia, uitandu-ne la semiluna, imi zice "vezi iubi ca astia au semiluna invers decat la noi?" ce ziceti de mine, am stat sa ma gandesc cateva secunde "ba esti copac ?" dupa care ne-a busit rasul
by Raluca, full time mother for Remus Andrei(8 nov '09)
hai cu bb2
Ancutza_Bro spune:
ce gasca sunt, am uitat de Dumitri si Dumitrite si de luniversatii zilei, Iulia si Calin
la toti sarbatoritii
Anca, mamica fericita de Sabina Ioana (03 nov 2009)
gabitza35 spune:
La multi ani Dominic,Iulia si Calin precum si celor care isi serbeaza astazi onomastica,multa sanatate, fericire si noroc in viata
Dragos si Eva _30.11.2009
mucosii
raluci_b spune:
COLETUL E PE DRUM AJUNGE IN MAXIM 1 ORA
by Raluca, full time mother for Remus Andrei(8 nov '09)
hai cu bb2
ionelamaria spune:
soricelul Domi Sa fii sanatos si sa-ti bucuri parintii
Voiam sa mai spun 1456,33 chestii... dar nu mai stiu cum ma cheama.... revin imediat ce-mi amintesc
Mami fericita de Mihnea
Mihnea creste mare (14.11.2009 )
aniversarea nuntii
POZE
krelia spune:
Ia sa fac je un capitolash crocant...ca nu-mi amintesc sa fi facut vreodata
sau se inscrie altcineva?
EDIT:
Capitolash aniversar cu dedicatiune
_
Krelia, mami de tzutzupid Rares-Mihai (05.11.2009)
Muhammad Ali