Prietene la bine si la greu - 66
Raspunsuri - Pagina 15
miany75 spune:
multam fain de raspunsuri,fete dragi!!!
monis ,i-au placut biscuitii (mai ales cea de a doua tura -unde am pus banana; prima tura nu a fost prea reusita,am pus putin suc de lamaie in loc de portocale si erau cumva acri-amarui),cred ca ceva "variatiune" nu ar strica..
apropo de dinti,nu stiu daca nu ne apare al noualea..sper sa ma edifice oarecum dr.de familie maine la vaccin...ca asa la prima vedere pare sa fie ceva pe acolo ,dar nu prea indraznesc sa-mi bag degetul la el in gurita..
lili ms de info cu biscuitii; e alta reteta fata de cea postata de monis...
ionela imi pare rau de problemele ivite,dar ma bucur ca exista totusi si un revers favorabil..
cam atat...ma retrag ca sunt rapusa de oboseala...azi-noapte nu prea am reusit sa dorm ,din motive de luna plina..
va si sa avem o noapte linstita!!
smaranditza spune:
Wow, ce spor la scris ati avut azi! Abia am recuperat.
Legat de onomatopeele astea diferite de la limba la limba...ce sa zic... Mie mi se pare ca in romana sunt redate cel mai fidel, si pe cuvant ca nu sunt nationalista. Insa, fiecare spune la fel despre limba lui, si fiecare se mira cat de aiurea poate suna in alte limbi un sunet "atat de clar" . (mi-am amintit de oink-oink : desi sotul vorbeste romana la perfectie, totusi, in privinta onomatopeelor astora nu ne intelegem . El e convins ca porcul face: hriu-hriu-hriu. ) So...
LumiCalin, na-bo si Dozz mersi mult de info. Am deschis acum paginile editurilor. De fapt am deschis nshpe ferestre aici, sper sa nu ma zapacesc de tot.
Alexa, si noi am luat landou, si cum spuneau fetele, a prins tare bine iarna, pt ca apara bebele de vant, frig, ploi, etc. IN afara de asta, am avut eu piticii mei cu statul la exact 180 de grade pozitia bebelui, indiferent ce promisiuni imi facusera astia cu scoica/scaunul auto de 0+ pana la 13 kg - ca e bun si pt nou-nascut. So, in primele 5-6 luni a stat doar in landou. Ce-i drept, era mai greu de transportat, ca are ceva greutate...nu ca si scaunul de masina...dar...ne-am descurcat.
Acum, tu stii cum e vremea la voi, si in functie de asta si de toti ceilalti factori, de pitici sau lipsa lor , alege!
Monis, mersi mult de info despre carti. Cel mai probabil, le voi spune la ai mei sa faca un mic popas in Bucuresti si sa dea iama in ceva hipermarket din asta (Cora), ca ei vin dintr-un orasel mai mic, unde este doar Kaufland, Billa si inca vreo doua asemena.... Asta in caz ca nu le mai comand eu pe net.
Oricum, pentru inceput as vrea totusi ceva mai "soft", si nu genul asta de www.metalhead.ro/Top_povesti_pentru_copii_cu_origini_de_groaza-aid87215-l1" target="_blank">povesti.
Inca nu cred ca as putea termina povestea "Capra cu 3 iezi", spunandu-i senina cum ranjeau in geam capetele iezilor, si cum le-a vazut mama lor din departare. Si cum si-a mai facut capra dreptate: moarte pt moarte. Ce sa invete copchilu din asta?
In fine, nu mai iau acum la puricat celelalte "povesti" (romanesti sau nu); adevarul e ca deocamdata, as vrea ceva cu ratuste, ursuleti, din astea... Inca nu horror. evident, PAM-PAM!
Ma bag si eu la somn. Noapte buna!
EDIT: eu incepusem mesajul mai devreme, dar abia acum l-am terminat pt ca s-a trezit timi. Vad ca s-au mai scris cateva pagini. scriu maine, ca iar s-a trezit. uffffff
miany75 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui many_bani LA noi a inceput distractia, Vlad de cateva zile tot incearca sa mearga, evident ca face numai cativa pasi, dar au inceput si cazaturile. Sunt rupta de spate de cand am venit de afara am stat numai de el si cum am fost singuri acasa nici la buda nu am putut merge ca venea baiatul dupa mine in picioare dar ii mai statea un cuier una alta in cale. E grele rau mami de Vlad (29.10.2009) |
felicitari ptr.Vlad cel mergaret!!! te inteleg perfect,noi suntem in stadiu asta de vreo luna si nu da semne clare ca vrea sa mearga mai mult singurel (vb cantecului:ii lipseste curajul)..siuna peste alta se catara pe orice:scara,scaun de masa si mai nou noptiere....succeseee!!!
acu chiar ma duc...
coquelicot spune:
bonsoir, bonsoir,
Cred ca ma urnesc si eu maine in H, well, cine mai vine?
Avem o Mitzi, o Dozz, o lyly, o Monis. Nu da nimeni inapoi, da?
Aveti niste poze cu Santiagii intr-o sambata cu soare
A-propos de biscuiti, mi-a facut mama personala niste biscuiti pentru Matei, o nebunie: faina integrala, unt bio, mar copt, banana, scortisoara si suc de struguri. Parca-s turta dulce homemade. Iar pe altii i-a umplut cu gem de prune fara zahar, facut de ea.
Hai, cine vine in parc la degustat?
Despre mancatul lui Matei: Fructe dimineata, doar uneori daca pun si branza iar azi mi-a facut bucuria sa manance niste broccoli cu unt si cascaval de pe tavita proprie. Bine, a aruncat cam jumate pe jos, daaar, a si mancat cateva bucatele bune.Perseverez cu legumele bucatele.El nu prea mai vrea terciurile lu' ma-sa.
LiliMatei si-a spart dintele muscand dintr-o jucarie, il cam las cu orice in gura, chiar si pietre a muscat.
Lyly Ce ma bucur ca mananca Alex.
Dianamerci tare mult pentru explicatie, am salvat totul si imi pregatesc momentul ca si cum ma apuc de probleme din culegerea lui Petrica sau Gheba , inca aman momentul, mi-e sa nu sparg bolul.
Andre da' device de imobilizat capul nu patentezi?Matei misca din cap stanga -dreapta ca un stergator cand nu vrea sa-l nimeresc cu Doamne-fereste cine stie ce maglavais. Hai ca-s carcotasa, mai si manaca baiatul, dragul de el.
mami de MATEI -TUDOR (10.11.2009)
DORIS_71 spune:
Smaranditza si la noi aceeasi problema cu animalele, tati le chiama intr-un fel si mami altfel.
Dankutza multa sanatate mamei tale.
DORIS_71 spune:
Si inainte de a merge la culcare urez "LA MULTI ANISORI" fulgusorului DOMINIC sa creasca frumos si sanatos si sa aduca numai bucurii lui mami si lui tati.
Biara spune:
LA MULTI ANI DOMINIC
sper sa o culc pe PRINTESA SI SA REVIN
Bianca, mami de Maia Teodora (28.11.2009) Maia Teodora minunea noastra cu ochi de peruzea
coquelicot spune:
Xoricelulule, sa ai o viata frumoasa si sa treci prin ea cu fruntea sus, increzator si fa-o pe mami sa lacrimeze de fericire asa cum ai facut-o anul asta cu brio.
Sa fii sanatos, voinicule.
coquelicot spune:
Asadar, pica intalnirea din H, right?
Hai, trezirea cu capisoneasca.