Trombofilia, o cauza a infertilitatii - 40 -
Raspunsuri - Pagina 4
gheveronica spune:
lorena felicitarii
eu fac clexane 0.4 din z2 de la embriotransfer si aspenter 1/zi...mult noroc
mutatia 677 stare heterozigota 1sarcina naturala pierduta 3sapt 3IA nereusite
floaredemac spune:
Lorena, felicitari in primul rand! Nu te panica, cumpara-ti femibion 1 de la farmaciile Dona (nu stiu daca au adus si prin alte parti), eventual omega 3 de 1000 mg si ceva pt sustinerea hormonala - un progesteron. Ar fi ideal sa ajungi la Fundeni chiar daca nu esti din Bucuresti, eu cand am aflat ca sunt insarcinata am "fugit" acolo chiar daca asta a insemnat doar 2 ore de somn intr-o zi si un drum de 5 ore cu masina. Oricum, momentan am inteles ca lipseste d-na dr,dar sunt asistentele. Iti doresc sa fie cu noroc de data asta!
15+ DPN 15 aprilie 2011
FVL hetero + MTHFR A1298C hetero, 1 sarcina OK, 1 sarcina oprita in ev. la 5-6 sapt., obtinute natural
Ai cazut? Te ridici, te scuturi si mergi mai departe!
denisa220972 spune:
lorena_86 draguta sa dea DD sa fie bine.
Fetele cu sarcina obtinuta natural am observat ca iau asa:
1/zi-femibion 800(1);,1/zi -ac.fol. 5mg; omega3,o aspirina/zi(aici nustiu de care de 100 sau 75);clexane-(aici stabileste dr.).
Floricicademac unde estiiiii?
Edit: ai aparut
Timpul vindeca ranile, acorda-ti timp.
Mutatia C677T-heterozigot, Mutatia A1298C-heterozigot, gena PAI1-4G/5G-heterozigot. O sarcina oprita din evolutie la sapte saptamani.
floaredemac spune:
Alexa78, bine ai venit!
Mai stiti ceva despre Felix???? Sincer, ma ingrijorez ca de atata timp nu a mai dat niciun semn de viata. Sper din tot sufletul ca totul e in regula cu ea si bebe!
Dar despre d-na dr U stiti ceva? Chiar este plecata pana in 16 nov.?
Sa aveti o saptamana frumoasa!
15+ DPN 15 aprilie 2011
FVL hetero + MTHFR A1298C hetero, 1 sarcina OK, 1 sarcina oprita in ev. la 5-6 sapt., obtinute natural
floaredemac spune:
Denisa, aici eram! Eu iau aspirina de 100, de la Bayer, ca am niste probleme cu stomacul si nu ma inteleg decat cu aspirina tamponata (si scumpa, de! sunt gingasa....). Doctorita nu a avut nimic impotriva.
15+ DPN 15 aprilie 2011
denisa220972 spune:
Si eu ma intreb unde este Felixmotanel. Nustiu nimic, am mai intrat si pe la gravidute prin FIV si nimic
Timpul vindeca ranile, acorda-ti timp.
Mutatia C677T-heterozigot, Mutatia A1298C-heterozigot, gena PAI1-4G/5G-heterozigot. O sarcina oprita din evolutie la sapte saptamani.
lorena_86 spune:
fetelor abia miercuri dimi ajung la fundeni
pana atunci iau asa: aspenter 1/zi, elevit 1/zi, acifol 1/zi, omega 3 1/zi si clexane dupa ce merg la fundeni ca habar nu am......nu stiu nimic nici cum se face
va multumesc mult pentru promptitudine si ajutor
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s
ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen
letzy81 spune:
Lorena ia Femibion!
Eu l-am gasit in Ploiesti la farm. Dona!
Si fuguta la Fundeni.
FVL heterozigot+MTHFR C677T heterozigot+ MTHFR A1298C heterozigot; 2 sarcini oprite din ev la 8/9 sap
38+SANDRA-GABRIELA
AMR 2 zile!
letzy81 spune:
Eu mai luam si Magne+B6-2/zi +Duphaston 2/zi(desi cred ca-i mai bun Arefamul si mai era unul care-mi scapa).
FVL heterozigot+MTHFR C677T heterozigot+ MTHFR A1298C heterozigot; 2 sarcini oprite din ev la 8/9 sap
38+SANDRA-GABRIELA
AMR 2 zile!
floaredemac spune:
Lorena, si eu insist pe femibion! Am tot spus pe aici, mie mi-a scazut foarte mult homocisteina, spre deosebire de acifol! Dupa 2 luni de acifol, aveam 13,9 homocisteina, apoi dupa o luna de femibion scazuse sub limita minima, fiind deja insarcinata. Oricum, si la Fundeni tot femibion iti va recomanda. Se asimileaza mult mai rapid acidul folica "metafolin". Dar, desigur, e decizia ta.
Daca te duci miercuri la Fundeni, fii te rog buna si intereseaza-te daca d-na dr lipseste intr-adevar pana in data de 16. Este o informatie f utila pt toate de pe aici care trebuie sa mergem acolo sau asteptam raspuns la e-mail. Iti multumesc anticipat!
Edit: Femibionul va inlocui elevitul.
15+ DPN 15 aprilie 2011