Trombofilia, o cauza a infertilitatii - 40 -

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maria81 spune:

miki intradevar eu vb de puregon mi-a ramas in el aproximativ 125 UI, am verificat eu cu pen-ul

va pup pe toate

MUTATIA 1298 A>C IN GENA MTHFR IDENTIFICATA IN STARE HETEROZIGOTA
3 IA, FIV 1 nereusit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeys spune:

Brotacel, tu ce tratament iei pentru mutatie, te rog?

Pupicei

MULTUMESC DOAMNE.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

floricica eu imi permit asa ca vin la vinulet
miki eu am cumparat de la Farmacia Tei la primul fiv si intr-adevar, in toate iti raman 75 ui in plus (toate inseamna de 300, 450 etc.)Eu am avut o "conventie" cu Doamna-patroana: intamplator am auzit o farmacista ca i se adresa cu "Sefa" si am intrebat daca pot da inapoi vreo injectie, in cazul in care raman cu ele intacte. Si raspunsul a fost : "DA".Am dat inapoi un pen de gonal de 300, parca, nefolosit si vreo 7-8 menopururi, pe care mi-am primit banutii inapoi. Nu stiu daca se mai practica, dar, daca ajungi acolo, cred ca merita intrebat direct la "Sefa"

MUTATIA 1298 A>C IN GENA MTHFR IDENTIFICATA IN STARE HETEROZIGOTA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Denisa comanda la sensiblu se face cu o sapt inainte pt ca nu au pe stoc si tb sa aduca ori de la depozit ori de pe la alta farmacie din tara. Deci, dc fac eco de zi 3 si nu am facut comanda nu am de unde lua.
Aristica nu sunt din Buc sa vb ochi in ochi cu d-na sefa
Voi rezolva cumva pana la urma.
AdrianaAdy pai nu poftisi tu la acadeaua lui Denisa? Cum te-ai lasat?
Maria, Floricica, Balanta, Sara-sora geamana ,Magduta10, Luck si restul mutantelor cate un -ic

Schimb 28 doze clexane 0,4 si 4 doze clexane 0.2 cu 30 doze clexane 0.6

Miki

MTHFR C677T homozigot + Fact V Leiden heterozigot + Prot S la limita inferioara + NK mari, 2 sarcini oprite din evolutie (8s,5s)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa220972 spune:

miki-miki era vorba de alvita.
Am inteles, c-am naspa cu comanda ptr. puregon, costa mult si au si termenul scurt.
Draguta in catastifele tale, nu ai nimic referitor la anticorpi antispermatozoizi?

Timpul vindeca ranile, acorda-ti timp.

Mutatia C677T-heterozigot, Mutatia A1298C-heterozigot, gena PAI1-4G/5G-heterozigot. O sarcina oprita din evolutie la sapte saptamani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Salutare mutante!!!

Ramonel,mami de Bea(08.11.2007) si 7+

2 sarcini oprite din evolutie la 5s si 7s-MTHFR C677T heterozigot, PAI1 4G/5G genotip heterozigot
tratament aspenter 1/zi,femibion 1/zi,acifol 1/zi,magneB6 2/zi,utrogestan 400,clexane 0,4

In cartea vietii, un înger a scris despre nasterea copilului meu. Apoi, închizand cartea, a murmurat: "Prea frumos pentru acest pămant!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

Dap era vorba de alvita, si aia se mananca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Denisu, acadea/alvita nu-i ac lucru? Tot dulce si lipicioasa este Despre AA nu stiu sa-ti spun multe, stiu ca tb facut tratam cu prednison , la barbati apar in urma interventii chirurgicale sau lovituri in zona bijuteriilor iar la femei este un mister aparitia ac AA.
Era un art al dr Tutunaru pe net care explica f frumos acolo ce tb facut dar nu-l mai gasesc. Eu stiu ca l-am postat si pe prima pag aici dar nu m-ai merge

Schimb 28 doze clexane 0,4 si 4 doze clexane 0.2 cu 30 doze clexane 0.6

Miki

MTHFR C677T homozigot + Fact V Leiden heterozigot + Prot S la limita inferioara + NK mari, 2 sarcini oprite din evolutie (8s,5s)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa220972 spune:

miki-miki am citit art. lui Tutunaru si am inteles ceva, referitor la AA la femei ar fi o alterare a spermei(la sotul meu ar fi sulfasalazina), bine ca am mai facut si o comparatie cu ce am gasit pe site-uri straine.

Timpul vindeca ranile, acorda-ti timp.

Mutatia C677T-heterozigot, Mutatia A1298C-heterozigot, gena PAI1-4G/5G-heterozigot. O sarcina oprita din evolutie la sapte saptamani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SARA_HS spune:

Salutare mutantelor. Eu declar Z1? Cu semnul intrebarii, pt. ca tot nu stiu daca se declara Z1 cand incep primele scurgeri mai ciudate, sau cand apar rushii cei adevarati.
Acum am si o mare spaima: daca nu mai pot ramane insarcinata???

---------------------------------------------
---------------------------------------------
2 sarcini oprite in evolutie la 8 sapt.
FVL heterozigot + Mutatia C677T HOMOZIGOT in gena MTHFR + LA pozitiv

Sometimes I seem to tremble in the dark, I cannot see
When people frighten me
I try to hide myself so far from the crowd
Is anybody there to comfort me
GOD, take care of me...

Mergi la inceput