Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (94)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luciact spune:

Neata si de la mine burtici
Tunde ce bine ca ai primit un raspuns pozitiv
Mirela, Baby cry imi pare rau ca nu va simtiti bine, Baby cry cred ca trebuie sa stai intinsa pe partea stanga ca sa te simti mai bine

mai citesc si revin
o saptamana usoara sa avem

25+
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=lucia&year=2011&month=2&day=1&babycount=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adryiii spune:

Oare face cineva capitol nou?

adriana 27+ cu elena alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vas spune:

Va multmesc mult fete dragi ca va ganditi la mine!!!!
.
In fiecare zi ca gandeam oare ce mai faceti, ce mai fac bebeii din burticile voastre.

Andreea , mamica Elizei +

13.05.2007
poze2

bebelicu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tierry spune:

'Neatza si de la mine! Raportez un inceput de saptaman nu grozav, cred ca ma pandeste si pe mine o raceala, ieri am fost in vizita la cineva si desi aveau centrala n-au dat drumul deloc, ca cik lor le era bine..si am facut un frig!!!

In rest, ma doare si pe mine un sold, am citit ca e din cauza nervului sciatic, dimineata nici nu ma pot da jos din pat si merg parca-s o baba. Si asta se intampla de ceva vreme, nu de-acu'...

In schimb, problema majora e: are cineva vreun remediu eficient impotriva arsurilor?! Ma terminaaaa!!! Azi-noapte m-am trezit, era jale, pana la urma am luat juma' de Maalox si m-a mai lasat. Insa de ex. acum beau ceai si iar au inceput. Orice mananc imi da arsuri, le-am de la 2 luni, dar au devenit insuportabile

Pup fetele, s-aveti o saptamana buna!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luciact spune:

neata tiery, pt arsuri rennie...sau poate te ajuta laptele, am o prietena care a inceput din luna a sasea cu arsurile dar ff puternice, si nici acum la un an dupa nastere nu i au trecut complet(poate o fii si o gastrita nush...)

25+
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=lucia&year=2011&month=2&day=1&babycount=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Neata si de la noi. la pranz
abia la 5.30 a ajuns sotu aksa, nu am stat pana atunci, dar m-am tot trezit sa vad cand vine, dc e ok..adica mai mult nu am dormit

Tunde mergi si vezi ce faci cu baiatu. sa dea Domnu sa se rez cat mai repede.

Crina eu zic sa stai linistita aksa. eu cand am mers la munte la 22s (doar o zi) am zis k numai ajung aksa.. am simtit nevoia sa ma intind, sa merg ff des la baie, toate gropile m-au terminat.
acu tu faci cum crezi. dar ai grija.

Simo, Irina

Vas ma bucur k esti bine. te asteptam mai des p aici

ma duc sa fac capitol nou si revin

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 29+ cu Natalia Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loutzy spune:

Neatza burticile.
Multumim pt urari.
Eu ma prezint destul de bine azi avand in vedere ca de la 5 cand a sunat prima data ceasul, sa plece al meu la munca, m-am trezit de inca 4 ori. NU si-a facut pachetul si ca sa nu trezeasca toata lumea din casa s-a bagat iar la somn langa mine si m-a trezit, apoi a sunat ceasul la 6 si-a facut pachetul, avenit din nou in camera si m-am trezit ca de a aprins lumina.
Bine am mai dormit pana la 10 dupa ce a plecat el.

Ma bag sa fac capitol nou.

Laura

28+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

capitol nou

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 29+ cu Natalia Maria

Mergi la inceput