Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (94)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luciact spune:

uitasem....Lorich reteta de ciorba a la grec pls..., multumesc

25+
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=lucia&year=2011&month=2&day=1&babycount=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angieangie spune:

neata buburuze
am facut si noi ochi..am papat si cred ca o sa iesim la oras..sa profitam de vremea buna..ca cine stie cat mai dureaza..
pup si duminica frumoasa

Angie+25

bebe jucaus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monika_bt spune:

Neata, fetele!

Madalina,sa nu cumva sa te gandesti ca DD e suparat pe tine! In nici un caz, dovada ca ti-a dat ingerasul din burtica. Acel preot isi va primi pedeapsa lui in ceruri si va fi mult mai groaznica ptr ca ei, preotii, sunt judecati dupa alte reguli deoarece ei au jurat sa-l slujeasca pe D-zeu, iar alungarea crediciosului din biserica e unul din cele mai mari pacate ce le poate face un preot. Tu stai linistita...nici nu=l judeca pe el, nici pe tine. Mai intreaba in jur si cauta un preot bland si cu har si atunci te vei simti mult mai bine.
Nici eu nu merg des la biserica, dar credinta se poarta in suflet mai intai. Oriunde te vei ruga, indiferent de loc, Dd te aude...asta cu siguranta.

Si eu am junghiuri groaznice, mai ales seara pana spre dimineata...ma intorc in pat la fel ca voi si eu burtica mica nu am luat decat 3 kg si tot rau e la dureri.In schimb dimineata sunt fresh, de parca nici nu as fi gravi...asta pana pe la amiaza.

A! si am mai pus cateva pozici, doua cu bebele si doua cu mine.

O zi minunata va doresc!

Din voia Domnului, a Fecioarei Maria si cu mijlocirea Parintelui Arsenie Boca voi fi mamica. 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

Salutare burtici,

Mada23 multa sanatate si sa dea Domnul ca Nectarel sa stea cat mai mult in burtica..stai cumintica in pat..

Madalina nu te mai stresa, daca preotul care te-a spovedit era acolo sigur nu se intampla asta. Nu te simti vinovata de ceva, incearca sa te linistesti. Marti dimineata poti merge la biserica sa te impartaseasca preotul catre te-a spovedit.

Eu aseara am mers la Nazdravanel, si atata a plans sa-l iau in brate, incat l-am luat putin.. dar dupa aia m-a luat o durere de burtica... nu mai pot face nimic...
O sa incerc sa stau cat mai linistita...

Poze ..

Stefanel cel mititel este un nazdravanel...
29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angieangie spune:

mada 23stai linistita in patut si tine bebele cat mai mult...sa fie cat mai puternic cand se nastemultumim ca te rogi pt noi..ne vom ruga si noi pt tine si Nectarel

Angie+26

bebe jucaus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

Neata

vin si eu la cafea ca am ratat azi sa o fac..am facut ochi abia acu, desi junioru ma trezise la 8 cu carambolul in burtica.

sa aveti o duminica frumoasa
sa faceti plimbari azi, e ff frumoas afara, toamna adevarata

Simo 30 cu Eduard Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

Fetele sa-mi trimiteti si mie adresa si parola de la mail-ul comun..

Poate azi reusesc sa fac poze cu burtoiu... La Stefan era mai mica...

Poze ..

Stefanel cel mititel este un nazdravanel...
29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Foxy-le spune:

neata fetele.
Multumesc pt raspunsuri, doloress, aditza .
Eu citesc ce citesc, dar raspund mai din 2 in 2.
Baby - daca ar fi aici posibilitatea sa nasc in apa, asta as face! Ma uitam la clipurile cu nasterile astea si-s asa de linistite femeile si bb-ii lor ...!
Maine intra al meu in ,,weekend'' si trag si eu o tura de cumparaturi
Va pup, duminica placuta

29

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Neata!!!!
am facut si noi ochisori ceva mai dvrm.

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 29+ cu Natalia Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns djlaura01 spune:

neata buburuzelor acum m-am trezit si imi astept parinti ca vin in vizita
buburuzele o zi buna va doresc

Mergi la inceput