Gravidutze si mamici de Cluj - 167
Raspunsuri - Pagina 5
Gabriela77 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui RAMONELLA Gabi,Elena sunt sigura ca se vor obisnui iar la gradi si vor merge cu placere. Diana felicitari pentru analizele bune ale Anei!Eu nu i-am mai facut lui Bea de la 1 an,atunci erau ok.Parca mi-e groaza cum va reactiona.Tu unde i le-ai facut??? Sa ne laudam si noi Ramonel,mami de Bea(08.11.2007) si 7+2 sarcini oprite din evolutie la 5s si 7s-MTHFR C677T heterozigot, PAI1 4G/5G genotip heterozigot tratament aspenter 1/zi,femibion 1/zi,acifol 1/zi,magneB6 2/zi,utrogestan 400,clexane 0,4 In cartea vietii, un înger a scris despre nasterea copilului meu. Apoi, închizand cartea, a murmurat: "Prea frumos pentru acest pămant!" |
Bravo, Bea!

Gabriela, mami de
Sara Ioana (29.08.2007) si
Ana Sofia(21.01.2010)cum au venit pe lume printesele mele
Gabriela77 spune:
Paula, eu zic, clar, fara alcool la petrecere! Daca ar fi acasa, ar fi altceva!
Gabriela, mami de
Sara Ioana (29.08.2007) si
Ana Sofia(21.01.2010)
cum au venit pe lume printesele mele
kitzy spune:
Neata!
Elena, Gabitza eu sunt bine, ma misc tot mai greoi, obosesc repede, deh, neplacerile sarcinii
si bb ma boxeaza cum are el chef.
Ca tot vorbeati de kg, Diana are aproape 15 kg
dar nu e grasa, e si inaltuta pentru varsta ei ( poate o sa semene cu taica-so
) trebuie sa-i cumpar hainite de 3 ani, cateodata poarta chiar de 4 ani, dar ma bucur c-a pus pe ea pentru ca vara asta cat a fost cu infectie urinara, a slabit destul de mult ca nici nu manca mare lucru, nici acuma nu pot sa zic ca se omoara cu mancarea, dar macar i-a mai revenit pofta dupa tratamentul homeopat de la infectie.
Raluca, mami de
Diana (24.04.2008) si
29+ cu 
Victo spune:
gabi, mersi..anu trecut nu am dat atentie la acest lucru, cum eram gravida, nu beam
iar noi pana acum am facut acasa
Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)
anamica spune:
Neata,
Gabi candida a iesit la exudatul faringian. Solutia de bicarbonat o fac eu, o lingurita la o cana de apa iar solutia de nistatin nu am gasit, asa ca folosim glicerina cu nistatin.
Multi parinti au observat ca in colectivitate copii lor papa alimente pe care acasa le refuza, sper si eu acelasi lucru mai ales ca Ana e reticenta la gusturi noi si nu e deloc pofticioasa. Sa va fie de bine iesirea de aseara!
Ramo la Pedi 3 am facut analizele. La noi a functionat tare mult tactica explicarii procedurii si o poveste cum ca rezultatul anlizei ne va arata daca a devenit printesa sau a ramas bebelus
Super a luat in greutate Bea, bravooo!
Paula noi am avut ceva bere/vin pt tatici! acum depinde de invitati.
Fiecare copil e cu ritmul lui, Ana a fost mereu din categoria greilor dar e inalta, asa ca nu ne rusinam ca avem 17,1 kg la cei 107 cm. Oricum, important e sa fie sanatosi!
Zi superba,
elenuta23 spune:
GABY sper sa treceti repede peste aceast etapa
si eu l-as duce de sapt viitoare insa tati duminika pleaca al timisoara pt o saptamana 

, sunt asa de necajita si voi avea o saptamana tare grea si obositoare, tare mult conta ca ma ajuta de cand ajungea acasa iar eu ma relaxam si imi incarcam bateriile.
Dragos nu e pretentios pa mancare dar de cand cu gardi face figuri, mai ales al legume care pt el erau esentiale, acum iti spune mie nu imi plac legumele
, poate fi si reversul al gardi, insa eu sper ca totul va foi ok pe acnd ne vom intoarce a gradi.
azi vb cu mama la telefon si o rugam sa imi scoata analizele, iar D ma intreba de ce ti-ai facut analizele si i-am explicat frumos si sa vad cat sunt de sanatoasa, al care imi spune Mami dar tu nu esti sanatoasa! De ce??? pt ca ti-e rau tot timpul 

asa scump a fost, am crezut ca il pap tot

va sarut
Elena , mamica lui Dragos Stefan(9mai2007) , Iulia Anamaria (16 sept2009) si
11+
Ioana13 spune:
Hihi, Elenuta, tare Dragos!!
Gabi, dar dupa ce plecati, e fericita la gradi? Eu cred ca e o smecherie, sa iti atraga atentia ca si ea e fetita ta... si ca defapt ii place la gradi mult. Nu trebuia, si tu, sa o distrezi atita in timpul asta
! Dar na, fata operata, mama iubitoare, oricine facea greseala
asta!
Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)
anca.b spune:
La multi ani Maria Teodora!

LA multi ani Stefan!
Anca si
Stefan (13.01.2008)
Povestea Nasterii
Ioana13 spune:
La muti ani Maria Teodora!!!! Multa sanatate si mult noroc!!!!
LA multi ani Stefan!!!! Sa cresti mare si sanataos, frumos si norocos!!!!
Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)
ALEX29 spune:
LA MULTI ,MULTI ANISORI MARIA SI STEFAN MULTE FLORI PT MAMICI 

Pupici fetelor 

SCUMPA MEA FETITA TIADRIS- 3 oct 2007
Oferta lunii octombrie :
http://picasaweb.google.com/sanda252003/Picasa#5520479195527105282