Gravidutze si mamici de Cluj - 167

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anamica spune:

La Multi si Fericiti Ani, Gabriela! Sa fii vesnic tanara, frumoasa si sanatoasa alaturi de toti cei dragi!

Paula multa sanatate! Ati schimbat ceva detergenti, apa, cosmetice, hmmm...Cum se manifesta alergia, bubite?
Tudor a dezvoltat pe lateralele obrajiorilor zone rosii si aspre, tare ma tem ca va dezvolta dermatita atopica, asa cum a avut si Ana cand era bebelus

Ioana si multe-multe flori pt tine, mamica puternica!

Nina asa deci, Iarina inca titileste, felicitari!!!, stii ca si eu mare fan!

Pupici,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

LA MULTI ANI GABI! SA TI SE IMPLINEASCA TOATE VISELE,SA FII SANATOASA SI FERICITA ALATURI DE CEI DRAGI!

LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sara2007 spune:

LA MULTI ANI GABY.....MULTE MULTE BUCURII ALATURI DE CEI DRAGI TIE,TOATE CELE BUNE SI MULTA SANATATE.Foarte frumoa ai scris despre printesele tale..cum te petreci?

VICTO asa-i cu baietii astia.e tare nazdravan...ca nu pot spune ca-i rau dar are o energie ceva de groaza.si acuma inca nu doarnme adanc,atata se foieste....simte ca nu sunt langa el..si ne trage de par si ne da la palme..

n-ati mai spus nimica de intalnire..mai organizam ceva?eu tare as mai iesi,m-as mia destinde...MOBILIZAREA..ca acuma e de iesit,ca apoi vine primavara si vara..si numai prin parcuri vom fi..atunci nu vom avea atata timp,parerea mea...

somn usor tuturor..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Gabi, La multi ani!!! Iubire multa toata viata si sanatate maxima sa poti profita de ea!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

deci e rost de tortulet azi?
LA MULTI ANI, GABI!!!!!!!!!!!!!! FERICIRE CAT CUPRINDE ALATURI DE MANDRELE TALE!

diana, mai, eu nu am schimbat nimic..da, e plin plin de bubite micute, rosii, peste tot.asa a zis si andreica, ca dermatita e cu pete rosii si piele aspra.
cum nu are ggl inflamati su exclus o boala a copilariei.
acum ma gandesc ca poate totusi de la detergent e, respectiv vanish. o sa dau de acum intotdeauna clatire suplimentara.

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenuta23 spune:

MAIA, LA MULTI ANISORI!!!!!!

SA AI O VIATA FRUMOASA SI PLINA DE FERICIRE

FELICITARI MAMI SI TATI PT PRINTESA VOASTRA!!!

Elena , mamica lui Dragos Stefan(9mai2007) , Iulia Anamaria (16 sept2009) si Adriana 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenuta23 spune:

GABY FELICITARI!!!! eti o adevarata scriitoare , chiar ai putea sa iti faci o carte despre familia ta

LA MULTI ANI SI FERICITI!!!SA AI PARTE DE O VIATA LA FEL DE FRUMOASA PRECUM SUNT COMORILE TALE

scuze ca ieri nu ti-am scris dar sincer nu am fost i stare, sunt tare bolnavioara , pana la urma m-am ales si eu cu un virusache de la gradi , e nasol ca nu pe am multe variante de tartament.
sunt spre bine dar nu foarte bine .

adriana ce mai afce Alexia???cum e la gradi/chiar ne-ai uitat???

meli ai doi copii superbi , Timeea e o domnisoaa tare eleganta iar david un adevarat barbatel de revista

sanatate multa tuturor

noapte buna

Elena , mamica lui Dragos Stefan(9mai2007) , Iulia Anamaria (16 sept2009) si Adriana 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Multumesc mult, mamici! A fost tare frumos la 33, cu familia si prietenii care au venit. A fost un mini chef cu amintiri, fotografii vechi, un fel de remember foarte reusit. Ba chiar am dansat mult, cu riscul de a ne supara vecinii, n-a fost cazul, sunt intelegatori, nici nu ne chefuim prea des. Fetele s-au distrat de minune, Sara cu verisoarele si inca doua fetite au avut petrecere separata, cu printese si baloane, confetti, machiaj, manchiura, arta...Sofi a rezistat eroic in bratele tuturor, dupa care a cazut lata in ritmuri latino

Una peste alta, m-am simtit super! Si va multumesc ca nu m=ati uitat!

Gabriela, mami de Sara Ioana (29.08.2007) si Ana Sofia(21.01.2010)
cum au venit pe lume printesele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Am fost la eco.Bebe e bine,a crescut foarte mult,dupa masuratori are 13 saptamani.Si se pare ca e...baietel S-a vazut foarte bine,total diferit de cum s-a vazut la Bea.

Ramonel,mami de Bea(08.11.2007) si 11+

2 sarcini oprite din evolutie la 5s si 7s-MTHFR C677T heterozigot, PAI1 4G/5G genotip heterozigot
tratament aspenter 1/zi,femibion 1/zi,acifol 1/zi,magneB6 2/zi,utrogestan 400,clexane 0,4

In cartea vietii, un înger a scris despre nasterea copilului meu. Apoi, închizand cartea, a murmurat: "Prea frumos pentru acest pămant!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

Gaby- La multi ani cu intarziere, am scris pe facebook, sper ca l-ai primit.

Ramo-no, asta da veste buna, hihi, vei avea o pereche! e asa de frumos!!!sanatate voua! asteptam poze cu burti, hihi, cand se va vedea!

sa aveti o seara frumoasa fetelor!

Meli, mami de Timea siDavid

Mergi la inceput