Gravidutze si mamici de Cluj - 167

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Diana, la multi nai! ai avut o aniversare minunata!

Andreea, sanatate multa!

Anca si Stefan (13.01.2008)
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

Andrea-sanatate multa, ce nasol...sa te refaci repede!

we fain fetelor!

Meli

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Andreea, draga de tine, ce nasol...Daca e bacteriana, putin probabil sa ia si Daria! Ti-au facut analize ca sa vada de ce natura e?
Nici noi nu mai scapam de tuse, desi e mai rara, e...Macar nu e nimic pulmonar, am chemat dcotorita acasa...Dar nu cred ca o duc la gradi!

Diana, am urmarit ieri o emisiune pe Realitatea, in care vorbeau de intentia Guvernului de a reduce perioada de CIC de la 2 ani la 1 an

Fain cu dansurile, fetelor! Si eu intentionez sa o dau pe Sara la un club de dans sportiv, dar vreau sa mai creasca putin sa stea acolo singur, fara noi

Pa!

Gabriela, mami de Sara Ioana (29.08.2007) si Ana Sofia(21.01.2010)
cum au venit pe lume printesele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danaiulia spune:

Salutare tuturor si apar sa scriu si eu ca de citit va citesc dar de scris e greu cand dai din una in alta...

Felicitari Elena pt. fetita nr.2 esti o curajoasa ca te gandesti si la baiat nr 2 o sa fiti o familie super.

Meli,ai brevet? Din poze se vede ca ti-a priit.....

Despre noi ...MI e bine mai cu mici raceli mai cu mici crize de gelozie dar e , in schimb bb David ma tine din una in alta de nu am chef de nimic.
La eveluarea de 4 luni dr. mi-a zis ca are o intarziere neuro motorie pt ca nu prea statea pe burtica si nu se impingea in picioare, dar facand corectia ca e nascut cu 3 saptam inainte de termen a zis sa asteptam 5luni pe urma hotaram ce e de facut.
Am ajuns cu bine la evaluarea de 5 luni bb e ok am bagat exercitii si masaj la greu pe el si de joi mergem si la kinetoterapie ,dar acum avem alte hibe si pe net stau astia dezastru la problema noastra. Pe scurt bb David are de 3 saptamani par pubian pe testicole, nu puf fetelor par par...care creste si se aspreste vazand cu ochii,sunt disperata. Dr.Miu nu dau de el (poate ma ajutati voi cu un tel de la cab. particular) si dr.Blaga de la Stanca a ridicat din umeri indicandu-mi tot pe dr. Miu si zicand ca e de endocrinologie dar Miu ma va ajuta mai bine. Ati mai auzit de asa ceva ?

Si inca o rugaminte ...Bistrita nu ne ofera prea multe, iar MI are nevoie de mici divertismente pe care cu ajutorul vostru i le-as putea oferii.Orice spectacot,circ, teatru de papusi, mosul care va veni in diverse locatii,anuntati-ma va rog si pe mine ziua si locatia ca sa pot sa il aduc si pe MI pentru ca eu si asa fac Cluj f. des dar in alte interese si as putea sa le cuplez imbinand utilul cu placutul. Merci mult.

usor ,vise frumoase si o sa incerc sa si scriu nu doar sa va citesc dar efectiv am numarat minutele de la 4 la 5 luni iar acum pana elucidez problema lui bb nu sunt decat ce gandul aiurea si nu ma pot concentra la nimic.

Dana si puii MI si David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danicris spune:

Buna dimineata, dragi viitoare mamici.

Vand cosuletul de dormit pe care l-am utilizat la fetita mea, aici este anuntul : http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=10360

Pretul este negociabil, iar transportul este inclus.

Imi cer scuze daca v-a deranjat mesajul meu, va multumesc pentru intelegere si va doresc sarcini usoare si bebelusi sanatosi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

dana, imi pare rau de pb lui bb.
teatru de papusi este in fiec sambata si duminica, uita-te pe siteul teatrului Puck si vezi ce piesa e, in ce lb e..orele...
si la Stefan revine tusea asta pacatoasa..trecem acum pe dilutia de 200 la homeopate..off, sa terminam odata.
miercuri ma gandesc sa il duc pe pitic la vaccin, nu mai e ragusit de mult, dar e fornait..dar el asa e de cd s-a nascut..

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Dana fetita mea nu a stat niciodata pe burta.Poate nu i-a placut,nu stiu.In fund a stat la 8 luni sigurica.Si a mers la 1 an si 3 luni si 4 zile.Eu zic sa stai linstita.
Cat despre pediatri,cred ca sunt multi doctori buni,nu doar Miu.Poate te ajuta fetele cu ceva nume.

Ramonel,mami de Bea(08.11.2007) si 10+

2 sarcini oprite din evolutie la 5s si 7s-MTHFR C677T heterozigot, PAI1 4G/5G genotip heterozigot
tratament aspenter 1/zi,femibion 1/zi,acifol 1/zi,magneB6 2/zi,utrogestan 400,clexane 0,4

In cartea vietii, un înger a scris despre nasterea copilului meu. Apoi, închizand cartea, a murmurat: "Prea frumos pentru acest pămant!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

Dana-sper ca ai reusit sa vorbesti pana acum, nu te-am mai sunat sa vad ce faci ca poate nu ai chef...daca mai pot ajuta cu ceva sa-mi spui.Si nu te gandi la ce e mai rau, stai sa vezi ce zic medicii!

noi bine, acasuca, avem si noi la amiazi deja program comun de somn, pot face si eu una-alta,hihi, e mai bine asa!

va pup pe toate!

Meli

Ioana-trebe musai sa ajung pe la voi cu laptele, dar e greu sa ma mobilizez cu 2,te sun oricum cand iese miscarea.Vroiam sa te intreb, as avea voie sa intru sa vad copii?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

meli, dar cu programul de noapte cum sunteti? ca noi o luam de la inceput cu treziri cat mai dese
ii culci in camere separate?

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenuta23 spune:

salutare si de la noi

am avut o saptamana tare grea, cu tuse muci , joi si vineri a fost critic pt Dragos, apoi sambata nu a mai avut nimik decat secretii, a fost cumplit , azi l-am mai tinut acasa sa fie in totalitate refacut iar de maine incepem iar sa vedem act ne tine, offffff

sanatate multa tuturor bolnaviorilor

ioana p Dragos ,e in floresti la gradi de stat, e ok, are educatoare tinere , care isi dau intereseul , fac tot felul de activitati....etc , sunt multumita/ pe cat eram de suparata la incput ca nu e buan gradinita, insa totul depinde de educatoare si mai ales de copil daca isi da interesul.
mergem cu mare drag si suntem tare cumintei, la ei la grupa fetele sunt pedepsite

legat de Iulia, nu pot sa spun ca sunt ff scumpe ortezele insa pe timpurile astea e destul, salarul lui tati pe o luna , important e sa se refaca si sa fie bine ca restul trec.

fetelor ce greu e sa fi mama, cate probleme si griji poate avea o mama , offf, asta e destinul nostru sa trecem cu fruntea sus peste fiecare provocare cu toate ca pe moment ni se pare fff greu.

dana draga mea sunt alaturi de tine
nu stiu nimik de dr Miu , imi pare rau, dar siu cu siguranta ca totul va fi ok ai sa vezi.
iar legat de copii, fiecare cu ritmul lui, uite si la noi Dragos a vorbit ff repede in schimb Iulia nu are de gand, vorbeste pe limba ei, spuen, bravo, pa, hopa, hinta, tanti, alo, Dada-Drgaos,, mama si tata nu mai spuen.....etc
ea a mers in 4 labe de pe la 8 -9 luni , in schimb D numai de pe la 11,5 luni....exemplele pot continua.

frutea sus mami
nu am stiut ca esti din BN, eu am ocuit un an acolo, in blocul lama , ce timpuri , mama mama

va sarut , sa aveti o dupamasa palcuta

Elena , mamica lui Dragos Stefan(9mai2007) , Iulia Anamaria (16 sept2009) si Adriana 17+

Mergi la inceput