Gravidutze si mamici de Cluj - 167
Raspunsuri - Pagina 12
Gabriela77 spune:
Multumim si noi de urari, intoarcem inzecit tuturor!
Gabriela, mami de
Sara Ioana (29.08.2007) si
Ana Sofia(21.01.2010)
cum au venit pe lume printesele mele
elenuta23 spune:
gaby imi pare rau pt voi , te inteleg perfect ....sanatate multa si sa treaca rapid
despre noi e bine in mare parte, IUlia e cu muculeti si o usoara tusa, sper sa trecem usor peste.
am fost acuma seara la eco, totul e fff bine 

va place semnatura mea?????

o intrebare.....ce stiti despre dr Ciortea Razvan, de la Stanca?????
o seara frumoasa dragele mele
Elena , mamica lui Dragos Stefan(9mai2007) , Iulia Anamaria (16 sept2009) si
Adriana 17+
Ioana13 spune:
Elenuta
super sa fie 2 fetite! Dragos va fi tare mindru cind va iesi cu ele la brat prin sat
si oras!
GAbi, imi pare rau de fete! Trece buba, cum zice Patrick, trebe sa fii tare 2-3 zile
Victo spune:
ohoo..mai vine o fetita la voi, elena ce frumoooss..zisei io, mami de baieti nazdravani!sa vina sanatoasa!
gabi..same here..:(:( asta noapte l-am pazit pe piticot..adica el a dormit in bratele mele, ca vad ca n-a scapat nici el. nas infundat bine, muci care nu ies..si io-te asa toata noaptea mi s-a tot trezit,.scancit...pune-i ser in miez de noiapte, aspira..cred ca am trezit tot blocul.i-am mai pus si niste picaturi de vibrocil.
azi la fel..stefan pus pe trasnai..ala mic numa scancete..masa-fara absolut niciun program..ioi..sa treaca o data saptamana asta, ca o iau razna.:(
Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)
sara2007 spune:
MULTUMESC tuturor pt toate urarile frumoase...ieri n-am reusit sa intru sa citesc si sa urez si eu celorlalti sarbatoriti la fel...
LA MULTI ANI BEA,SA CRESTI MARE SI FRUMOASA SI SA AI CEA MAI MINUNATA SURIOARA SAU FRATIOR.
LA MULTI ANI IRINA,SA CRESTI MARE SI SA ADUCI NUMA BUCURIE PARINTLOR TAI
LA MULTI ANI TUTUROR CELOR CARE POARTA NUMELE DE GABRIELA GABRIEL,MIHAELA MIHAI..
DE MAI BINE DE O SAPT N-AM INTRTA CA NE-AM PRICOPSIT SI NOI DE LA AGRADI CU TUSE,MUCI,VARSATURI SI DIAREE....
UFFF,AM CREZUT CA MOR SI EU,aerosoli peste aerosoli,siropuri,medicamente,parca aveam farmacie acasa.alees o usoara otita,sau ceva inceput daca am inteles bine.acuma el e bine,dar sara are putin rosu in gat,nu prea papa si tuseste urat iar.nici numai stiu ce tuse e,ca de cand e gradi tot cu tuse..muci n-a prea avut dar tuse la greu.numai stiu ce sa-i dau sau sa-i fac
ELENA oauuu,eu am vrut sa-ti spun ca eu simt mai mult ca o sa fie fetita..super.felicitari mami..
dar trebe sa va mai gandit la inca un nume.daca dragos si iulia mia au unul..imi pare ff rau pt micuta iulia,dar v-a trece totul cu bine...ce se vor mai juca ele cand vor creste mare,iar dragos v-a avea ce sa apere si sa protejeze..
v-a fi bine,ai sa vezi
RAMO ce ma bucur si pt voi...super..
PAULA la mine e al doilea mia prapadit
foarte frumoase pozele si petrecerea.firma de catering a facut buburuzele?sau v-ati chinuit voi?
ANAMICA ce frumoasa descriere a zilei respective ai facut si a sufletului tau..esti f poeta.eu tot stau sa ma gandesc daca n-ar fi mai bine s-o duc pe sara numa din primavara.atunci v-a fi poate mia cooperativa daca v-a avea 4 ani,si plus ca v-a fi zi.si eu la dansurri as fi vrut.acuma s-o duc cu alees dupa mine,sa fie si frig si intuneric cand venim..e nasol,chiar daca astam in cartier.masina nu am...dar cum e?balet sau dansuri face?a invatat ceva?sara la gradi face engleza nu dansuri,de-aia mi-ar fi placut..ce bine ca ai si un zambaret...la mine amandoi sunt zambareti..si eu spun de sara ca e geloasa.se pare ca fetele sunt mia sensibile,mai afectoase,de-aia sunt mai afectate.si sara il iubeste ff mult,dra asa se uita la mine cateodata cand il pup,sau spune ca alees e rau,ca ea e cuminte...ca s-o duc is pe ea in brate ca si pe el..etc..sper ca v-a trece repede perioada asta..
lilly bine ca e bine..ma bucur si pt tine..sa-ti ti puiutul cat mai repede in brate..
noapte buna la toata lumea...
eladea2005 spune:
Salutare!
FELICITARI ELENA! SA FIE SANATOASA...PT CA IN REST VA FI NOROCOASA SA AIBA O FAMILIE ASA FRUMOASA SI SUNT SIGURA CA VA AVEA PARTE DE TOATA DRAGOSTEA VOASTRA...
SANATATE PUILOR BOLNAVIORI...
LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP - POZE RECENTE
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
antoni spune:
nu pot sa cred, am scirs o gramada si mi s-a sters.imi vine sa plang.asta cand credeam ca pe ziua de azi s-au terminat lucrurile bune...am avut o zi horor, ca si cea de ieri, de fapt ca si toate de cand am ajuns acasa.Timea iar are bronsiolita, ca urmare a gandirii destepte a lui soacra-mea, care a lasat fata lipita de perete 40 de minute dupa ce a iesit din baie ca doar fata n-a vrut sa isi ia vesta si sa stea la caldura...iar acum eu trag greul...pe bune, cateodata ma gandesc daca unele persoane sunt normale.si nici nu am ce face ca de cate ori a fost mai grav bolnava, tot acolo a luat-o plus ca degebaba ii zic, asta e, nu pot sa n-o las acolo ca e bunica, asa ca...trag eu ca fraiera. scuzati-ma dar sunt asa de suparata, am avut cateva zile horor, asta micu a luat si el 3 vaccinuri si a facut febra cu diaree, deci sunt rupta si satula de toata si cu nervii la pamant, imi vine sa plang numai.
in rest bine, daca se mai poate zice asa ceva, piciul e mortal, toata ziua gangureste si rade, il ador, atat-l pup de nu stiu cum mai rezista.Timea face tot mai multe, vorbeste frumos 2 limbi, imi da niste replici cateodata de nu stiu cum sa ma astampar si sa nu-i rad in fata.
sanatate bolnaviorilor, am vazut ca si voi sunteti o gramada cu boli din pacate...
Gaby- imi pare tare rau ca Sara iar e bolnava, am crezut ca scapati dupa ce o operati...
Elena-imi pare rau de veste, eu zic sa nu disperi, va fi bine in cele din urma, dar ma gandesc ca acum e horor de greu.multa putere mami, ma gandesc la tine!
Ramo-felicitari cu intarziere pt mica sarbatorita, ma bucur ca sunteti bine!
Diana-sper ca esti bine si vi doar cu vesti bune, iti tin pumnii!
Andrea-ma bucur ca macar vi cu un strop de optimism si veselie din gasca de mamici cu 2 copii, ne mai ridici si noua amaratelor moralul,hihi...
Victo-nu cred ca te linisteste cu ceva daca-ti scriu ca te-nteleg, la fel de zombie ma simt si eu, al meu a dormit cateva saptamani pana dimineata pe la 7, dar de cateva zile incepe sa se foiasca pe la 3 jumate si la 4 jumate -5 e in picioare si el ca si al tau...mortali...
Si nu in ultimul rand La multi ani tuturor sarbatoritilor cu intarziere pt ultimele saptamani in care am somat!!!
Meli, mami de
Timea si
David]
antoni spune:
iuiii, deja triplul test? ce zboara timpul, hihi.eu din pacate nu stiu numarul.poate alte fete.dar slaba activitate pe aici...
elenuta23 spune:
am gasit numarul si m-am programat....intr-adevar parca numai aucm va spuneam ac sunt insarcinata si deja sunt in 4 luni
, la a 3-=a sarcina parca zboara timpul ![]()
sunt fericita ca vom mai avea o fetita insa ma face sa ma simt vinovata fata de Drgaos si poate ii mai facem si lui un fratior
, mai incolo daca totul va fi ok si ne va merge bine dpdv financiar
o zi buna tuturor

Elena , mamica lui Dragos Stefan(9mai2007) , Iulia Anamaria (16 sept2009) si
Adriana 17+