Ghiocei de martie-aprilie 2009***267***

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Kea spune:

Fetele, dar incercati sa nu schimbati vasul. Eu fac intr-o oala in care fac si ciorba. Numai sa nu aiba manere de plastic, in rest nu conteaza.
Eu azi am facut orez cu praz. A fost tare bun, a papat Keutu la greu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

buna fetele,

este o vreme superba azi in bucuresti, zici ca vine primavara...piti face nani iar eu bucataresc(muschi impanat la cuptor cu cartofi si budinca cu paste si branzica)asta ca tot veni vb de bunatati vad ca se vb de mancaruri in zona.
Sa stiti ca si noi am facut crema de zahar ars (am dedus ca despre asta vorbiti nu?)de multe ori si e asa cum zice Kea zaharul trebuie topit in vasul in care veti pune si restul compozitiei si nu trebuie sa fie intins chiar foarte uniform ,iese tare buna.

Noi tot avem pb cu somnul,se trezeste dimi la 8jum dar seara se chinuie sa adoarma si peste ceva timp se trezeste urland de dureri..am descoperit azi noapte ca are in stanga sus un colt de masea iesit cred ca de asta si-a dat peste cap programul .Deci au iesit 2 dinti si o masea odata-asta ce am vazut eu poate o mai fi si altceva sub gingie...
Eu nu am mai vazut-o pana in aceasta perioada sa faca asa rau urla efectiv de durere si nu o pot calma cu nimic/ i-am dat si calmante inainte de nani si degeaba.
maselele astea in cat timp ies???

mami de Maria Natalia(10.04.2009) si 23+ cu Rares Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adee spune:

Citat:
citat din mesajul lui Dodo-pui

Buna tufete
va las si
caci azi "sarbatorim" 9 ani de casnicie...eu cu hunii-teroristi iar al meu cu "amanta"=automacaraua...
Noi suntem prin zona...cu timpul fff comprimat...

Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

dod-participarea noastra in concurs

La multi ani !!!

purcelusa mea mica Ariana - 24.03.2009

poze

Mergi la inceput

Pun si eu 3 retete care le-am descoperit pe net si sunt foarte gustoase http://dobrinisabela.blogspot.com/2007/06/submarine-cu-echipaj-in-ton.html Reteta asta am facut-o si cu carne tocata de pui in loc de conserva de ton si ia placut foarte mult Arianei.

Prajitura cu mere - http://savalaura.blogspot.com/2009/02/prajitura-cu-mere-si-bezea.html

Reteta de tort foarte gustos (si mi-a iesit de prima data ) - http://savalaura.blogspot.com/2008/05/cupola-ninsa-de-ciocolata.html

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saby spune:

Dodo la multi, multi ani fericiti si sanatosi impreuna .

Ilinca da o poza cu cizmele nu ne arati

Noi azi am fost de urgenta la doctor si asa mi s-a confirmat banuiala, adica are rosu in gat cu puncte de puroi . Noaptea trecuta a fost horor, m-am trezit pe la 3 cu Maia care avea frisoane si spasme de ce febra avea , nu a avut niciodata asa ceva, nu stiu cum am reusit sa ma desmeticesc si sa ii dau in secunda urmatoare supozitorul cu novocalmin, am dezvelit-o si i-am bagat sosetele in otet iar in 10 min s-a linistit, dar febra i-a cedat de tot foarte greu. A fost groaznic, nu va zic ce era in capul meu . Am stat cu ochii pironiti in tavan pana pe la 6 cand am reusit sa adormim amandoua, la 7 m-am trezit sa-i dau lapticul si apoi am mai dormit pana pe la 9. Acum am trecut pe antibiotic Klacid si am culcat-o ca era terminata de somn.

Mergi la inceput

Eva

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Of, saracutza Maia...Deci shosetele inmuiate in otzet sunt remediu bun la febra? Inmuiate si apoi stoarse? Sa stiu in caz de urgentza...(o sa-l pun pe huzband sa ma pozeze cu cizmele...desi n-am absolut de nimic de asortat la ele, decat un sacou dar e de primvara-vara...chiar o sa va cer parerea celor mai pricepute in domeniul vestimentar si combinat culori: ce merge la cizme bej?!)
Am pys sfecla si cartofii la fiert
Kea, cum faci orezul cu praz?

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
17 luni
Manole forever
Sovata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saby spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.

Of, saracutza Maia...Deci shosetele inmuiate in otzet sunt remediu bun la febra? Inmuiate si apoi stoarse? Sa stiu in caz de urgentza...(o sa-l pun pe huzband sa ma pozeze cu cizmele...desi n-am absolut de nimic de asortat la ele, decat un sacou dar e de primvara-vara...chiar o sa va cer parerea celor mai pricepute in domeniul vestimentar si combinat culori: ce merge la cizme bej?!)
Am pys sfecla si cartofii la fiert
Kea, cum faci orezul cu praz?

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
17 luni
Manole forever
Sovata

Sosetele le-am stropit cu otet si am stors surplusul.
Cizmele bej cred ca merg cu multe chesti, mai ales gama maro, chiar si cu rosu zic eu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Eu fac clatite si citesc pe forum, multifunctionala ca HP-ul...

CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
cioburi de viata in 3
SILUAN are dreptul la viata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Fetelor, cum il keama pe maimutzoiul ala din reclama la ifantis? Stiu sigur ca a fost vorba de el pe aici, i-am incarcat atunci Adelei de pe youtube, dar nu a interesat-o, acum vaz ca tzopaie la reclama aia si as vrea sa i-l mai prezint o data... doar ca nu mai stiu ce trebuia sa caut.

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

Mergi la inceput