Aradence DC (152) - alaturi de CristinaR

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancapolgar spune:

Fetelor, multumesc pt info despre varicela.
Alina, ne-am aratat noi pe acolo azi , nu aveam de gand sa merg direct acolo, dar am fost la gradi si asistenta lor e bolnava, asa ca nu a avut cine sa ma lumineze despre bubitele lui Alex. Bulboaca zice ca deocamdata nici ea nu se poate pronunta sigur, bubitele mai mult arata a alergie decat a varicela, dar pt ca a avut contat cu boala, nu putem sti sigur, sa vedem cum va mai fi pana luni, a zis ca daca nu ii apar pe fata, urechi, cap, atunci nu e varicela. Deocamdata are pe burtica, spate, maini, picioare, dar nu f multe, asa face si la alergie. El Aerius ia oricum pt ca e alergic, mixtura mentolata avem, asa ca stam cumintei acasa deocamdata, mai ales ca e si vacanta de luni.
Dar daca ati vedea ce alergie urata face la intepaturi de insecte, mai ales la furnici, pureci..., pete marisoare si tari, unele se transforma in vezicule cu apa. Asta e, ne-am obisnuit deja cu asta.
Moni, sanatate lui Tudor!
Gabi, chiar ca alergi prea mult de iti tot accidentezi picioarele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_rubi spune:

Salutare!

N-am mai intrat ca am avut niste zile agitate. Fetele au fost cu viroza digestiva, apoi am luat-o si noi, Adi e cu bronsita si pe antibiotic si siropuri...a trebuit sa merg si la scoala sa fac prezenta la dl. Doctor care solicita acest lucru, dar isi trimite asistenta sau rezidenta sa ne predea ca el e prea ocupat pentru noi...
Ioana, multumesc inca o data! I-am lasat pe toti la farmacie azi, au fost tare bineveniti.
Multa sanatate bolnaviorilor si recuperare rapida!

de Mara 18.01.2007 si Dora 24.03.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Anca, puteai sa ma "claxonezi" azi ca eram mai libera, puteam sta de vorba un pic, de obicei ma gasesti tot in fuga.

CristinaR, no comment de d-l Doctor.
Sanatate tuturor!

Miha, sanatate lui Matia, sa se faca bine pe duminica.
Am auzit ca o sa fie cald duminica, cica 18 grade.

Aradencele alaturi de maria_rubi

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Haideti la Mi-am facut unghiile maro, dar nu am rabdare sa se usuce.Tocmai de aia mi le colorez rar, pentru ca mi le julesc tot timpul.
Azi mergem la un haloween party la Savarsin, la un coleg de-al lui Tudor.
Cristina R, sanatate multa la toata familia.

Mergi la inceput

Alina, ai dreptate, nu stiam cat de libera erai sau nu... Eram si eu mai zapacita, Alex abia astepta sa ajunga acasa... Nici pe la taica-meu nu a vrut sa mergem, ca eram aproape.
Se pare ca are totusi varicela, i-au aparut cateva bubite si pe obraz spre gat, pe frunte, ii mai ies si pe corp in continuare... Chestia e ca la el nu prea sunt vezicule, sunt abia niste pete rosii cu un punctulet mic in mijloc. Ioi, eu asa nu as fi vrut sa fac tocmai in perioada asta, ca nu am chef sa lipsesc de la cursuri, dar nu oi avea ce face daca ma paleste si pe mine, o sa mai exersez acasa ce pot, ca mi-am instalat programele.
Gabi, asa patesc si eu cu unghiile, de asta nu prea am nici eu chef sa le colorez, sau prefer doar un lac incolor, la care nu se vede asa tare daca se juleste.
Ieri i-a luat taica-meu la Alex dvdurile cu Ice Age de la Adevarul, dar nici astea nu sunt dublate si au si ceva jocuri pe ele, dar cred ca sunt pt Playstation, ca nu pot sa le accesez. Ii place mult lui Alex filmul, a ras de numa la el. Daca il prind si la mall o sa il duc, sa il vada dublat macar, sper si 3D, daca tot ii place asa mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Hello si de la mine.
CRISTINA sanatate la toata gasca!
ANCA sper sa scapati cu forma super usoara la varicela asta.
GABI distractie la party ma bucur e ca esti mai bine.Ai apucat sa mergeti la logoped?
La noi nimic nou,Tudor e tot cu febra 37-38,Diana ok deocamdata.La inot ii place la Activ ca e cald,dar si de-acolo tot cu buzele vinete iese si tot cam zgribulita.Aseara erau 9 copii in trupa si toti micuti si incepatori.In ritmul asta cam greu cu invatatul,ca abia apuca intr-o ora sa mearga profa de 5-6 ori cu un copil.Cand o sa reuseasca sa se tina singura la suprafata o fi muult mai usor,dar in ritmul asta nu stiu cand o fi aia.

MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009)

www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE

10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% din viata noastra este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla
ARADENCELE ALATURI DE MARIA_RUBI

Mergi la inceput

No, m-am mai documentat un pic pe net despre varicela si am aflat ca e acelasi virus cu cel care produce Zona Zoster si cica de obicei Zona Zoster se face la o reexpunere la virus... Taica-meu zice ca am facut si eu varicela cand eram mica, cam ca Alex. Cert e ca pe la 14 ani am facut Zona Zoster. Asa ca, din cate am priceput, sunt f. slabe sansele sa mai fac varicela acum... Numai bine, ca nu trebuie sa stau arestata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabitzica

Haideti la Mi-am facut unghiile maro, dar nu am rabdare sa se usuce.Tocmai de aia mi le colorez rar, pentru ca mi le julesc tot timpul.
Azi mergem la un haloween party la Savarsin, la un coleg de-al lui Tudor.
Cristina R, sanatate multa la toata familia.

Gabi, ai avut si costumatie la unghiile maro?

Anca, da, e acelasi virus la varicela si Zona Zoster.
Sa stii ca nici Ade nu a avut vezicule mari la varicela, ea facuse o forma f usoara.

Moni, cum e Tudor, a mai facut febra? Sanatate puiutului!

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana11 spune:

buna seara

E nu stiu ce se intampla cu copii astia ca sunt tot bolnaviAlexandra nu mai are febra in schimb are o stare proasta, nu prea mananca si-mi zice ca o doare gatul, asta dupa o saptamana de cand a inceput sa o doara, e cam rosu, are nasul infundat si mi-i teama sa nu o luam de la capat
Ieri am fost la logoped si am invatat cum e limba "sageata", "lopata" si sa spunem "td" doua litere ca ne ajuta la vibratia limbii

Alexanra a facut anul trecut varicela cu maxim 15 bubite, fara febra. Nici ea nu a avut bubite din prima cu lichid, de fapt nu prea au avut, au fost foarte mici.
Anca, o forma usoara va doresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristiana70 spune:

Seara buna la toata lumea, daca voi suferiti sufar si eu. N-am ajuns cu David la orl-ist fiindca ne-am intors de la Bihor abia marti, iar miercuri dimineata a trebuit sa ma prezint la servici, insa se pare ca va trebui sa merg eu in locul lui fiindca m-a pleznit o sinuzita. Ma doare deasupra arcadei stangi, iar cand ma aplec am senzatia ca-mi ies creierii pe acolo si binentele ca pana luni n-am nici o sansa sa dau de vreun medic. Iau Sinupret dar nu stiu daca ma ajuta, sincer...

David e ceva mai bine, i-a placut excursia si intalnirea cu rudele, dar nu s-a prea jucat cu verisorii. Poate ca daca mai stateam impreuna cateva zile s-ar fi diluat si el in atmosfera, adevarul e ca el studiaza o vreme pe cei din jur inainte sa decida cum sa relationeze cu ei.

Mergi la inceput