Aradence DC (152) - alaturi de CristinaR

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

GABI neuronii mei au luat-o pe ulei rau,ca initial ma gandisem ca alergi la propriu adica jogging M-am prins de faza doar dupa ce am dat send dar mi-a fost lene sa editez.Nasol cu ambele piese si de la masina si de la ... picior

MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009)

www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE

10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% din viata noastra este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla
ARADENCELE ALATURI DE MARIA_RUBI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Moni eu nici intr-un caz nu m-am gandit ca la jogging te-ai referit

Aradencele alaturi de maria_rubi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Neata,

Gabi, faina esti. Ce faci, stai acasa? Te doare rau?

Vin si io sa ma plang, am de ieri o durere in partea dreapta, sub coaste. Ma doare tot timpul, cand umblu mai tare, dar e suportabila durerea.

Aseara am fost la Vlaicu la ceva conferinte pe teme de sanatate si am reusit numai sa-mi iau tensiunea, ca era coada la celelalte (glicemie, colesterol, etc.) si era ca de obicei 90/50. Asta dupa o zi de munca si cafea .

Diana, sanatate lui Glad.

de Bogdan cel nazdravan (05.09.2006)

Alaturi de Cristina (maria_rubi)

Mergi la inceput

Buna dimineata si de la mine.
Saptamana viitoare se pare ca au vacanta de la gradi,asa ca poate macar la o tura de Grand Center tot om merge si noi.
FLAVIA asa, ce sa te lasi tu la noi? Mie nu mi-a trecut inca de tot junghiul ala.E mai nasol noaptea ca nu ma pot intoarce ca lumea de pe o parte pe alta.

10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% din viata noastra este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adablackcat spune:

Na salut! Mey pe mine nu ma doare nik, da' nu ma laud, ca cine stie ce ma trozneste dup-aia!
Gabi, ma gandesc ca nu stai acasa cu piciorul in sus... doar ca nu mai alergi, mergi mai incetut...
Am facut rost de trei bostani mai mici. Azi are Vlad la gradi ceva carnaval de halloween.

Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)

Aradencele alaturi de maria_rubi

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici plecat in ceruri

Bazar umanitar DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Somleac spune:

Doamne ca nu poate omu lipsi un pic ca voi cadeti bolnave .

Multa sanatate la picioare , coaste si alte parti , dar in special la cap va doresc.

Eu ca si Ada nu ma laud sa n-o incasez.

Moni noi nici vineri nu mergem la Activ. Matia mi-a tusit tare urat , de marti nu l-am mai dus nici la gradi, acum e mai bine dar il mai menajez un pic avand in vedere ca vine ziua lui si vreau sa fie in forma la petrecere.

Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Mai, ce-i rau nu piere, asa ca stati cuminti ca nu am nimic, imi trece, da ma mai plang si io .

de Bogdan cel nazdravan (05.09.2006)

Alaturi de Cristina (maria_rubi)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ILDI25 spune:

Sanatate la toate "bolnavioarele" ,fiecare sa se repare unde il doare
Gabi numai fa si tu jogging ,inscriete la maraton Nasol sa-ti treaca repede si urata si suma pt piesa ,da' ce piesa s-a sticat (daca sti ) de ii asa scumpa sau asa scump is ? N-aveti casco sau astea nu le deconteaza ,vorbesc si io ca noi avem casco dar nu-s eu cu astea ,numai cu nervii ca-i 700 euro /an .
Cand mergeti la logoped? Balbaiala de cand a aparut ?Era bine sa apelezi cand au aparut primele semne ,nici acum nu-i tarziu doar ca necesita munca mai multa si progresele vor fi probabil mai lente.
Flavia bine ca au lasat-o mai moale doamnele de la gradi ,era si cazul ca doar nu-i Bogdi copilul pe care nu l-au intalnit inca in cariera lor de cadre didactice .Poate asa se mai linisteste si el ,o fi el mai sensibil si datorita evenimntelor si combinate sau adunat un pic.
Miha ,imi pare rau de rezultatele de la toxoplasmoza . Asa-s de curioasa ce ascunzi in burtica , de nume inca nu te intreb dar sigur ai deja pregatit ,cel putin de fetita sunt convinsa ca sti .

revin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ILDI25 spune:

Moni saptamana viitoare luam si noi o pauza la gradi ca tot e vacanta si poate ne vedem si noi la un tobogan . As face si eu abonament dar sa-l intreb prima data pe David daca vrea .
Anca numai lucrezi la orange ,vodafone ,numai stiu exact unde erai ?
ALINA M a plans David la injectii, dar suportabil fara lesinuri si de-astea ,avea emotii cand vedea ca deja se intuneca si iar vine tanti . Injectiile lui au fost oricum fata ac de aia nu au durut asa de tare. Am vrut sa apelez la Ioana ca tot sta in zona ,dar n-am reusit sa fac rost in timp util de nr ei de tel ,asa ca am rezolvat cum am putut.Bine ca a trecut si sa numai fie cazul alta data ,oricum nu a fost atat de bolnav incat era musai injectii doat ca i-am dat antibiotic pe gura de la care a facut diaree destul de sevrea si tusea nu trecea si a facut si febra nu mare 37;8 siasta a fost.
x-ray bulina voastra cum e ?
Ducky si Glad e bolnavior?

Si sa ma laud ,ca vinerea trecuta m-am imbogatit cu o finuta ,e surioara finutului pe care l-am botezat anul trecut si numele fetitei este ales tot de mine Rebeca Gabriela . A fost pur si simplu o idee pe care ei au pus-o in practica ,pe bune .

Intalnire cand va fi ?

Mergi la inceput

ILDI felicitari pentru finuta.Ar fi fain sa ne intalnim saptamana viitoare intr-o seara la locul de joaca.

Mergi la inceput