Aradence DC (152) - alaturi de CristinaR

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Miha, vai ce m-am distrat de visul lui Matia!

Cristiana70, bleah, eu n-as putea sa sug Augmentin-ul, e groaznic si siropul pt. copii, ramane gustul amar chiar daca e dulceag la inceput.
Nu le poti dizolva in apa si sa le bei asa?
Hai ca te asteptam cu pozele!

Moni, bine ca nu te simti mai rau de la interferon. Ai grija ca nici Paracetamol mult nu-i bun, mai i-a alternativ cu Nurofen sau altceva.

Gabi, da, poate ca era mai bine sa nu fie el de fata la prima sedinta, sper sa uite pana la urmatoarea sedinta si sa-i treaca supararea.

Aradencele alaturi de maria_rubi

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Salutare fetelor!

In sfarsit mai apar si eu prin zona...
Dupa cum v-am tot zis in ultimul timp am fost ocupata si extrem de ocupata cu niste chestii...
Asa ca acum am o veste sa va dau: in maxim 7 -10 zile plec in Irak cu contract de munca pe un an.
Vom putea pastra legatura pe net prin mail, aici sau pe messenger.
Mai vorbim! Va pe toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

IOANA asta da veste soc !

MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009)

www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE

10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% din viata noastra este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla
ARADENCELE ALATURI DE MARIA_RUBI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristiana70 spune:

ALINA, habar n-am de ce mi-au dat forma asta de administrare, beau cate o o gura de apa la fiecare cateva secunde fiindca mi se intoarce stomacul pe dos.

ALINA X-RAY, era sa ajungi la operatie cu sinuzita? Si pe mine m-a atentionat doctorita sa-mi iau cuminte tratamentul ca sa nu am surprize.

DUCKY, iti tin pumnii sa te reacomodezi repede si sa fie bine la munca. Pentru mine a fost foarte greu, mai ales ca a trebuit sa schimb locul de munca.

ANCA, cum stati cu bubele? Doamne, ce bine ca am scapat de varicela inca in faza de bebe...

Maine sunt libera, vreau sa schimb abonamentul de rds si sa duc la spalat jegoasa de masina. Sper sa nu provoc vreo ploaie.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui pufymic

Salutare fetelor!

In sfarsit mai apar si eu prin zona...
Dupa cum v-am tot zis in ultimul timp am fost ocupata si extrem de ocupata cu niste chestii...
Asa ca acum am o veste sa va dau: in maxim 7 -10 zile plec in Irak cu contract de munca pe un an.
Vom putea pastra legatura pe net prin mail, aici sau pe messenger.
Mai vorbim! Va pe toate!

Ioana, m-a socat si pe mine vestea!
Mergi singura?
Iti doresc succes si sper ca vei tine legatura cu noi, aici sau pe mail.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Alinush din Arad merg doar eu. Din restul tarii mai pleaca inca 3 persoane.
Oricum mai am cateva zile pe care sa le petrec acasa, asa ca ne mai putem auzi si la telefon(ca dupa aceea doar pe net).

Mergi la inceput

Ioana, acum ca mi-am mai revenit ...nu dai mai multe detalii?
Ma gandesc ca mergi fara copii si sot... Mai mergi cu cineva din Arad?

Edit: Am scris in acelasi timp. Te sun intr-o zi sa mai vorbim.
O sa ne fie dor de tine!
Copiii ce zic?

Mergi la inceput

Alinush copiii nu accepta ideea ca mami pleaca in alta tara sa lucreze, asa ca am convenit cu ei ca plec tot in Romania insa intr-o alta localitate, foarte departe de Arad si ca nu vom putea sa ne vedem mult timp si ca vom vorbi pe internet doar. Asta e...mi se rupe sufletul insa asta e ultima solutie...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui pufymic

Alinush copiii nu accepta ideea ca mami pleaca in alta tara sa lucreze, asa ca am convenit cu ei ca plec tot in Romania insa intr-o alta localitate, foarte departe de Arad si ca nu vom putea sa ne vedem mult timp si ca vom vorbi pe internet doar. Asta e...mi se rupe sufletul insa asta e ultima solutie...

Of, Ioana!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

IOANA imi pare tare rau de asa solutie In ce zona din Irak mergeti? Sper ca macar e o zona ceva mai sigura,asta daca exista asa ceva acolo

MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009)

www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE

10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% din viata noastra este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla
ARADENCELE ALATURI DE MARIA_RUBI

Mergi la inceput