Mamici si viitoare mamici de sept-oct'10 (191)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns K.A.T. spune:

La multi ani, Magdy!

La multi ani, Mihai Alexandru!
La multi ani, Mircea!
La multi ani, Alexandru Stefan!

Si cu intarziere, pentru ieri:

La multi ani, Stefan Alexandru!

La multi ani, Maia Elena!

_
Kristina, happy mama & Tessa May 50% mommy + 50% daddy = 100% love
Our baby girl so cuddly and sweet, our hearts filled with joy, our lives made complete. K+A=T

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alynta27

Cateva poze de sambata si duminica

Alina-Mirela mami deMaria(14.09.2010),Matei (15.05.2009) si David (27.06.2007)

POZE

Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

E ca o floricica de frumoasa!

_
Our baby girl so cuddly and sweet, our hearts filled with joy, our lives made complete. K+A=T

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiti2205 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ionela.n

Sabu.. Ca veni vb de cafea... avem voie?
Voi ce mai mancati?

--------------------------------------------------
Fericita mamica de Raisa Nicoleta (02.10.2010)

Eu nu beau cafea de fel, deci de o grija am scapat.
Iar de mancat, in afara de fasole, varza, mazare, afumatura si chestii f picante, teoretic, avem voie orice, cu moderatie.
Eu, personal, nu mananc deloc cartofi fierti, pentru ca Vladut facea niste colici de la ei...in schimb, cei prajiti sunt ok. Mananc si fructe - un mar, o portocala, o gutuie, pe zi, incerc sa nu exagerez desi eu mananc cantitati industriale de fructe de obicei. Am incercat si cu struguri si azi noapte am avut program de facut kilometri in dormitor, asa ca de astia nu mai incerc, ca nu ii fac bine clar.

Kiti, mami de Miruna 06.10.2010 si Vlad 15.05.2006

Mergi la inceput

Foto Tess - Truly gangsta .

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LUANASHANA spune:

Multumesc Tess pentru informatie,asta suspecteaza si medicul de familie a fi. pana acum cand m-am uitat pe internet nu credeam a fi ceva foarte serios, insa nu-mi place ce am citit, sper totusi sa nu fie aceasta boala, si sa se remedieze situatia repede
Puiutza, cu placere
si mai am un pont pentru fetele care nu reusesc sa-si dea seama ce sling/wrap le-ar folosi. Intrati pe site-ul HipHip si acolo veti gasi adresa studioului Pronatalita si un nr de telefon. la acel studio, puteti proba tooate modelele posibile si sa va hotarati ce vi se potriveste.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

am vazut-o pe tess.ce mare s-a facut.
si pe maria cea lunguta.si ce rochite frumoase are ea.
de sling/wrap am luat de la cineva dar cred ca nu reusesc sa-l pun eu bine.el isi tine capul binisor dar parca tot mi-e teama.sa vad daca gasesc pe cineva sa-mi arate ca asa pe net m-am uitat, dar...tot ceva nu-mi iese.
am terminat curatenia acum.noroc cu al meu sot.dar bucataria mi-a luat cel mai mult.acu pana la craciun doar intretin curatenia.dar ce bine ma simt...ca stiu ca in orice coltisor e curat.

adriana&razvan-mihai 01.11.2004&calin-ioan 07.08.2010
varsta lui razvan

Mergi la inceput

Si cateva poze de azi de dimineata.

_

Mergi la inceput

Nastasie .
Bravo, ai fost harnica azi!

Luana, nu te speria, refluxul trece pe masura pe bebe creste si sistemul lui digestiv se dezvolta. Sper sa nu fie nimic ingrijorator.

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andr33aaa spune:

vorbeati mai devreme despre alocatie. am intrat pe site Asistenta Sociala si vad acolo ca imi trebuie livret de familie - pentru persoanele necasatorite??????? fetelor care sunteti necasatorite (ma gandesc eu ca nu sunt singura pe aici ) - stiti ceva despre asta??
nastasie, ai spus ceva despre livretul asta,
multam.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andr33aaa spune:

nastasie, poti sa te uiti pe www. wrap. ro - sunt niste filmuletze foarte clare acolo, iti arata exact cum se leaga.

Mergi la inceput