Mamici si viitoare mamici de sept-oct'10 (191)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioana_Mami spune:

Buna ziua si ma scuzati ca dau buzna...
Sunt o viitoare mamica de la odiseea de noi-dec 2010...
M-am gandit sa pun si aici intrebarea ce ma framnata de ieri seara dat fiind ca voi sunteti mai "calde" cu nasterea.
Ieri am avut ceva contractii si m-am dus la camera de garda...Intre timp contractiile s-au oprit cat am stat acolo (mai erau cateva dar slabe)...iar in urma controlului mi s-a spus ca am col scurt ce permite indexarea......mi-au facut o injectie cu litic si m-au trimis acasa
Aveti ideea ce inseamna asta...?Sa ma astept la ceva azi -maine?
Sper sa ma puteti lamuri ...
Va pup , sa va bucurati de bebei si nasteri usoare celor ce inca asteapta minunea!

Fericita 38+ Raisa Maria
................................................................
AMR ...cat vrea printesa...cine suntem noi sa stim ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanamera spune:

Buna gagici!

Ce dor mi-a fost de voi.

Multumesc fetelor care ne-au felicitat!

Albert are deja o saptamana de viata si inca nu imi vine sa cred.Se pare ca de ce mi-a fost frica nu am scapat,o noapte de contractii si apoi cezariana.

Paticut felicitari scumpa mea,se pare ca nici una dintre noi nu a mai apucat sa anunte fetele,sa avem si noi parte de galerie.Sper ca sunteti bine si o sa dai si tu cat mai curand un semn de viata.

Danaisa felicitari si tie,abia astept vesti si de la voi.

Deocamdata nu am timp sa pun poze cu Albert,insa o poza puteti vedea aici http://turdean.blogspot.com/2010/10/s-nascut-albert.html#comments .

Cam cat ar trebui sa dureze un alaptat(o masa)?Si cat ar trebui sa doarma bebe dupa?Poate sunt intrebari stupide,insa Albert in 15 minute la san adoarme si doarme dupa cam o ora.Suntem rupti de oboseala.

Sper sa vad si eu cat mai curand noile poze din albume.

Va pupam!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanamera spune:

Iar pentru listuta,Albert s-a nascut la fix 39 saptamani.

Bafta multa fetelor care mai au putin de asteptat pana isi tin minunile in brate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Citat:
citat din mesajul lui iazminn

Buna fetelor. Avem si noi o saptamana de viata, suntem grasut, am avut 4400 gr la nastere si 51 cm. Problema mare este ca nu vrem sa sugem la san. La spital i-au dat cu biberonul( am nascut prin cezariana) iar acum nu vrea sa se atinga de san( adica il tine in gura dar nu trage, laptele ii vine singur in gura iar el nici nu-l inghite). Cat am stat in spital l-au luat la rand toate asistentele de la copii si niciuna nu a reusit sa-l invete. Eu am lapte cat cuprinde, stau toata ziua si ma mulg iar surplusul il arunc. Eu perseverez cu pusul la san insa nu cred ca o sa-l mai accepte. Banuiesc ca lui nu-i dauneaza ca ma mulg si ii dau la biberon lapte matern, sau da? Ca de asta imi este frica.La mine nu ma mai gandesc, ca este obositor. Deocamdata este f cuminte doarme cate 3-4 ore, suge si iar doarme.Am o pompa de muls de la BABY NOVA de care suint multumita. Am inteles ca ar mai fi unele bune cu clapeta. Ce stiti? care sunt mai usor de folosit, ca deja am facut febra la maini.Merci frumos!

Nu arunca laptele muls...pune-l in pungi speciale si apoi in congelator.E pacat sa il arunci ca il dai tot cu biberonul

Adriana mami de Isabelle Marie - 1 luna si Aidan Alexander - 5 ani
A ticket to hell has never been funnier

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annya74 spune:

Buna fetelor!
Am nascut si eu un baietel pe nume Andrei Vlad de 3,05 Kg sanatos si foarte cuminte.
Cezariana, scor Apgar-9.
Doarme cam 3 ore si se trezeste doar pentru a manca.

Burtica de 37+ baietel si mami de Stefan Dacian (24.02.2008)

poze\http://picasaweb.google.com/adina.vero

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona_bm spune:

Citat:
citat din mesajul lui tanamera

Buna gagici!

Ce dor mi-a fost de voi.

Multumesc fetelor care ne-au felicitat!

Albert are deja o saptamana de viata si inca nu imi vine sa cred.Se pare ca de ce mi-a fost frica nu am scapat,o noapte de contractii si apoi cezariana.

Paticut felicitari scumpa mea,se pare ca nici una dintre noi nu a mai apucat sa anunte fetele,sa avem si noi parte de galerie.Sper ca sunteti bine si o sa dai si tu cat mai curand un semn de viata.

Danaisa felicitari si tie,abia astept vesti si de la voi.

Deocamdata nu am timp sa pun poze cu Albert,insa o poza puteti vedea aici http://turdean.blogspot.com/2010/10/s-nascut-albert.html#comments .

Cam cat ar trebui sa dureze un alaptat(o masa)?Si cat ar trebui sa doarma bebe dupa?Poate sunt intrebari stupide,insa Albert in 15 minute la san adoarme si doarme dupa cam o ora.Suntem rupti de oboseala.

Sper sa vad si eu cat mai curand noile poze din albume.

Va pupam!

Mamica lui Albert (17.10.2010)

Felicitari din nou pentru puiutul de nota 10 Tu cum te simti dupa operatie? Sper ca esti bine

38+ cu Elisa Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andr33aaa spune:

nu sunt eu cea mai in masura sa iti raspund, mie mi s-au rupt membranele si 4 ore mai tarziu eram in cezariana de urgenta. dar, ce pot sa-ti zic - din ce am mai citit si eu pe aici - contractii sunt destule in ultimele saptamani, si intotdeauna bebele vine cand vrea el. nu-ti face planuri, doar incearca sa te odihnesti cat poti de mult. din pacate, odihna asta din ultimele saptamani nu se poate stoca undeva, asa ca macar atunci cand vine bebele, trebuie sa te gaseasca cat mai odihnita.
nastere usoara, si bebe sanatos iti doresc

Mergi la inceput

sigur ca raspunsul de mai sus este pentru ioana mami.... am uitat sa dau reply

Mergi la inceput

felicitari tanamera, felicitari annya
bine ati venit bebelusi iubiti! sa fiti sanatosi si mancaciosi de lapte de mami!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoredanaB spune:

Buna seara mamicute! Au mai ramas fete care trebuie sa nasca?Noi am fost la amiaza in parc,Eric a alergat dupa niste bile pana i s-au "terminat bateiile"iar la intoarcere spre casa a adormit in carucioar.A fost liniste in casa pentru 2 ore.

Mari ma bucur ca v-ati distrat la nunta.
Botosel eu pap de toate si bebelina nu are nimic, cred ca suntem norocosi.
Ana la cat mai multe luni, ani de acum iniante!
tanamera sunteti norocosi ca doarme o ora dupa ce suge.Sarah pana in urma cu 2 saptamani statea la san cate 30-40 minute, adormea si cum o puneam in patut dupa 2 minute zbiera iar.... Acuma am evoluat putin, papa in 15-20 minute si doarme cam 2 ore.Sunt nopti cand doarme si 5 ore de la ultima masa.

Mergi la inceput