Mamici si viitoare mamici de sept-oct'10 (191)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ionela.n spune:

cred ca nu fac ceva bine de nu-mi iese semnatura

--------------------------------------------------
Fericita mamica de Raisa Nicoleta (02.10.2010)

http://picasaweb.google.com/117035164553547422644/RaisaNicoletaIonelaN#5530112432113465090Printesa noastra[url/]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fistiq spune:

Kiti, sa stii ca m-am gindit si la cosulet cu bunatati, doar ca mi-e frica sa nu fie prea mare, prea indiscret sa zic si sa mi-l refuze, in ideea ca ar putea fi interpretat de colegele ei ca mita, sau ceva atentie necuvenita. In alte imprejurari, ar fi fost o varianta f buna

Ionela, te ajut eu daca vrei Da citat dupa mesajul meu si copie apoi tot linkul care iti apare, la semnatura. Sper sa functioneze!

Printesa noastra

----------------------------------------------

Proaspata mamica implinita de baietel Tudor Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiti2205 spune:

Citat:
citat din mesajul lui chichiutza

Citat:
citat din mesajul lui septoct2010

Crinuta - i-am aratat-o pe Vero lui Vladut si i-am explicat ca ea e viitoarea mea nora. Nu a avut nimic de protestat, a zis ca bine . Apropo, frumoasa nora mea . Felicitari pentru rochia fara fund si burta. Vreau si eu...
Chichi - pupam falcutele de Toma. Este un frumusel si va fi mare pungas...se vede. O sa ai de lucru cu el
KAT - multumim de muzicute, doar ca mie imi ia o vesnicie sa le descarc pe rand. Daca nu e prea greu, poti sa le arhivezi si sa le pui pe yousendit.com sau transfer.ro
Zoze - vazusi bre ca am livrat fetele in aceeasi zi? Daca mai nasteam la Giulesti, stateam in aceeasi rezerva Maria si Mihaiu'

Cat despre blogul ala, mai bine nu-l mai cititi, ca ii faceti trafic. Cea mai buna solutie este IGNORE. Si eu nu pot sa cred ca este sotul Soranei. Nu cred ca ea ar putea trai cu asa cineva. Sorana

Pupam pe toata lumea si somnic usor

Doamna si noua ne place tare de Miru! Nu ne-o dai cand mai creste? Hai ca suntem simpatici si promitem ca ne purtam frumos. Si Toma va fi educat in spiritul pro-magazinute!

Cristina mami fericita de Toma Andrei

S-a facut . Dar vezi, ca la cat am plimbat-o prin magazine cand era la mine in burtica, s-ar putea sa iasa o shop-oholica

Kiti, mami de Miruna 06.10.2010 si Vlad 15.05.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns donna79 spune:

Ionela, ti-am trimis un PM, daca ai un moment liber poate ma ajuti cu niste informatii... Pupici, multumesc anticipat!

Donna, mamica lui Tudor Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns donna79 spune:

Ionela, scuze, acum am vazut mailul. Multumesc mult pt raspuns!

Donna, mamica lui Tudor Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chichiutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui ana_25

Nici eu nu-i mai dau nimic de colici,si vad ca-i mai bine! A dormit toata noaptea si azi a facut nani.Cred ca mai rau ii faceau alea(infacol,bonisan..) Aaaa, si face si kk mai des. De cate ori ii schimb pampersul,e kk! De aia doarme bine,ca-si goleste burtica des!

Ana de Maia Elena(24.09.2010)
Poze

Cum s-a nascut Maia

Nici nu stii cat de mult te invidiem! Noi ieri am facut cu supozitor, si asta cu multe plansete si scremete, kk tare si lipicios, oooooooooof saracu' pui!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

Citat:
citat din mesajul lui iazminn

Buna fetelor. Avem si noi o saptamana de viata, suntem grasut, am avut 4400 gr la nastere si 51 cm. Problema mare este ca nu vrem sa sugem la san. La spital i-au dat cu biberonul( am nascut prin cezariana) iar acum nu vrea sa se atinga de san( adica il tine in gura dar nu trage, laptele ii vine singur in gura iar el nici nu-l inghite). Cat am stat in spital l-au luat la rand toate asistentele de la copii si niciuna nu a reusit sa-l invete. Eu am lapte cat cuprinde, stau toata ziua si ma mulg iar surplusul il arunc. Eu perseverez cu pusul la san insa nu cred ca o sa-l mai accepte. Banuiesc ca lui nu-i dauneaza ca ma mulg si ii dau la biberon lapte matern, sau da? Ca de asta imi este frica.La mine nu ma mai gandesc, ca este obositor. Deocamdata este f cuminte doarme cate 3-4 ore, suge si iar doarme.Am o pompa de muls de la BABY NOVA de care suint multumita. Am inteles ca ar mai fi unele bune cu clapeta. Ce stiti? care sunt mai usor de folosit, ca deja am facut febra la maini.Merci frumos!

Te sfatuiesc sa vorbesti cu un consultant in alpatare.Unul foarte bun si cunoscut este Dna Musat Georgeta de la sputalul Elias, am inteles ca face si vizite la domiciliu.Gasesti numarul ei pe net.
Daca nu si nu reusesti cu alpatatul direct la san, nu-i nicio pb dc te mulgi si ii dai cu bibe, o mamica de la forumul Karinei a facut asta 8 luni, pentru care avem un mare respect, eu sigur as fi cedat psihic.
Dar cel mai bun sfat este sa vorbesti cu Dna Musat, sigur exista vreo solutie, ea doar cu asta se ocupa.
Multa multa bafta si nu renunta in favoarea LP!

cu K2 in 39s si mamica de K1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fistiq spune:

Chichi, bb Toma e pe alimentatie mixta? Parca am retinut ca ii dai in mod sigur tzitzi. Il pupam pe baietelul scump, si-i dorim sanatate

Noi suntem la extrema cealalta, sunt ingrijorata ca Tudor face prea des, cel putin de cind e doar pe sin.
Oricum m-am mai linistit, pt ca am constatat ca ia in greutate. N-am cintar pt bbei, dar pe cintarul nostru a iesit ca are 4,9 kg. O fi si o eroare +/-, dar ideea e ca nu a mai scazut

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Fistiq

Chichi, bb Toma e pe alimentatie mixta? Parca am retinut ca ii dai in mod sigur tzitzi. Il pupam pe baietelul scump, si-i dorim sanatate

Noi suntem la extrema cealalta, sunt ingrijorata ca Tudor face prea des, cel putin de cind e doar pe sin.
Oricum m-am mai linistit, pt ca am constatat ca ia in greutate. N-am cintar pt bbei, dar pe cintarul nostru a iesit ca are 4,9 kg. O fi si o eroare +/-, dar ideea e ca nu a mai scazut

E pe alimentatie mixta. A fost pe san cateva zile in care a scazut f mult, apoi am bagat completare, intre timp au aparut colicii, a inceput sa mai refuze sanul cand il durea tare burtica dar mulg si-i dau din bibe. Cred ca de la formula e asa, asa a fost si pe nan si acu' vad ca si pe novalac. Mi se rupe sufletelul sa-l vad cum se screme toata ziua pt nimic! Pupam scumpete de Tudor si mami lui!

Mergi la inceput

A si daca e alimentat la san cica poate sa faca de pana la 8 ori pe zi si sa fie super ok! Eu macar o data as vrea ...off...sau macar daca e la 2-3 zile sa fie moale...

Mergi la inceput