Pufuleti dintosi de Ian - Febr 2010 (153)
Raspunsuri - Pagina 10
simplicity spune:
La multe lunite Yannis Andrei
Mami de Ariana(albinuta mea)
Motto-ul de azi:
" Barbatii tineri vor sa fi credinciosi sotiei dar nu sunt. Barbatii batrani vor sa fie aventuri amoroase, dar nu pot."
gratiana77 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui simplicity La multe lunite Yannis Andrei Mami de Ariana(albinuta mea) Motto-ul de azi: " Barbatii tineri vor sa fi credinciosi sotiei dar nu sunt. Barbatii batrani vor sa fie aventuri amoroase, dar nu pot." |
Subscriu! Sa cresti mare si sanatos!
gratiana77 spune:
citat din mesajul lui adina_bulina Buna seara! Ma gandeam sa va propun sa le zicem puilor pufuleti dintosi. Si ce vad! Chiar asa scrie, deci ceva telepatie exista. In al doilea rand .... m-a spart varianta in romana a lui yummy ... belea .... tara de cocalari ce mai!!! Parca imi vine sa ma bag in barca cu cris.d cu plecatu in tari straine. Mami de Maria Dalia (06.02.2010) http://community.webshots.com/user/adina_bulina Poze Maria Dalia |
Din pacate noi nu facem parte din categoria asta! Nu toti bebeii se inscriu aici.
al3csa spune:
Buna ziuaaaaaaaaa si hai sa facem cinste ca face azi 9 luuuuni
Asa ca poftiti care mai doreste care mai pofteste .. stiu ca a cam plans masa pana acum dar ata ete ne-am sarbatorit in parc azi:
Va multumesc din suflet pt urari!!!
dastefa spune:
va fac si eu cinste cu o feliuta de tort
azi se fac 11 ani de la casatorie
am incercat azi un tortulet nou
nu mi-a iesit prea aspectuos
dar cred ca va fi gustos
ioana_fota spune:
LML Yannis de Al3csa
Dastefa La multi ani!!! cat mai fericiti alaturi de minunatele voastre fetite si sa fiti sanatosi
de Maria Alexandra 26.03.2010
Doamne ajuta-ne sa crestem mari si sa fim bine
miremia spune:
Multi ani fericiti impreuna dastefa!
As vrea si eu o feliuta din tortul ala. Inca la niste tort desi am dat iama in ciocolata nepotelului.
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)
AMR 3.5 kg
bubu_bu spune:
dastefa multi multi ani linistiti impreuna si sa fiti fericiti!!!!!
simply multumim ca impartasesti cu noi meniul
noi am fost sa cautam combina frigorifica...aveti vreo sugestie de vreun model bun....sau care nu e bun.....plssss ca m-au innebunit astia pe la magazine....pfff....si imi trebuie pana marti sa il iau ca vine mamaia cu orataniile si tre sa am unde sa le depozitez
si am fost si pana la casa de langa oras...si nasii s-au apucat de renovat....izoleaza prin casa....ei stau langa casa noastra...si vor sa faca frumos pentru cand vine craciunul sa-l putem face acolo...si asa ca de acum tre sa ne punem pe renovat....e la 7 km de oras si acolo iarna e zapada si in oras nu...si asa mi-ar place sa terminam pana de cariun sa il pot duce pe raul acolo
ma duc sa fac niste sendviciuri calde...si ne bagam la un film daca ne lasa raulica
o we placut si cu soare
lucia2000 spune:
citat din mesajul lui dastefa va fac si eu cinste cu o feliuta de tort azi se fac 11 ani de la casatorie am incercat azi un tortulet nou nu mi-a iesit prea aspectuos dar cred ca va fi gustos Mihaela si frumoasele ei Daria-Stefania -16.11.2006 si Miruna-Elena -18.01.2010 cresc fetele povestea Mirunei |
Cat mai multi ani impreuna si cat mai fericiti.
Sa va iubiti la fel in continuare.