Nov-dec2010 - FELICITARI ANYMONA (138)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns heidy spune:

V-am prins ... din urma cu cititul .. La scris.. nici o sansa sa va egalez.

Se pare ca maine, poimaine vom avea mari evenimente in odisee . Abia astept.

Bun venit celor 2 noi ursuleti noi aparuti. Incet, incet devenim cu toatele mame.. Imi e asa de teama de primele momente cu bebe ..

Va pe toate si va urez o noapte usoara.

33+ Tudor Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yarrina spune:

Ai mei stau amandoi in picioare si cand incep sa se intinda...tine-te mama!!! Nici pofta de mancare nu mai am ca mi-au inghesuit stomacul in asa hal de abia mai si respir cateodata. Eu cred ca am pus cate ceva...am luat vreo 20 de kg pana acum...dar si retin apa. Am picioarele umflate si ma dor mainile cand strang pumnul. Dar ma bucur ca nu am alte probleme...ca stau cuminti acolo desi mi-e o mila de ei ca nu mai au loc si abia mai misca. Mai avem 4 saptamani!

fericita!! 33+ si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sashenka_h spune:

Citat:
citat din mesajul lui andreeacc

Multumesc de raspunsuri.Sunt cam nedumerita de relevanta analizei pe care urmeaza sa o refac luni, dar om trai si om vedea.

Voi stiti ceva de treaba asta ca dupa rahi-peri e bine sa nu misti capul nu stiu cat timp? eu abia in ziua operatiei ma vad cu anestezistul si n-am informatii concrete pe subiect.Sashenka, la tine cum a fost?

Beatrice eu nu ma uit la dansez pentru tine ptr ca n-am rabdare, ma enerveaza la culme modul in care sunt prezentate povestile concurentilor.Mie imi place doar partea cu dansul propriu zis.

Miruna, sms la orice ora din zi sau noapte.Si zici ca au reduceri la Kiabi maine? as da si eu o fuga, asa de terapie.si la Hornbach la standul de craciun....

Azi i-a luatt nasa si cercei bebelinei, sunt asa de frumosi si mititei, niste cerculete simple din aur alb, exact ce doream, acum sa vad daca i-or face gauri in maternitate.

mai doream sa mai spun cate ceva, dar doar atati neuroni am avut la ora asta.

Andreea, mami de baiat si 37+ cu

AMR 6 zile!

asa creste bebelusa
www.perfectnanny.ro/" target="_blank"> ... we care

pai eu la epidurala nu am avut nici un fel de interdictie, colega mea de camera la rahie nu a avut voie sa miste capul nu stiu cate ore. sincer nu stiu cum este cu combinatia rahi-peri.

Mami Andreea 35sapt cuHoria Paul+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya2010 spune:

La multi ani Raluca!
Felicitari Bmb si Abe! Sanatate copilasilor si refacere rapida!
Scot niste agitate pt Ioana asa preventiv, ca am eu un feeling ca in noaptea asta se intampla minunea mult asteptata.
Curaj Ioana!!
Mirunam am avut si eu o chestie asemanatoare la sanul stang dar vad ca a disparut, am facut masaj usor.
Aneud felicitari pt job, foarte tare ca te-au angajat. La noi nu te angajeaza nimeni gravida fiind..din contra cand te duci la un interviu si vad ca esti casatorita intreaba discret(sau nu) daca iti doresti copii in viitorul apropiat
Sugubina toata admiratia pt optimismul si buna ta dispozitie

Ana 37+ cu Gabriel
Mult a fost putin a ramas..6 Nov e aproape!!
Minunate sunt lucrurile tale Doamne!
Minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lore76 spune:

ana am citit din urma sa ajung la zi, pt ca am fost la cumparaturi pt casa si am ajuns tarziu, dupa care i-am facut de papa lui tati, am spalat vasele etc
si pana acum am recuperat....

astept sa inceapa nasterile....
si am vz si eu pozele cu ursuleti, sunt super amandoi

sugu printesele mele cred ca sunt bine, desi eu o simt doar pe cea mai grasuta care sta pe dreapta, pe cea de pe stanga nu prea o simt

cat priveste datul parolei, si eu sunt de acord cu voi, joy, miruna, beatrice, pozele nu sunt puse aici pe post de delectare pt oricine are chef de vizionat poze sau din plictiseala....eu chiar sunt a drku si nu ma scuz pt asta.....

Lore 31 + &

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pissi78ro spune:

Buna seara, girls!!!
Doamne cate fete se pregatesc sa nasca sau nici macar nu se pregatesc, dar nasc
M-am uitat pe folderul de bebelusi.Avem niste ursuletzi foarte frumosi. Eu de cand m-am inscris ursuleti nov-dec, am stiut ca va fi cu noroc pt ca ursii sunt preferatii mei si ai sotului meu. Avem nu stiu cati ursii de plus in casa si eu ii spun "urs".

In alta ordine de idei, a luat cineva vitamine Pregnacare, produse in UK? Eu l-am trimis pe sot sa imi ia Materna si nu aveau etc si i-au dat aceste vitamine. Or fi ok? Am vazut ca ele contin si vitamina K.
Acum ma uit la "Dansez pt tine", probabil ca si alte fete. Mai vb si mai scriem in noaptea asta, nu, ca si asa nu putem sa dormim

30+ Roberta

Mergi la inceput

fetelor, mai e cineva pe aici care stie sa faca capitol nou?

Lore 31 + &

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Sunt eu, dar nu stiu sa fac!!!!Bine, va zice Miruna, dar nici nu ti-ai dat silinta!!!
Miruna si mie mi-au aparut la ambele axile excrescente, cica ar fi normale in sarcina. Intreaba pe dr in legatura cu galma, poate si asta o fi ceva normal in sarcina

37+
38 ecografic

Mergi la inceput

pt a face capitol nou iti tb alta parola?

Lore 31 + &

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

nu stiu....

37+
38 ecografic

Mergi la inceput