Nov-dec2010 - FELICITARI ANYMONA (138)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Aneud spune:

A fost forum-ul jos sau mi s-a parut mie?

Am o logoree azi in barlog de numai numai.... iertare...

Am intrat si eu pe Google Docs si cineva a fost asa de dulce ca m-a trecut prezenta, multumesc!

EvaF - SMSurile in Europa sunt aproape la costul de apel local in alta retea de anul asta.

Am pus si eu doua poze noi miniscule, una e cu imbracamintea pe care as vrea sa o impachetez eu in bagaj sa vina printesa acasa in ea si alta cu ce ar vrea sa o imbrace tatii cand o scoatem din spital. Astept voturi!

30+ cu FIV - Miss LHB

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allexxia_m spune:

vasilasanita eu iau fier de la inceput trimestrului 3, si am sa iau si in perioada de alaptare, tot asa si vitamine. Mie asa mi-a zis doctora!

38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sashenka_h spune:

Andreea eu stiu ca de la terminarea antibioticului trebuie sa treaca 2 saptamani pana sa faci orice analiza-ca rezultatul sa nu fie influentat si sa arate realitatea

Mami Andreea 35sapt cuHoria Paul+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

andreeacc si eu deabia astept sa ajung acas sa dau indicatii face to face lu Pufescu sa faca bagajul.

Am vazut pics cu babes. Ianis este suuuper grasucin e dulce foooc! Si Diana fuarte finuta si delicata. Deh ca mami, alfel nu se puate.

Olguta da, a nascut fata aia-era la doctorita Moldovan. Tocma o pusesera ieri la tratament cu tratocil la injectomat (medicament care e vreo 20 mil doza DOAR). Scopu lui e sa iti opreasca contractiile la sarcini mici., Si e fuarta tare-ca i le-a oprit data trecuta avand in vedere ca era internata de la 25s si a rezistat pan la 29!!. Ei si cum era ea conectata la ala pac i se rupe toata apa (ca deja avea sacu amniotic cazut prin col in vagin si scapa cate putin lichid). Dr ei era fix langa ea. Si a zis gata sun la sala de nasteri sa pregatim ventilatoaare si incubatoare si nastem. Si baieteii cica seamana f mult unu cu altu desi sunt fraternali, sunt la ventilator;de maine cica mami se va mulge sa le dea laptic..Poate maine ii fac o vizita la et.5 dc am energie..

sugubina 33+ cu Puficele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yarrina spune:

Si eu iau fier...aceeasi gama ca si tine, 2/zi. La mine a fost 9.4 hemoglobina.

fericita!! 33+ si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

vasilasanita si mie mi-a dat fier - Maltofer. Vezi ca e posibil sa te cam constipe. dR mea a zis ca pot inlocui cu tardiferon care cica nu constipa.

sashenka_h eu am luat Zinnat 7z pt infectia urinara cu Klebisella, si am repetat la vreo 3-4z ile urocultura la cererea dr mele. A iesit ok deci scapai de ea. De ieri insa m-a mai bagat pe Ambiplus injectabil unu la 8h sa prevenim reaparitia. Deci nu tre sa treaca atata timp-cre ca e de la dr la dr obiceiu.

sugubina 33+ cu Puficele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

unde sunt pozele de la ultima intalnire???

alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si 36+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Sa vedeti ce probleme am... Daca sunt printre primele nu apuc sa scot motate pentru multe dintre voi, pierd marele val sau sunt inclusa in el. M-am gandit vazand motatele Andreei care va naste foarte curand.

Andreea , Ratusca, voua va trimit motate prin sms

Madanic , angajeaza motate de noapte, astea se platesc scump.

Sugubina, am o mare problema. Azi am ochit un doctor pe holuri... am stat vreo ora. E un timp foarte slab, inalt, cu parul alb, semichelios, tuns foarte foarte scurt cu o voce blanda rau, pe la vreo 45 de ani. Stii cumva cine este? Erau multe gravidute la el si ma uitam ca se purta asa frumos cu ele si cu sotii. Calmul lui m-a doborat...

Si acum coltul marturisirii...am facut ordine . Puteti sa spuneti ca sunt nebuna. Cat am stat pe scaun am avut burta pietroi. Cum m-am activat nu am mai avut contractii... Incep sa cred ca avea dreptate Andreea, ma vad deja nascand ultima

Maine bifez planul cu Kiabi si cumparaturile de papa

AMR 3 SAPTAMANI...
MIRUNA cu Emanuel si bebe Iustin 37 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madanic spune:

Citat:
citat din mesajul lui Aneud

Nu am idee ce inseamna sa astept la servici sa mi se rupa apa dar vom vedea

Multi tuturor!

30+ cu FIV - Miss LHB

Pai iti spun eu, ca eu inca merg la munca. Toti din cladire (sunt doua companii, una unde lucrez eu si providerul local de elctricitate) se uita la mine ca la o bomba gata de detonare. Nu pot sa zic un Au! ca toata lumea ma intreaba daca e gata.
Aaaa, si se fac pariuri cand o sa cedeze bebe.
Ma rog sa inceapa doar cu contractii, sa nu se rupa apa ca nu vreau sa baltesc pe aici

Madalina
mami de Isabella Andreea si 37+
http://www.picasaweb.com/bogdanmabo

AMR 18 zile
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=124758
"Dumnezeu are numai 2 maini, de aceea a creat mamicile"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca83 spune:

miruna, eu pregatesc motatele si prin tel...ca sa ti le trimit, in caz ca nu voi avea acces la internet. Asa ca......indiferentc de ora..dai sms.....

35+ cu
si ingeras in ceruri

AMR 3 SAPT(pana la desfacerea firului=nastere), sper eu

Mergi la inceput