Nov-dec2010 - FELICITARI ANYMONA (138)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ratusca83 spune:

Citat:
citat din mesajul lui sugubina

fetele cum sa fac sa vad pozele cu bebi? am parola deja. Hai ajutati-ma..is curiuasa

sugubina 33+ cu Puficele

ursuleti_novdec2010@yahoo.com...aici....poze cu ursuletii

35+ cu
si ingeras in ceruri

AMR 3 SAPT(pana la desfacerea firului=nastere), sper eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allexxia_m spune:

sugubina ai PM

38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aneud spune:

bb_alinus - doar 3 sau 4 saptamani daca vine la termen, daca vine mai devreme poate 4 sau 5. Sunt in perioada de proba, da, si as fi avut 3-6 luni de proba de regula dar le-am spus de la inceput ca vreau sa semnez contractul permanent inainte sa nasc si de principiu o sa semnam la inceputul lui Decembrie deci dupa doar 6 saptamani :)

30+ cu FIV - Miss LHB

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geniusamb spune:

Felicitari bmb!!!!!!!!!!!!! Bine ai venit ursultezului Robert Stefan!!

Felicitari Abe!!!!!!!! Bine ai venit ursuleatza Blanca!!!

Sugubina, ma bucur ca sunteti bine toate 3 si mai ales ca ve intoarceti in acelasi sistem de impachetare luni!!!!!

Citat:
citat din mesajul lui bmb

Buna seara,
Desi am scris rar la odisee v-am urmarit pe toata durata sarcinii.

Raportam si noi:

In 18.10.2010 a venit pe lume Robert Stefan la 37sapt si 3 zile, 3000g, 50cm, Apgar 9, natural, Sp. Municipal, Dr. Bohaltea

De ieri suntem acasa, suntem bine si incercam sa trecem cu bine peste micile probleme de adaptare.

Felicitari mamicilor care au nascutsi bun venit pe lume bebeilor, nastere usoara viitoarelor mamici de ursuleti si bebei sanatosi si mancaciosi

Beatrice, tati Mihai si Denisa 20.07.2003

Ana, 37+, mami de Matei

AMR 2 s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aneud spune:

Oh mai sa uit! Felicitari BMB!!!!

Domnul Viking-ul meu a sunat sa spuna ca i s-a anulat metroul in drum spre casa (a nins azi si e haos) si ca ii e dor de mine si de burtica si de bebe E adevarat ca aseara a simtit-o pe printesa lovindu-l in mana pentru prima oara dar nu-mi vine sa cred ce fermecat e

30+ cu FIV - Miss LHB

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

Genius merci de gandurile bune! Deacu in casa stau duar la paaat, nu mai merg decat la baie exact ca la spital. Tre sa ducem pan la 36-37.

Dr mea zice gata deacuma te vad saptamanal la spital vii si cat oi duce oi duce..

sugubina 33+ cu Puficele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Joy21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui EvaF

Joy, nu am prea inteles ce e cu Abe si Odiseea Sofiei! Sper sa nu fiu nesimtita, dar cine este Abe? Ce cauta la odiseea Sofiei? Adica la Scutece vrei sa zici? Eu v-am zis, neuronii s-au pierdut, maica, mai am asa, de-o ploaie!

Odiseea Sofiei = Clubul scutecelor Abe e inscrisa acolo, dar si aici la ursuleti. Acum are doua fetite. Cred ca a nascut prin cezariana, dar nu stiu sigur. V-as da mai multe detalii dar asta e tot ce stiu

Victoria, mami de Anna Sofia, 36+ cu inimioara

"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corina87 spune:

Salut fetelor!
In primul rind felicitari celor care au nascut,sa aveti numai bucurii din partea pruncilor,si va fie sanatosi.
Am o rugaminte la voi se poate si eu sa mai uit si eu la pozele voastre de pe piccasa?Va urmaresc de ceva timp.Am si eu un baitel nascut in 28/09/2007 pe nume Eric.Daca vrea cineva sa imi daie si mie parola de pe piccaso a vostra daca nu...nu nu ma supar e dreptul vostru.
Sarci usoare in continuare si bebei sanatosi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Joy21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Corina87

Salut fetelor!
In primul rind felicitari celor care au nascut,sa aveti numai bucurii din partea pruncilor,si va fie sanatosi.
Am o rugaminte la voi se poate si eu sa mai uit si eu la pozele voastre de pe piccasa?Va urmaresc de ceva timp.Am si eu un baitel nascut in 28/09/2007 pe nume Eric.Daca vrea cineva sa imi daie si mie parola de pe piccaso a vostra daca nu...nu nu ma supar e dreptul vostru.
Sarci usoare in continuare si bebei sanatosi.

Iti raspund eu, ca tot sunt prin preajma. Cand am facut albumul, am luat hotararea sa dam parola gravidutelor active la topicul nostru. Aceea e si ideea, sa stim cu cine "vorbim" zi de zi. Altfel am fi facut albumul public pentru toata lumea.

Daca vrei sa te alaturi odiseeei noastre, te primim cu mare placere.

Victoria, mami de Anna Sofia, 36+ cu inimioara

"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreeacc spune:

Mirunam, Ioana_Mami, Ana_o, Siema, Doura

Fetelor, a inceput sa ma cam doara si pe mine burta in fiecare seara, dar daca stau in pat si iau no-spa trece.Eu abia maine seara termin tratamentul cu antibiotice si ma intreb daca imi recolteaza din nou secretii luni, o fi valida analiza; adica nu e prea aproape de data la care am terminat tratamentul?

In fine, o sa il intreb si pe dr si om vedea.

Sugubina, tinem pumnii sa ajungi la cate saptamani vrei tu! Ce bine ca te intorci acasa!

Aneud, felicitari ptr noul job!

Andreea, mami de baiat si 37+ cu

AMR 6 zile!

asa creste bebelusa
www.perfectnanny.ro/" target="_blank"> ... we care

Mergi la inceput